58.9 alacağız kuzucumkuzum senin takıma ilk bildirdiğin kilo ne? buraya kaç kilo geldin? miu ya formda kaç kilo yazdın?
@MiuLego kuzum ilk kilosunu ne alıcaz?
dumblelar yanlış çıkıyor ben de tartmıştımBenim 5kg lik dambillardan biri 4.9 biri 4.5 kg :)
Hayırlısı olsun vaytım... Takım adına üzüldüm ama senin adına sevindim ne yalan diyimArtık sinirlerimi aldırmam gerektiğini düşünmeye başladım ....
Bu yüzden mium ile konuştuk kaptan yardımcılığını bırakıyorum....
Hayırlısı olsun....
elif canım 7 mart başlangıç tarihin takıma.. 17 gün olmuş yani.. bu hafta 3. cuma kilo bildirimini yapıyorsun..Kilo veren sabit kalan arrıda olsada iradesinden ödün vermeyen caaanııımmm 7. Takımımı tebrik ederimmm..gecmiş sayfalarn birinde sormstm ama yognlktan bide farklı konular geldi üstüne kacıtıldı sanırsam.yaklaşk 4 haftadr deneme sürecndeyim.hala regl olmama ragmen(kistten)özellkle takım disiplini sayesnde her hafta eksi gördüm ..bu hafta listede olmayı ve artık bu psikolojiye tamamen girmeyi istiyorum.elbette sizler uygun görürseniz.
@MiuLegoWhiteblacklife
Kaymak rahat yeniyor karatayda.
Hoca hücreleri yağla doyurmayı tavsiye ediyor. O yüzden zeytindi tereyağdı ölçüsü yok.
Ha çokmu doğru ben bilmiyorum artık
Bonusu yakalarsan muck he mi
Bu mesajını favorilere attım ,olur da cıss yersen lazım olur diye hatırlatmak amaçlı,söz verdin
Kuzum yoksa dalacagim birilerine sabrimin bı sonu var ben o sonu geçen akşam bitirdimmmHayırlısı olsun vaytım... Takım adına üzüldüm ama senin adına sevindim ne yalan diyim
Çok çok haklısın canim,ne yaparsak kendimize yapiyoruzDışarı çıkıp iki temiz hava çekeyim cigerlerime yoksa çok ağır geleceğim buraya birilerinin kalmasını isterken gitsin diye elimizden geleni yapıyormuş hissi
O burada olmadığı zaman az eksiler
Yiyip yiyip regl suç atılması
Menü veren kişilerin çok.az olması
Spor yapılmaması
Çünkü kiloyu bizim.icin veriyorsunuz demi ama kendiniz için.degil
Çık dışarı bi temiz hava al vaytcanım. OooooooooooohhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmKuzum yoksa dalacagim birilerine sabrimin bı sonu var ben o sonu geçen akşam bitirdimmm
bpşversene iğde ya.Madem ki bu aralık zorluyor. O zaman cıs cos yiyip de ben verebiliyorum demeyeceksin canım. Spor da yapmalıydın şimdiye... İlla ağır şeyler yapmaya gerek yok.
Takımı kendi keyfi için zor durumda bırakan herkese olduğu gibi sana da kızıyorum...
500 gr üstü veriyorum diyordun al bak olmadı işte. O cısslar cosslar olmasaydı gider miydi giderdi. Bunun vicdan azabını hissetsen yeter...
300 gr az mı değil. Başka az veren arkadaşlar da var. Birine niye az verdin diye kızmıyoruz genel olarak. Ama menülerde bal kaymak olup da sonra ohh be buna da şükür yazısı görünce tepem atıyor. Neyin şükrü ki bu?
Bu çayın adı gerçekten dürtücü çay mı?Karnim agriyo dün gece dürtücü cay icmistim
***7.TAKIM 562. ETAP***hepfit kuzum listenin şuanki halini beni etiketleyerek paylaşır mısın
listeyi geç olmadan paylaşıcam da.. sendeki üzerinden gideyim..
Yok burdan ogrendim bendeBu çayın adı gerçekten dürtücü çay mı?
O isleri esra guzel yapiyo bacim sen yorma kendini :)Bu mesajını favorilere attım ,olur da cıss yersen lazım olur diye hatırlatmak amaçlı,söz verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?