Yok kuzum ne kadayıfı :)) şehriye danesi bile yok. Haftada 1 kere 3 kaşık bulgur var ama normal kaşık.
Kaymakda kahvaltıda yenebiliyor yumurta kıranlar falan var. Tok tutuyormuş.
Yumurtayı haşlanmış yiyenler üzerine zeytinyağ döküyor.
Sabah keten tohumu serpilmiş zeytinyağı dökülmüş yoğurt yiyorlar. Şekerle doydum sanan hücreyi yağla gerçek anlamda doyurmak amaç.
Ara öğün asla yok. Çok yüksek kilolarda olanlar emzirenler çok erken kahvaltı yapanlara 2,5- 3 öğün oluyor.
Aşkam yemekten sonra süt ayran yok çay kahve dışında bişy yok. Sakız bile yok.
Aynen oruçlu gibi.
6 dan değil 8 den sonra bişey yok diyor. Ama erken kahvaltı yapan erken yemek yiyor tabi. 8 e kalmıyor.
Öyle yani faideli bilgi fötüm :)
Ayy canım benim arada girip cikiyom yeni gördüm tebrik ederim güzel vermişsin devamı gelir inşallahBu arada beni saadece 2 kisi tebrik etti
Kötü bi -eksimi kimseler bise yazmadi
BiliuomBeni de çok ihmal ediyorsun bu sıralarda
Sagol kuzm benm inşaAllah ya hedefime dogru tam.yol ileriyim bakimAyy canım benim arada girip cikiyom yeni gördüm tebrik ederim güzel vermişsin devamı gelir inşallah
Sen bilmezsin tabi yazın buraya kimleri gömdüğümü fit kadınhadi bana meydan okudular da akıllanmayıp sana da mı okudular (hayır benimde yeni aldığım kilolar)
Sen bilmezsin tabi yazın buraya kimleri gömdüğümü fit kadın
Bonus nolur bugünden itibaren menü yaz nolur...Ula ibretlikti senle aynı yüzdeyi almış olmamız...
Tez zamanda sağlıklı şekilde ulasirsin ulaşalım inşallah canimSagol kuzm benm inşaAllah ya hedefime dogru tam.yol ileriyim bakim
Sabaha hepfitle fingirdeşiyordunuz görmedim sanma mesajıma da cevap yazmadınız utandınız mıBiliuom
Yaa hemen. Yanlış anliosun Miu ya. Bana yazdgi mesaji gordun mu.. bİ hakaret etmediği kalmış. demek istedgim sen veya yardımcı lar yönetim yani deyince insan alinmio. Benim Storm la öyle bi samimiyetim bile olmadı yazdıklarini hoş görecek . Elbette yazSin yazar ama ne o öyle ...takımız burada sadece yönetim konuşmuyor vero. evet takım olmak budur.. sadece yönetim iş başında olsa idi burada zamanında kimse de senin eksine sevinmezdi yönetimden başka!
Virgülden sonrası bile aynıydı de miUla ibretlikti senle aynı yüzdeyi almış olmamız...
Bonus nolur bugünden itibaren menü yaz nolur...
Morti seç kendine hemmen
Yazıyim inş hippom etiket yapiyim sanada mutlaka.
İnan şu an çok üzgünüm bende sizinle birlikte çok üzüldüm.
Ayy insaAllah insaAllah önce sağlıkTez zamanda sağlıklı şekilde ulasirsin ulaşalım inşallah canim
Cok cok teşekkür ederim kuzmmmMelegiimm22 canım çok çok tebrik ederim. Çok iyi eksi.
Virgülden sonrası bile aynıydı de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?