Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar
Gecen hafta:92
Bu hafta: 91
Yüzde: 1,08
Bu hafta regldenmidir bilmiyorum 8 ler nasip olmadı.hedefim önümüzdeki cuma:89
-1 çok iyi.. çok yakında 8 ler geliyor canım.. -1 i az görme aşırı da hızlı kilo verme zaten.. giden geri geliverir sonra.
Kilo bildirimi
Gecen hafta:78,5
Bu hafta:78,3
yüzdeye bile gerek yok miu berbat çünkü
hande artık yok en azından canım.. haftaya eksilerin coşar senin.. üzme kendini.
Kilo bildirimi

Geçen hafta : 59.4
Bu hafta : 58.5
Fark : 900 gr
Yuzde : %1.52
@MiuLego hepfit mortim hippotalamus

Mezun olam bence ben
bernam canım harikasın yine. inan çok duygulandım. sen gurur kaynağısın.. hunharca sevinirdim ama şuan moralim bozuk sinirlerim harap.. sonra sevineceğim. ama mezuniyetin hayırlı olsun kuzum.
Miu kilomuda soyluyum
Bu gece 2 saatlik uykuyla duruyorum cnm
Kilom 58.7 @MiuLego
gayet iyi canım 58 ler.. haftaya da sabitte tutsan yeter.

Bende şahsi fikrimi söyleyip kenara çekilmek istiyorum, en sinir olduğum şeydir ben niye çabalıyorum dedirtiyor insana. 3 haftadır listeden çıkmak istiyorum artı gelip/kilo veremeyip kimsenin hakkına girmeyeyim kimsenin emeği boşa gitmesin diye. Şükür yinede atlattım bir şekilde çabalamaya çalışıyorum ama gerçekten bu ne hâl
Herkese bir şapka hediye ediyorum

Canim genel olarak oruç olunca böyle oluyorsan ilk günleri normaldir olalım bakalım bi tırstım suan

Cnm beni alıntılamış gözüküyorsun ama yok

Yumurtaya can veren hikmeti büyük rabbim :)) aus derdi böyle yumurta diye ahh ahhh rüyamda gördüm onu @Ausencia
Gelmedi gelmiyor zalım

Miu çabam olamadı bu hafta. Menüleri toparladım zaten mide bulantım çoktu bu hafta eski kiloma dönecem. Sancım da yok spora da devam

takımız burada sadece yönetim konuşmuyor vero. evet takım olmak budur.. sadece yönetim iş başında olsa idi burada zamanında kimse de senin eksine sevinmezdi yönetimden başka!
hadsizligim bile dile geldi . Bu ne yani.arti geldim sanar insan
. benim menulerime yorumlayan esra hepfİt vayt. Sidelya.Matematik ve niceleri. Desin
. Desin baaKKK gördün mü. al sana vero . Dedigimize geldin Die .ama Storm beni takim uyesi olark ne kadr takip etmis ki .benim için ne kadar emek verms ki sizin gibi yorum yapacak . Üzülür uzuntumü paylaşır . Nehirnil gibı deynep gbi haftaya motivé eder ok. Ama bu olmadı ..

vero bak inatla susmuyorsun delleniyorum

yakar gemileri bu siteden atılır giderim ciddi kırarım seni de ama

çünkü atılacak kadar ağır konuşurum

kardeş sussana sen

takım motivasyonunu bozan sensin arkadaşım sensin! bunu anlamak zor değil! aklı olan anlar yahu!

kusura bakma takımdan kimseyi de senin genişliğin altında ezdiremem.

sus lütfen.

insan bi kendini hatasını bilir de susar yahu!

Pekâlâ kaptan. Sustum

Ya sen üzülme
Gerçekten bnmde moral 0 oldu
Ama inaniyorum ben 7. Takima haftaya cok guzel - ler gelecek insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…