Karatay ı dinliyosak bal yasakNey neuuuu ..kız kaymak sağlıklı yav. Karatay yiyin dedı Die abarttimdu. Mesele onu balla ve cok yememdi sanırım. . Bu hafta spor yapcam inşallah . bi de regl gelse . OH miss.senle bile Mortı olurum lâ ben. yiyosa gel baciiiimm
Dün sabah 65.500 dümNevo tam olarak artın neydi neyden kurtuldun sen
Madem ki bu aralık zorluyor. O zaman cıs cos yiyip de ben verebiliyorum demeyeceksin canım. Spor da yapmalıydın şimdiye... İlla ağır şeyler yapmaya gerek yok.
Benim 5kg lik dambillardan biri 4.9 biri 4.5 kg :)10 dakikadır tartılıyorum ,ama net kilomu anlayamadım
Geçen hafta 63.5 idim.
Bu hafta sabit çıktı ama dambılı tarttım 400 gr eksik tarttı
5 lik su bidonu yoktu,nasıl olsa 2 tane 2.5 lt de 5 eder diye kola şişesini suyla tarttım (övünmek gibi olmasın matematiğim süperdir toplamda 5 ettiğini hesap makinası olmadan hesapladım)O da 5.1 kilo çıktı
Velhasılı kelam ya sabitim ,ya da dambıl benden gaza geldi o da zayıfladı
hepfit @MiuLego
Herkesin dediklerinden kafasina uyan kisimlarini aliyo demek :) brinden de bal zarrli degil diye duymusturKaratay ı dinliyosak bal yasak
Ekmek de yasak ara öğün de yok. Çayın yanına 1 prinç tanesi kadar çerez de yasak.Karatay ı dinliyosak bal yasak
Karatay ı dinliyosak bal yasak
Aynen bunu demek istedimHerkesin dediklerinden kafasina uyan kisimlarini aliyo demek :) brinden de bal zarrli degil diye duymustur
Ben karatay yapiyom kiEkmek de yasak ara öğün de yok. Çayın yanına 1 prinç tanesi kadar çerez de yasak.
Kilomun %90 ını karatayla verdim. Kuyruk yağı da yedim salatalarıma booool zeytinyağı da ekledim... Ama sabah gözleme yediğimi hiç hatırlamıyorum
Oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmigdedali lafmı şokuyon çen millete
Yeme düzenin değiştiğinden oldu hipo üzme kendini... Ona rağmen eksin gayet iyi@MiuLegohepfit
Geçen hafta: 65.7
Güncel: 66.3
Artı 0.6
Artı yüzdesi hesaplamayı bilmiyorum.. ilk defa artı geldim
Kızlar orucun ilk günğ artı 2 ydimelimden geldikçe dikkat ettim.. yeterince spor yapamadım oruç hem ödem yaptı hem çok sarstı beni.. bu hafta başka sıkıntılarımda var ama bahane olarak sunmak istemiyorum..
Çok çok çok özür dilerim
sabit yazıom10 dakikadır tartılıyorum ,ama net kilomu anlayamadım
Geçen hafta 63.5 idim.
Bu hafta sabit çıktı ama dambılı tarttım 400 gr eksik tarttı
5 lik su bidonu yoktu,nasıl olsa 2 tane 2.5 lt de 5 eder diye kola şişesini suyla tarttım (övünmek gibi olmasın matematiğim süperdir toplamda 5 ettiğini hesap makinası olmadan hesapladım)O da 5.1 kilo çıktı
Velhasılı kelam ya sabitim ,ya da dambıl benden gaza geldi o da zayıfladı
hepfit @MiuLego
Artı 600 yalnız eksi değilYeme düzenin değiştiğinden oldu hipo üzme kendini... Ona rağmen eksin gayet iyi
Kadayıf tatlısına gözlemeye dondurmaya sucuklu yumurtaya pastırma ya bol bol yenen kadara ve o kadar kacamaga bağlamiyorsun yani ne diyeyim ki şimdi senin takımda herkes kendi kilosunu verse ben kendime bakarım kendi hedefimi düşünürüm dediğinden sonra şimdi kim sirtlayacak seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?