Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Karatay ı dinliyosak bal yasak

Madem ki bu aralık zorluyor. O zaman cıs cos yiyip de ben verebiliyorum demeyeceksin canım. Spor da yapmalıydın şimdiye... İlla ağır şeyler yapmaya gerek yok.
Takımı kendi keyfi için zor durumda bırakan herkese olduğu gibi sana da kızıyorum...
500 gr üstü veriyorum diyordun al bak olmadı işte. O cısslar cosslar olmasaydı gider miydi giderdi. Bunun vicdan azabını hissetsen yeter...
300 gr az mı değil. Başka az veren arkadaşlar da var. Birine niye az verdin diye kızmıyoruz genel olarak. Ama menülerde bal kaymak olup da sonra ohh be buna da şükür yazısı görünce tepem atıyor. Neyin şükrü ki bu?

Benim 5kg lik dambillardan biri 4.9 biri 4.5 kg :)

Karatay ı dinliyosak bal yasak
Ekmek de yasak ara öğün de yok. Çayın yanına 1 prinç tanesi kadar çerez de yasak.
Kilomun %90 ını karatayla verdim. Kuyruk yağı da yedim salatalarıma booool zeytinyağı da ekledim... Ama sabah gözleme yediğimi hiç hatırlamıyorum

Ben karatay yapiyom ki

@MiuLego hepfit
Geçen hafta: 65.7
Güncel: 66.3
Artı 0.6
Artı yüzdesi hesaplamayı bilmiyorum.. ilk defa artı geldim

Kızlar orucun ilk günğ artı 2 ydim elimden geldikçe dikkat ettim.. yeterince spor yapamadım oruç hem ödem yaptı hem çok sarstı beni.. bu hafta başka sıkıntılarımda var ama bahane olarak sunmak istemiyorum..

Çok çok çok özür dilerim

Yeme düzenin değiştiğinden oldu hipo üzme kendini... Ona rağmen eksin gayet iyi

sabit yazıom

Kadayıf tatlısına gözlemeye dondurmaya sucuklu yumurtaya pastırma ya bol bol yenen kadara ve o kadar kacamaga bağlamiyorsun yani ne diyeyim ki şimdi senin takımda herkes kendi kilosunu verse ben kendime bakarım kendi hedefimi düşünürüm dediğinden sonra şimdi kim sirtlayacak seni

Benim halim nolacak acaba?

Dr a mı gitmeliyim acaba? Diyet için değilde kafa için. Direk diyetimle çok ilgisi var çünkü.
1 haftadır diyet yapmıyorum her an yapıyor gibi yapacak gibi hissediyorum kendimi bişeyler kaşıklarken buluyorum.
Ölü evinde doyasıya helva yiyen biri gibi hissediyorum kendimi.

Diyet sayfalarına takip ettiğim kişilere bakarken çok güzel motive edici yazılar okurken bakıyorum yine elimde bişey.
Yav benim mantığım yada direk tövbe bismillah beynimmi yok?

matematik61 berna diyodu ya kafanda bitirmediğin için diye. Dün ablamda dedi kafanda bitmediği için böyle oluyosun diye.
Ulan bu nasıl kafa bu kafada bitme nasıl olucak?

Tamm diyorum karar veriyorum e istiyorum sonra 1,5 gün sonra noluyoda bırakıyorum?

igdedali sen ne dersin dr işine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…