Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de çok kızıyorum kendime keşke daha çok gelseydim diyorum...

La hala aklı fikri çiğnemekte yemekte kıııııız pilates lastiği gibi evirip çevirir oynarız biz sizleeeeeeeeeeeee
lastik top gibi
duvara atıcam geri geleceksin
sonra bir daha atıcam
ay çok egzotik

Ağzı olan konusuyor. . Kaptan yardımcılarını anlarım .. napion sen allah aşkına . Sozlerini ölç bakimmm

hepfit gel canım gel burada bir mortilik durumu var gel

sizin için bu hafta ilaç almıycam
kendi çabalarımla bol hareketle vericem
arada adaletsizlik olmasın emi
Alman gerekiyorsa al bacım. Benim de regl çözüldü bak şişim iner en az -600 üm var bu hafta garanti.
Menülere de etiket yapın ha

Geçen hafta = 80.2
Bu hafta = 78.6
Fark = 1.6
Yüzde = 1.99

Iftari bekleseydim tahminmce - 2 yi görürdum ama olsun haftaya daha -sili gelirm inşaAllah
Uzulme mium haftaya herkes daha cok dikkat edecektr eminim
@MiuLego Storm-
Bu arada beni saadece 2 kisi tebrik etti
Kötü bi -eksimi kimseler bise yazmadi

Ben de çok kızıyorum kendime keşke daha çok gelseydim diyorum...

La hala aklı fikri çiğnemekte yemekte kıııııız pilates lastiği gibi evirip çevirir oynarız biz sizleeeeeeeeeeeee
Gerçekten kişi kendini sorumlu hissediyor alakası bile yok aslında ama berbat bir his

Bu arada beni saadece 2 kisi tebrik etti
Kötü bi -eksimi kimseler bise yazmadi
Ortaam genel olarak geçmiş yapmadığımdan gördüğümü okuyup beğeniyorum bu aralar... Ama zaten iyi verenler listede gösteriyor kendini parlıyorsun ışıl ışıl

Yani geçen hafta sidelya ve hippo nasıl bizi sırtladıysa bizde bu hafta onları sirtlamaliydik iste takım bu neyse
Buna benzer bişi yazıcaktım ama yüzüm yok esra ben şimdiye kadar hiç artı gelmemiştim .. inan tüm hafta hem oruç hem diyet aç gezdim.. orucun ilk günü bi çıktım artı 2.. anca bu kadar düştü.. dün oruçlu oruçlu detoks yaptım .. eşim çok kızdı inan.. takımın anlamı ne o zmn.. ben yiyim yiyim 1 kilo verebilecekken 300 gr verim.. haksızlık dimi?? Bilmiyorum çok çok üzgünüm..

Bu arada bu hafta morti olak mı
Rüyamda Atatürkü gördüm.. beraber geziyorduk.. iyi şeylere ve yükselmeye delalet ediyormuş

Ortaam genel olarak geçmiş yapmadığımdan gördüğümü okuyup beğeniyorum bu aralar... Ama zaten iyi verenler listede gösteriyor kendini parlıyorsun ışıl ışıl
haftayada güzel bi eksiysle gelelimde mortileri yapistiralim

Canım niloskom sağol ya vurma beni ben o kaçamak tan sonra vurmuştmm kendimı. evet haklısın galiba. Çok da siginmamak gerek . Ne bilim 75 ken 6lilar hızlı gelio da bu böyle zor gidio. Ama şükür sabit degilim hala gidio.demek . Haftaya daha çok gidecek biliom ben

kuzucum ellerine sağlık.. genel yüzde virgülden sonra 3 hane yazılıyor.. 4. rakama göre yuvarlanıyor.. 0.916 çıktı ben hesapladım.. ben lişste paylaşımını halledeceğim.. çok çok teşekkür ederim ellerine sağlık

Ağzı olan konusuyor. . Kaptan yardımcılarını anlarım .. napion sen allah aşkına . Sozlerini ölç bakimmm
takımız burada sadece yönetim konuşmuyor vero. evet takım olmak budur.. sadece yönetim iş başında olsa idi burada zamanında kimse de senin eksine sevinmezdi yönetimden başka!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…