ben hesaplıyorum hocam, takıntılı aslan kadını var burdaKuzum 1.366 ymis o yuzden 1.37 olarak alıyoruz. Virgulden sonraki 3 asamaga bakip ucuncuyu yuvarliyoruz vbasamak yaziyoruz.
hepfit
Bende vazgeçtim ya yaomicamO isleri esra guzel yapiyo bacim sen yorma kendini :)
Sağol kuzumTebrik ederim cnm..
Sagol kuzumm bugunleri de gördüm :)matematik61 çok tebrik ediyorum cnm.. beni yendin :)) inş mezunda oluyorsun...
Esra sordu diye cevapladim kiz yoksa biliyom seniben hesaplıyorum hocam, takıntılı aslan kadını var burda
Yeri ve zamanı değil ama söyliyim. Bu hafta bi morti arıyorum kendime. Şöyle regl gelen ya da gelmek üzere olan, bol ödemli ağzı yüzü şiş
Metası hunharca çalışan... Ve en az 1 kilo vermek isteyen morti aranıyor
Ama bak çirkefimdir agresifimdiiir sonra ağlama fiiiiitbennnn
Teşekkür ederim kuzmSabitsindir istikrarlı Deynep
Bu hafta az gelenleri de vuruyorum üzgünüm
Eki Görüntüle 2127578
Kuzum seni vurmak gelmiyor şuan içimden aşırı derece üzgünümHaftaya inşallah sözlerini tutarsın Bu arada zorlama olur ama kırmak bizim elimizde benimde 53-52 zincirimdir ama 50 kiloyu bile gördüm yani bu bahaneye sığınmayalım işin gerçeği vermek istemiyoruz
Tebrikler kuzum
Eki Görüntüle 2127579 Spor spor spor yoksa bu mermilerle şişeceksiniz
Eki Görüntüle 2127580 İftar önce bu oran aslında normalde çok daha fazlasın demektir oruçken çok az çıkıyor insan canım kendimden biliyorum yani sıkıntı büyük yani haftaya en az -1 en az yoksa ipin ucu kaçarBu kilolarda çok rahat gider kilo ben az -800 -1 kg geliyordum herkes farklı ama yapılır yani
Tebrikler canımayrıca etiketlerine ekle @hepfit kiloları tutuyor
Geçmiş olsun canımiyi olur inşallah minnoşKilo oranın tabi ki az
Kuzum şuanda nasıl üzgünüm nasıl kahroldum resmen gitmene ayrıca üzgünüm ne desem kelime de yok
Ağzına sağlık kimse kimse için kilo vermiyor herkes önce kendi kaptanı olmalı hayatımız boyunca biri bizi dürtmeyecek hadi zayıfla diye
Kilomu bildireyim
Geçen cuma:86.900
Bu cuma:85.100
Fark:-1800 gr
Yüzde:2.07
Heroluğun hakkını vermişimdir umarım
@MiuLego @Whiteblacklifehepfit
Ohh be kızlar sizi gördüm içim ferahladı nasıl üzgündüm tebrikler kocamanındanÖncelikle şunu belirteyim cuma malum annemdeyim tartının üzerinden inince gidiverdi rakam uğraştım ama pek olmadi üzerinde çekildim o sebeble foto koyamicam miu istersen zaten kesip buraya atamıyorum yükleniyor miu istersen ınstagram dan sana atayım canim keserek
Neyse çok uzattım
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 72.2
Fark 1
Yuzde 1.4 (virgülden sonra 6 olduğu için yukarı yuvarladım yanlismimatematik61 )
@MiuLegohepfit
Varya seni ayrica tebrik etcem bekle simdi isim varKilomu bildireyim
Geçen cuma:86.900
Bu cuma:85.100
Fark:-1800 gr
Yüzde:2.07
Heroluğun hakkını vermişimdir umarım
@MiuLego @Whiteblacklifehepfit
gerek yok
Nie üzgündün kuzum geçmiş yapamıyom. Yüzünü güldürdüysem ne mutluOhh be kızlar sizi gördüm içim ferahladı nasıl üzgündüm tebrikler kocamanından
Sinirden kilolar tepeme vurdu abartmış olabilirimben 1.58 tevafuk55
Yeri ve zamanı değil ama söyliyim. Bu hafta bi morti arıyorum kendime. Şöyle regl gelen ya da gelmek üzere olan, bol ödemli ağzı yüzü şiş
Metası hunharca çalışan... Ve en az 1 kilo vermek isteyen morti aranıyor
Ama bak çirkefimdir agresifimdiiir sonra ağlama fiiiiit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?