Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum takim ortalamasinda virgulden sonra 3 basamak aliniyor ve yuvarlama yapilmiyor diye biliyorum @MiuLego
Bi de liste disi paylaşıma gitmiyor

oooooo ben varım
senlede morti olurum

Harika eksi esraaamm tebrik ederimmm

biz fitlemi morti olcez
Senle fit benle meleğe karşısınız
hepfit vee stoooooooooooorm meleğiiiim ve iğdeye karşıııııııııııııııııııııııı
Dev kapışmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel vatandaş geeeeeeeeeeeeeeeeel bu hafta sinemalardaaaaaaaaaaaaaa
Gibi

hepfit gel canım gel burada bir mortilik durumu var gel

sizin için bu hafta ilaç almıycam
kendi çabalarımla bol hareketle vericem
arada adaletsizlik olmasın emi

Takımın duruma üzgünüm kuzum şu sıralar yoğunum bende bakamadım kim ne yedi ne yaptı ama okudukça gördükçe neler olmuş meğer kendime bile kızgınım
Ben de çok kızıyorum kendime keşke daha çok gelseydim diyorum...

ben varımmm hepfitle ben sizi çiğneriz be ciklet gibi
La hala aklı fikri çiğnemekte yemekte kıııııız pilates lastiği gibi evirip çevirir oynarız biz sizleeeeeeeeeeeee

la dondurmalı kadayıfta mı yiyin diyo bu karatay (tanımam kendisini), bonus çık aradan

Yok kuzum ne kadayıfı :)) şehriye danesi bile yok. Haftada 1 kere 3 kaşık bulgur var ama normal kaşık.
Kaymakda kahvaltıda yenebiliyor yumurta kıranlar falan var. Tok tutuyormuş.
Yumurtayı haşlanmış yiyenler üzerine zeytinyağ döküyor.
Sabah keten tohumu serpilmiş zeytinyağı dökülmüş yoğurt yiyorlar. Şekerle doydum sanan hücreyi yağla gerçek anlamda doyurmak amaç.

Ara öğün asla yok. Çok yüksek kilolarda olanlar emzirenler çok erken kahvaltı yapanlara 2,5- 3 öğün oluyor.

Aşkam yemekten sonra süt ayran yok çay kahve dışında bişy yok. Sakız bile yok.
Aynen oruçlu gibi.
6 dan değil 8 den sonra bişey yok diyor. Ama erken kahvaltı yapan erken yemek yiyor tabi. 8 e kalmıyor.

Öyle yani faideli bilgi fötüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…