Sen bilmezsin tabi yazın buraya kimleri gömdüğümü fit kadın
Teşekkür ederim anlayışına..Pekâlâ kaptan. Sustum
Hepfit dünyaya dön :))kız benim 53 den sonrası 2-3 haftalık kilo, hatta şuanda da ödemliyim adet bitmedi tamiyi oldu iyi -2,5 desen, hımm %4,5 falan yapar
-1 çok iyi.. çok yakında 8 ler geliyor canım.. -1 i az görme aşırı da hızlı kilo verme zaten.. giden geri geliverir sonra.
hande artık yok en azından canım.. haftaya eksilerin coşar senin.. üzme kendini.
bernam canım harikasın yine. inan çok duygulandım. sen gurur kaynağısın.. hunharca sevinirdim ama şuan moralim bozuk sinirlerim harap.. sonra sevineceğim. ama mezuniyetin hayırlı olsun kuzum.
gayet iyi canım 58 ler.. haftaya da sabitte tutsan yeter.
Sen öyle gitçem falan deme. Üzülme .ben sussustum susarim .Teşekkür ederim anlayışına..
Haftaya çok güzel eksiyle gelecem ins kaptan bu haftayı telafi edecem ins-1 çok iyi.. çok yakında 8 ler geliyor canım.. -1 i az görme aşırı da hızlı kilo verme zaten.. giden geri geliverir sonra.
hande artık yok en azından canım.. haftaya eksilerin coşar senin.. üzme kendini.
bernam canım harikasın yine. inan çok duygulandım. sen gurur kaynağısın.. hunharca sevinirdim ama şuan moralim bozuk sinirlerim harap.. sonra sevineceğim. ama mezuniyetin hayırlı olsun kuzum.
gayet iyi canım 58 ler.. haftaya da sabitte tutsan yeter.
Bugün oruç tutanlar dün akşam iftardan önce tartilmayacakmiydi, ben dünkü tartiyi bildirdim bugün@tevafuk55 canim akşamı beklesen orucun @MiuLego olmazmi
alıntının içinde kalmış, içine bak hippomCnm beni alıntılamış gözüküyorsun ama yok
Kaptanlığı birakiyormussun cok üzüldüm mium ama hep icimizde olacagina dair söz verdin o yuzden pek koymadı.minnosunOnun dışında da
Kızlar vero da x de y de z de kim olursa olsun
Listedeki kimseye de kızmayın. Cidden.
Çünkü listeye aldığım her bir kişiden ben sorumluyum ve tek başıma karar verip alıyorum. Bu benim sorumluluğum ve benim hatalarım.
Kendime inanılmaz kızgınım.
İLK KEZ TAKIM OLAMAYIŞIMIZIN LİSTESİNİ PAYLAŞACAĞIM. İlk kez. Bu da bana müstehak. Son liste paylaşımım da bu olacak zaten. Cidden çok üzgünüm.
e bizide yaz iğdemEveeeeeeeeeeeeeet
Esrayla hipo
Bizim malum dörtlü
Yok mu arttıraaan bildirin de ışıklı mışıklı liste yapayım
HayiirYazacak şeylerim var da internetim yavaş
Bir sigara içeceğim
Sonra siteye girmeyi deneyeceğim yine
O zamana kadar kaptanlık konusunda karar veren ben olmak istiyorum diyen var mı? Varsa acilen bildirebilir mi?
Ona göre seabahara kaptan bulması konusunda mesaj yazacağım.
Artık çok geç sanirim üst mesaja yazmış her hafta daha iyi geleceğiz diyoruz kaç haftadır pof çıkıyoruz yaSen öyle gitçem falan deme. Üzülme .ben sussustum susarim .
Evette belki daha düşük çıkar dedimBugün oruç tutanlar dün akşam iftardan önce tartilmayacakmiydi, ben dünkü tartiyi bildirdim bugün
Duzelir mium nolur bırakmaOnun dışında da
Çünkü listeye aldığım her bir kişiden ben sorumluyum ve tek başıma karar verip alıyorum. Bu benim sorumluluğum ve benim hatalarım.
İLK KEZ TAKIM OLAMAYIŞIMIZIN LİSTESİNİ PAYLAŞACAĞIM. İlk kez. Bu da bana müstehak. Son liste paylaşımım da bu olacak zaten. Cidden çok üzgünüm.
Herşeyi de ama kendime kızarım deme sakın! Bah ünlemli konuştumOnun dışında da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?