Kız hedefim 1,5 kilo onu da bu hafta hallederimmortim var olmasaydi olurdukk
Ama haftaya son bitiyo bulamazsan haftaya olurk
bunu bilmen çok sevindirici canımhaftaya beni pert edersn ama eminmmmm
Çıldırt bizi fitoooo desene 2 kilo verdirirsin o zaman sen bana
Kuzum takim ortalamasinda virgulden sonra 3 basamak aliniyor ve yuvarlama yapilmiyor diye biliyorum @MiuLego***7.TAKIM 562. ETAP***
matematik61 (59.4/58.5/0.9/%1.52)
malipina (86.9/85.1/1.8/%2.07)
Esra_4378 (73.2/72.2/1/%1.37)
Lunya (65.7/65.1/0.6/%0.91)
Sidelya95 (58.3/58.1/0.2/%0.34)
tevafuk55 (64.2/63.9/0.3/%0.47)
vorones (63.2/62.9/0.3/%0.47)
hippotalamus (65.7/66.3/+0.6/-%0.91)
Melegiimm22 (80.2/78.6/1.6/%2)
7. Takım Ortalaması: %0.92
@MiuLego bi kontrol et hele, bi de liste dışı kilo bildirmedi. elinin altında bilgisayar yoksa, ne yazacağımı söyle ben yazar paylaşım alanında paylaşırım
oooooo ben varımYeri ve zamanı değil ama söyliyim. Bu hafta bi morti arıyorum kendime. Şöyle regl gelen ya da gelmek üzere olan, bol ödemli ağzı yüzü şiş
Metası hunharca çalışan... Ve en az 1 kilo vermek isteyen morti aranıyor
Mutiiiissss harikaaaaa fevkaledeninde fevkinde goruyorsunzKilomu bildireyim
Geçen cuma:86.900
Bu cuma:85.100
Fark:-1800 gr
Yüzde:2.07
Heroluğun hakkını vermişimdir umarım
@MiuLego @Whiteblacklifehepfit
Ben bilemedim etiketledim onuda anammmmm herkes hesapci cıktı ya gii 1.4 deseniz ne olur yani bicaklicam kendimi poffben hesaplıyorum hocam, takıntılı aslan kadını var burda
Olalim kiz benmde ennn az 1.5 hedefKız hedefim 1,5 kilo onu da bu hafta hallederim
Ama senle de orti olalım menülerine etiketle beni. Ben de öyle yapam
O zaman senle fit benle meleğe karşı he ne dersiniz? 4'lü mortilikoooooo ben varım
senlede morti olurum
biz fitlemi morti olcezO zaman senle fit benle meleğe karşı he ne dersiniz? 4'lü mortilikhepfit Melegiimm22
Bireysel mortilikleriniz haricinde
Harika eksi esraaamm tebrik ederimmmÖncelikle şunu belirteyim cuma malum annemdeyim tartının üzerinden inince gidiverdi rakam uğraştım ama pek olmadi üzerinde çekildim o sebeble foto koyamicam miu istersen zaten kesip buraya atamıyorum yükleniyor miu istersen ınstagram dan sana atayım canim keserek
Neyse çok uzattım
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 72.2
Fark 1
Yuzde 1.4 (virgülden sonra 6 olduğu için yukarı yuvarladım yanlismimatematik61 )
@MiuLegohepfit
Takımın duruma üzgünüm kuzum şu sıralar yoğunum bende bakamadım kim ne yedi ne yaptı ama okudukça gördükçe neler olmuş meğer kendime bile kızgınımNie üzgündün kuzum geçmiş yapamıyom. Yüzünü güldürdüysem ne mutlu
ben varımmm hepfitle ben sizi çiğneriz be ciklet gibiO zaman senle fit benle meleğe karşı he ne dersiniz? 4'lü mortilikhepfit Melegiimm22
Bireysel mortilikleriniz haricinde
Senle fit benle meleğe karşısınızbiz fitlemi morti olcez
Senle fit benle meleğe karşısınız
hepfit vee stoooooooooooormmeleğiiiim ve iğdeye karşıııııııııııııııııııııııı
Dev kapışmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel vatandaş geeeeeeeeeeeeeeeeel bu hafta sinemalardaaaaaaaaaaaaaa
Gibi
Ben de çok kızıyorum kendime keşke daha çok gelseydim diyorum...Takımın duruma üzgünüm kuzum şu sıralar yoğunum bende bakamadım kim ne yedi ne yaptı ama okudukça gördükçe neler olmuş meğer kendime bile kızgınım
La hala aklı fikri çiğnemekte yemekteben varımmm hepfitle ben sizi çiğneriz be ciklet gibi
la dondurmalı kadayıfta mı yiyin diyo bu karatay (tanımam kendisini), bonus çık aradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?