Bu arada beni saadece 2 kisi tebrik etti
Kötü bi -eksimi kimseler bise yazmadi
Eşim namazdan eve geldi kuru bir tebrik değil özel şeyler hakettiginiz için kizlarNie kız şimdi et
Eşim namazdan eve geldi kuru bir tebrik değil özel şeyler hakettiginiz için kizlar
-1 çok iyi.. çok yakında 8 ler geliyor canım.. -1 i az görme aşırı da hızlı kilo verme zaten.. giden geri geliverir sonra.Günaydın kızlar
Gecen hafta:92
Bu hafta: 91
Yüzde: 1,08
Bu hafta regldenmidir bilmiyorum 8 ler nasip olmadı.hedefim önümüzdeki cuma:89
hande artık yok en azından canım.. haftaya eksilerin coşar senin.. üzme kendini.Kilo bildirimi
Gecen hafta:78,5
Bu hafta:78,3
yüzdeye bile gerek yok miu berbat çünkü
bernam canım harikasın yine. inan çok duygulandım. sen gurur kaynağısın.. hunharca sevinirdim ama şuan moralim bozuk sinirlerim harap.. sonra sevineceğim. ama mezuniyetin hayırlı olsun kuzum.Kilo bildirimi
Geçen hafta : 59.4
Bu hafta : 58.5
Fark : 900 gr
Yuzde : %1.52
@MiuLegohepfit mortim hippotalamus
Mezun olam bence ben
gayet iyi canım 58 ler.. haftaya da sabitte tutsan yeter.
ben de kilomu bildireyim
2 hafta önceki kilom: 55,4 (geçen hafta hastayım diye kilo bildirmemiştim)
bu hafta: 55,4
@MiuLego
bravo fitim o hastalık sürecini atlatıp 2 hafta önceye göre sabit çıktın. iradene sağlık.
kilona göre biraz az eksi canım.. daha çok olması özellikle ilk zamanlarda bekenir.. 1.1 gibi en az eksi beklenir senin kilonda.. haftaya daha güzeli olur.. her eksi kıymetli.
nilişkom harikasın. koruma kraliçesisin sen..
Pazartesi hurma diyetine başladığım kilo : Eki Görüntüle 2127482
Bugün :Eki Görüntüle 2127483
Fark : 3.300
Daha çok bekliyordum maalesef karnım şiş. Yine de iyi gitti tabi ki :) o kadarcık yemeye daha çok bekliyordum sadece
En az iki hafta tartılmıycam yine :) spora decam tabi ki
26 nisana 5 leri görürüm inşaallah
@MiuLegohepfit
eflal az dediğin 3.3 canısı.. maşallah diyeyim ben.. erimeye devam inşallah ..
hayırlı olsun canım.. ilk hedefin 9 lardan kurtulmak olsun..Günaydınlar herkese geldim oku oku bitiremedim sonra devam edeceğim..
Maşallah hepinizi güzel kilo verenler olmuş Darısı başıma en yakın zamandaa
Bu arada sabah tartıldım 94.4 muşum hayırlı uğurlu olsunn bklm✌✌
Ben başlangıç olarak biraz biraz yediklerini azalmıştım sizin de listelere bakıp yeme alışkanlıklarımı değiştireceğim insallahh
elifcim 70 li kilolarda -1 en az eksi gelmeli.. neyi eksik yaptın düşünmek lazım.. eksi güzel ama daha iyisi olabilir.. haftaya da daha güzel eksilerin olsun inşallah..Kilobildirimi
Gecen hafta:77.1
Bu hafta:76.4
Fark:-700 gr
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 65.7
Bu hafta: 65.1
Fark:0.6
Yüzde:0.91
-700 olsa harika olurdu.. benim kota %1 .. 100 gr ile kaçırdın:) gayet güzel eksi istikrarlısın lunya tebrikler canım..
geçmiş olsun ve başın sağolsun şeri.. üzüldümgünaydın kızlar, hayırlı cumalar. selam kaptanım.
geçen hafta hastalık, ayrıldığım işimle ilgili koşturmalarım ve kısacık bir zamanda rahatsızlanıp kaybettiğimiz dayım. karmakarışık oldum inanın.
kilo bildirimim 78,7. artı 100 gr.
kendimi bi kaç güne toparlayıp menülerim ile geleceğim inşallah. kızım da iştahsız. canım ona da sıkkın...100 gr artı ile atlatmış olman sevindirici
sabahtan öğleye nasıl bir ödem inmesidir o ay. maşallah eksi geldi mi geldi.. sevindim iğdem.Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 57
Bu sabah: 58,2
Az önce: 56,7
Fark: -300
maşallah canım kilona göre çok güzel bir eksi.. haftaya da aynısı olsun emi.Kızlarr ayyy çok mutluyum o tartıya çıkınca yaşadığım stres korku heyecan imdb de 9.4 alırdı
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 58.3
Fark 0.6 kg
Ben veremeyeceğimi düşünmüştüm ama ilk haftadan verdimm geçen cts akşam sıvı yönünden bozmuştum ama vermişim yine de ayyy sizi seviyorum iyi ki tekrar buraya geldim
:))) gülümsedim deynep iyi ki varsın10 dakikadır tartılıyorum ,ama net kilomu anlayamadım
Geçen hafta 63.5 idim.
Bu hafta sabit çıktı ama dambılı tarttım 400 gr eksik tarttı
5 lik su bidonu yoktu,nasıl olsa 2 tane 2.5 lt de 5 eder diye kola şişesini suyla tarttım (övünmek gibi olmasın matematiğim süperdir toplamda 5 ettiğini hesap makinası olmadan hesapladım)O da 5.1 kilo çıktı
Velhasılı kelam ya sabitim ,ya da dambıl benden gaza geldi o da zayıfladı
hepfit @MiuLego kilo koruma sabiti için de kocaman tbrikler..
sporsuzluk=-200
şişlik ve regl e bağlayadur vero.
kocaman alkışlar sana -300 harikasın gurur duyuyorum seninle. bravo.
bunları bekliyorsun değil mi? al söyledim. hadi şimdi mutlu ol.
harikasın!
nevo artının gidip eksi gelmesine çok sevindim canısı. haftaya daha çok eksilerin olsun inşallah.
@MiuLegohepfit
Geçen hafta: 65.7
Güncel: 66.3
Artı 0.6
Artı yüzdesi hesaplamayı bilmiyorum.. ilk defa artı geldim
Kızlar orucun ilk günğ artı 2 ydimelimden geldikçe dikkat ettim.. yeterince spor yapamadım oruç hem ödem yaptı hem çok sarstı beni.. bu hafta başka sıkıntılarımda var ama bahane olarak sunmak istemiyorum..
Çok çok çok özür dilerim
spor yok=+600
kaptanlıpım boyunca gördüğüm en büyük artı sanırım. çok teşekkürler. saygıyla eğiliyorum
-300 çok az. birşeyler yanlış gidiyor. sporsuzluk..
çok güzel eksi meleğim tebrik ederim.. birdaha asla 8 lere görmemen dileği ile..
tebrik ederim canım.. -100 var artı yok gayet iyi.
köpüşüne geçmiş olsun aşırı üzüldüm. inşallah hemen iyi olur.
bravo malim. harikasın.Kilomu bildireyim
Geçen cuma:86.900
Bu cuma:85.100
Fark:-1800 gr
Yüzde:2.07
Heroluğun hakkını vermişimdir umarım
@MiuLego @Whiteblacklifehepfit
Öncelikle şunu belirteyim cuma malum annemdeyim tartının üzerinden inince gidiverdi rakam uğraştım ama pek olmadi üzerinde çekildim o sebeble foto koyamicam miu istersen zaten kesip buraya atamıyorum yükleniyor miu istersen ınstagram dan sana atayım canim keserek
Neyse çok uzattım
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 72.2
Fark 1
Yuzde 1.4 (virgülden sonra 6 olduğu için yukarı yuvarladım yanlismi @matematik61 )
@MiuLegohepfit
canım tebrik ederim. gerçekten en içten tebrik.
evet canım seni ben mezun etmek istiyorum. mezun olmalısın bu hafta.@MiuLego mezun olayim dimi ben.son 5 6 haftadir bi hafta iyi bi hafta 500 seklinde gidiyo pinar gibi oldum.mezuniyetten sonra buralarda olacagima emin olabilirsin.
kuzu az gerginiz,Bu arada beni saadece 2 kisi tebrik etti
Kötü bi -eksimi kimseler bise yazmadi
Canim genel olarak oruç olunca böyle oluyorsan ilk günleri normaldir olalım bakalım bi tırstım suanBuna benzer bişi yazıcaktım ama yüzüm yok esraben şimdiye kadar hiç artı gelmemiştim .. inan tüm hafta hem oruç hem diyet aç gezdim.. orucun ilk günü bi çıktım artı 2.. anca bu kadar düştü.. dün oruçlu oruçlu detoks yaptım .. eşim çok kızdı inan.. takımın anlamı ne o zmn.. ben yiyim yiyim 1 kilo verebilecekken 300 gr verim.. haksızlık dimi?? Bilmiyorum çok çok üzgünüm..
Bu arada bu hafta morti olak mı
Rüyamda Atatürkü gördüm.. beraber geziyorduk.. iyi şeylere ve yükselmeye delalet ediyormuş
Cnm beni alıntılamış gözüküyorsun ama yok-1 çok iyi.. çok yakında 8 ler geliyor canım.. -1 i az görme aşırı da hızlı kilo verme zaten.. giden geri geliverir sonra.
hande artık yok en azından canım.. haftaya eksilerin coşar senin.. üzme kendini.
bernam canım harikasın yine. inan çok duygulandım. sen gurur kaynağısın.. hunharca sevinirdim ama şuan moralim bozuk sinirlerim harap.. sonra sevineceğim. ama mezuniyetin hayırlı olsun kuzum.
Gelmedi gelmiyor zalımYumurtaya can veren hikmeti büyük rabbim :)) aus derdi böyle yumurta diye ahh ahhh rüyamda gördüm onu @Ausencia
Miu çabam olamadı bu hafta. Menüleri toparladım zaten mide bulantım çoktu bu hafta eski kiloma dönecem. Sancım da yok spora da devam-1 çok iyi.. çok yakında 8 ler geliyor canım.. -1 i az görme aşırı da hızlı kilo verme zaten.. giden geri geliverir sonra.
hande artık yok en azından canım.. haftaya eksilerin coşar senin.. üzme kendini.
bernam canım harikasın yine. inan çok duygulandım. sen gurur kaynağısın.. hunharca sevinirdim ama şuan moralim bozuk sinirlerim harap.. sonra sevineceğim. ama mezuniyetin hayırlı olsun kuzum.
hadsizligim bile dile geldi . Bu ne yani.arti geldim sanar insantakımız burada sadece yönetim konuşmuyor vero. evet takım olmak budur.. sadece yönetim iş başında olsa idi burada zamanında kimse de senin eksine sevinmezdi yönetimden başka!
vero bak inatla susmuyorsun delleniyorumHadsizlik mi ettim ki.? Takım üyesi olduğunu biliyorum . Neden bana takım ruhuna saygısızsın Die direk sucluosun. Yazdığın yorum çok kırıcı .!!!
Takımı seviosan bence şimdi benim kilo bildirimim konusunda sus! Ve kimsenin motivasyonunu moralini bozma . Bizim yüzümüzden.
Kız bugün hiç yüzüm yok.. yarın bi güzel mortilik yaparım sana :))Canim genel olarak oruç olunca böyle oluyorsan ilk günleri normaldir olalım bakalım bi tırstım suan
Pekâlâ kaptan. Sustumvero bak inatla susmuyorsun delleniyorum
yakar gemileri bu siteden atılır giderim ciddi kırarım seni de ama
çünkü atılacak kadar ağır konuşurum
kardeş sussana sen
takım motivasyonunu bozan sensin arkadaşım sensin! bunu anlamak zor değil! aklı olan anlar yahu!
kusura bakma takımdan kimseyi de senin genişliğin altında ezdiremem.
sus lütfen.
insan bi kendini hatasını bilir de susar yahu!
Ya sen üzülme-1 çok iyi.. çok yakında 8 ler geliyor canım.. -1 i az görme aşırı da hızlı kilo verme zaten.. giden geri geliverir sonra.
Hippo ile benKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bu hata kim kimle mortiyse bana etiket yapıp bildirebilir mi?
Ona göre liste yapıp paylaşayım bu hafta coşturalım mı buralarııııııı haaaaaaaaaaa
Tamam fitim
BonuscAn nasılsın ..aklimdasinnUla ibretlikti senle aynı yüzdeyi almış olmamız...
Ben esra ile morti oldumKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bu hata kim kimle mortiyse bana etiket yapıp bildirebilir mi?
Ona göre liste yapıp paylaşayım bu hafta coşturalım mı buralarııııııı haaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?