lastik top gibiBen de çok kızıyorum kendime keşke daha çok gelseydim diyorum...
La hala aklı fikri çiğnemekte yemektekıııııız pilates lastiği gibi evirip çevirir oynarız biz sizleeeeeeeeeeeee
Ağzı olan konusuyor. . Kaptan yardımcılarını anlarım .. napion sen allah aşkına . Sozlerini ölç bakimmmTakım ruhuna gram saygın yok biliyorsun değil mi?
Önceki söylediğin lafları gram gram yemek böyle bişey olsa gerek
Ne oldu vero her halukarda -500 garantideydin
Burda herkes k...nı yırtarken senin dünya kadar kaçamağın ne derece vicdani.
Alman gerekiyorsa al bacım. Benim de regl çözüldü bak şişim iner en az -600 üm var bu hafta garanti.
hepfit gel canım gel burada bir mortilik durumu var gel
sizin için bu hafta ilaç almıycam
kendi çabalarımla bol hareketle vericem
arada adaletsizlik olmasın emi
Bu arada beni saadece 2 kisi tebrik etti
Nie kız şimdi etVarya seni ayrica tebrik etcem bekle simdi isim var
Fur beni duvardan duvara ordan tavanalastik top gibi
duvara atıcam geri geleceksin
sonra bir daha atıcam
ay çok egzotik
Gerçekten kişi kendini sorumlu hissediyor alakası bile yok aslında ama berbat bir hisBen de çok kızıyorum kendime keşke daha çok gelseydim diyorum...
La hala aklı fikri çiğnemekte yemektekıııııız pilates lastiği gibi evirip çevirir oynarız biz sizleeeeeeeeeeeee
Ortaam genel olarak geçmiş yapmadığımdan gördüğümü okuyup beğeniyorum bu aralar... Ama zaten iyi verenler listede gösteriyor kendini parlıyorsun ışıl ışılBu arada beni saadece 2 kisi tebrik etti
Kötü bi -eksimi kimseler bise yazmadi
Buna benzer bişi yazıcaktım ama yüzüm yok esraYani geçen hafta sidelya ve hippo nasıl bizi sırtladıysa bizde bu hafta onları sirtlamaliydik iste takım bu neyse
sağol kuzuumm her hafta düzenli 1 kilo gitse daha iyi olucak aslında ama olsun napak benim vücut cinsMutiiiissss harikaaaaa fevkaledeninde fevkinde goruyorsunz
Tebrik ederim harika bi eksi bebem
Yaa bu işten ddolayı hiç takip edemiyorum ben de.Takımın duruma üzgünüm kuzum şu sıralar yoğunum bende bakamadım kim ne yedi ne yaptı ama okudukça gördükçe neler olmuş meğer kendime bile kızgınım
Ortaam genel olarak geçmiş yapmadığımdan gördüğümü okuyup beğeniyorum bu aralar... Ama zaten iyi verenler listede gösteriyor kendini parlıyorsun ışıl ışıl
Canım niloskom sağol ya vurma beni ben o kaçamak tan sonra vurmuştmm kendimı. evet haklısın galiba. Çok da siginmamak gerek . Ne bilim 75 ken 6lilar hızlı gelio da bu böyle zor gidio. Ama şükür sabit degilim hala gidio.demek . Haftaya daha çok gidecek biliom benSabitsindir istikrarlı Deynep
Bu hafta az gelenleri de vuruyorum üzgünüm
Eki Görüntüle 2127578
Kuzum seni vurmak gelmiyor şuan içimden aşırı derece üzgünümHaftaya inşallah sözlerini tutarsın Bu arada zorlama olur ama kırmak bizim elimizde benimde 53-52 zincirimdir ama 50 kiloyu bile gördüm yani bu bahaneye sığınmayalım işin gerçeği vermek istemiyoruz
Tebrikler kuzum
Eki Görüntüle 2127579 Spor spor spor yoksa bu mermilerle şişeceksiniz
Eki Görüntüle 2127580 İftar önce bu oran aslında normalde çok daha fazlasın demektir oruçken çok az çıkıyor insan canım kendimden biliyorum yani sıkıntı büyük yani haftaya en az -1 en az yoksa ipin ucu kaçarBu kilolarda çok rahat gider kilo ben az -800 -1 kg geliyordum herkes farklı ama yapılır yani
Tebrikler canımayrıca etiketlerine ekle @hepfit kiloları tutuyor
Geçmiş olsun canımiyi olur inşallah minnoşKilo oranın tabi ki az
Kuzum şuanda nasıl üzgünüm nasıl kahroldum resmen gitmene ayrıca üzgünüm ne desem kelime de yok
Ağzına sağlık kimse kimse için kilo vermiyor herkes önce kendi kaptanı olmalı hayatımız boyunca biri bizi dürtmeyecek hadi zayıfla diye
kuzucum ellerine sağlık.. genel yüzde virgülden sonra 3 hane yazılıyor.. 4. rakama göre yuvarlanıyor.. 0.916 çıktı ben hesapladım.. ben lişste paylaşımını halledeceğim.. çok çok teşekkür ederim ellerine sağlık***7.TAKIM 562. ETAP***
matematik61 (59.4/58.5/0.9/%1.52)
malipina (86.9/85.1/1.8/%2.07)
Esra_4378 (73.2/72.2/1/%1.37)
Lunya (65.7/65.1/0.6/%0.91)
Sidelya95 (58.3/58.1/0.2/%0.34)
tevafuk55 (64.2/63.9/0.3/%0.47)
vorones (63.2/62.9/0.3/%0.47)
hippotalamus (65.7/66.3/+0.6/-%0.91)
Melegiimm22 (80.2/78.6/1.6/%2)
7. Takım Ortalaması: %0.92
@MiuLego bi kontrol et hele, bi de liste dışı kilo bildirmedi. elinin altında bilgisayar yoksa, ne yazacağımı söyle ben yazar paylaşım alanında paylaşırım
Ay evet ben onu unuttum.yazilmasi lazim
Takım üyesiyim haddini bilAğzı olan konusuyor. . Kaptan yardımcılarını anlarım .. napion sen allah aşkına . Sozlerini ölç bakimmm
Temmaamm anlastik deynepim. Ben de bunu iki kez okudum. tatlı abur cubur asla yemicem sözBu mesajını favorilere attım ,olur da cıss yersen lazım olur diye hatırlatmak amaçlı,söz verdin
takımız burada sadece yönetim konuşmuyor vero. evet takım olmak budur.. sadece yönetim iş başında olsa idi burada zamanında kimse de senin eksine sevinmezdi yönetimden başka!Ağzı olan konusuyor. . Kaptan yardımcılarını anlarım .. napion sen allah aşkına . Sozlerini ölç bakimmm
cevap vermemeni şimdilik isteyeceğim senden hande.. az biraz bekler misin?Takım üyesiyim haddini bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?