Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Liste diyin, dünkü menü nerede

sporla en azından artı gelmeyecekken sabit gelecekken sen de artı geldin değil mi hippo? vero ya konuşurken sen de düşün bence.. sen de spor yapmadın çünkü.

Yüzdem az diye ağzımı açmak istemiyorum bu hafta kimseye laf etmeye hakkım yok diyorum ammaa şu rahatlığa pess vallahi billahi.
Neden öyle düşünüyosun
Bu hafta hiççç görmediğim hiç yaşamadığım bişeyi yaşadım -200 gr vererek
ama vicdanım rahat
gram kaçamağım yok

hepfit gel canım gel burada bir mortilik durumu var gel

sizin için bu hafta ilaç almıycam
kendi çabalarımla bol hareketle vericem
arada adaletsizlik olmasın emi

hadi bana meydan okudular da akıllanmayıp sana da mı okudular (hayır benimde yeni aldığım kilolar)

sporla en azından artı gelmeyecekken sabit gelecekken sen de artı geldin değil mi hippo? vero ya konuşurken sen de düşün bence.. sen de spor yapmadın çünkü.
Haklısın cnm bi iki gün çok az yaptım .. ama inan bahane sunmak istemedğim için yazmadım.. oruçtan sonra baş ağrısı ve halsizlik çok oldu..kaç kere niyetlendim de yapamadım.. dün de ağrı kesici aldım yine de az da olsa yapim dedim.. benim için her anlamda çok kötü bi haftaydı.. ne deseniz haklısınız
.

Takım üyesiyim haddini bil
Hadsizlik mi ettim ki.? Takım üyesi olduğunu biliyorum . Neden bana takım ruhuna saygısızsın Die direk sucluosun. Yazdığın yorum çok kırıcı .!!!
Takımı seviosan bence şimdi benim kilo bildirimim konusunda sus! Ve kimsenin motivasyonunu moralini bozma . Bizim yüzümüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…