- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Canım tebrik ederim.. çok güzel bi eksi..Bu arada beni saadece 2 kisi tebrik etti
Kötü bi -eksimi kimseler bise yazmadi
yok bebeğim alırsam yere yapışırsınız kıyamam size beeeenAlman gerekiyorsa al bacım. Benim de regl çözüldü bak şişim iner en az -600 üm var bu hafta garanti.
Menülere de etiket yapın ha
Liste diyin, dünkü menü neredeKilo veren sabit kalan arrıda olsada iradesinden ödün vermeyen caaanııımmm 7. Takımımı tebrik ederimmm..gecmiş sayfalarn birinde sormstm ama yognlktan bide farklı konular geldi üstüne kacıtıldı sanırsam.yaklaşk 4 haftadr deneme sürecndeyim.hala regl olmama ragmen(kistten)özellkle takım disiplini sayesnde her hafta eksi gördüm ..bu hafta listede olmayı ve artık bu psikolojiye tamamen girmeyi istiyorum.elbette sizler uygun görürseniz.
@MiuLego @Whiteblacklife
mali yok ben varım diyosun yaniFur beni duvardan duvara ordan tavana
sporla en azından artı gelmeyecekken sabit gelecekken sen de artı geldin değil mi hippo? vero ya konuşurken sen de düşün bence.. sen de spor yapmadın çünkü.Buna benzer bişi yazıcaktım ama yüzüm yok esraben şimdiye kadar hiç artı gelmemiştim .. inan tüm hafta hem oruç hem diyet aç gezdim.. orucun ilk günü bi çıktım artı 2.. anca bu kadar düştü.. dün oruçlu oruçlu detoks yaptım .. eşim çok kızdı inan.. takımın anlamı ne o zmn.. ben yiyim yiyim 1 kilo verebilecekken 300 gr verim.. haksızlık dimi?? Bilmiyorum çok çok üzgünüm..
Bu arada bu hafta morti olak mı
Rüyamda Atatürkü gördüm.. beraber geziyorduk.. iyi şeylere ve yükselmeye delalet ediyormuş
Ağzı olan konusuyor. . Kaptan yardımcılarını anlarım .. napion sen allah aşkına . Sozlerini ölç bakimmm
Bah hele bahyok bebeğim alırsam yere yapışırsınız kıyamam size beeeen
Neden öyle düşünüyosunYüzdem az diye ağzımı açmak istemiyorum bu hafta kimseye laf etmeye hakkım yok diyorum ammaa şu rahatlığa pess vallahi billahi.
Cok sagol kuzmCanım tebrik ederim.. çok güzel bi eksi..
ayyyy ben bunu en son ausa söylemiştimBah hele bah
Ula demirden korksak trene binmezdik
Beni de çok ihmal ediyorsun bu sıralardaYaa bu işten ddolayı hiç takip edemiyorum ben de.
hepfit gel canım gel burada bir mortilik durumu var gel
sizin için bu hafta ilaç almıycam
kendi çabalarımla bol hareketle vericem
arada adaletsizlik olmasın emi
Haklısın cnm bi iki gün çok az yaptım .. ama inan bahane sunmak istemedğim için yazmadım.. oruçtan sonra baş ağrısı ve halsizlik çok oldu..kaç kere niyetlendim de yapamadım.. dün de ağrı kesici aldım yine de az da olsa yapim dedim.. benim için her anlamda çok kötü bi haftaydı.. ne deseniz haklısınızsporla en azından artı gelmeyecekken sabit gelecekken sen de artı geldin değil mi hippo? vero ya konuşurken sen de düşün bence.. sen de spor yapmadın çünkü.
Hadsizlik mi ettim ki.? Takım üyesi olduğunu biliyorum . Neden bana takım ruhuna saygısızsın Die direk sucluosun. Yazdığın yorum çok kırıcı .!!!Takım üyesiyim haddini bil
kızzzz fitim yürek yemişler ya bunlarhadi bana meydan okudular da akıllanmayıp sana da mı okudular (hayır benimde yeni aldığım kilolar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?