- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Öyleydi kuzm ama ben evde degldim o yuzden tartilamadm dunBugün oruç tutanlar dün akşam iftardan önce tartilmayacakmiydi, ben dünkü tartiyi bildirdim bugün
BonuscAn nasılsın ..aklimdasinn
Ne demek ya kendime kızarım sen yalvarircasina uyarmadın mi bizi menumuze bakmadinmi motive etmedinmi takip etmedinmi şu sana gaz yapar şu sana iyi gelir diye ee bunları yapmasan kızOnun dışında da
Kızlar vero da x de y de z de kim olursa olsun
Listedeki kimseye de kızmayın. Cidden.
Çünkü listeye aldığım her bir kişiden ben sorumluyum ve tek başıma karar verip alıyorum. Bu benim sorumluluğum ve benim hatalarım.
Kendime inanılmaz kızgınım.
İLK KEZ TAKIM OLAMAYIŞIMIZIN LİSTESİNİ PAYLAŞACAĞIM. İlk kez. Bu da bana müstehak. Son liste paylaşımım da bu olacak zaten. Cidden çok üzgünüm.
geçmiş gitmiş olsun canımSelam kızlar veterinerden geldik şükür çok önemli birşey değilmiş
Kayınvalidenin Doğum gününde bizim köpüşe masadan herkes birşeyler verdi, patatesler (baharatlı) kızarmış etler vs vs baya bir abarttılar çok seviyorlar kuzuyu, şimdi antibiyotik verdiler test yaptılar
Ay çok rahatladım, sabah tuvalete çıkardığımda o manzarayı görünce nasıl panik oldum anlatamam. Şükür
Canim sen geçmiş okumuyormusun zaten bu kararı verdi ama kıyamadı teslim etmedi takimi daha dün yani fakat bugün yüzdeleri ve durumu görünce kararini degistirdi@MiuLego can kaptannn kaptanlığı neden birakiosun sebebi biz miyiz . İstersen yaz çünkü üzülürüm yanlış anlasilmalardan. Önceden verilmiş bi karar mi şimdi mi aldın bu kararı
Haklısın . Bonusum hakliydin . Ben kimse bilmese de çok emek veriyorum . Çok aç kaliorum. Isteyen inansın isteyen inanmasin.
Dardayım verocan üzgünüm bende herkes gibi.
Böyle olacağını tahmin etmiştim yazmıştım sana liste konusunda keşke dinleseydin be kuzum...
Akıl verecek en son kişi bile olsam yinede söylemek istiyorum.
Yiyerek zayıflamak en güzeli vero en az geri alma riski olan yöntem.
Senin bunu istemen bunu uygulaman en doğal hakkın kimse bişey diyemez illaki.
Ama takım oyunu böyle olmuyor.
Şansa ve ya tutarsayla değil sonuçlar.
Sen bunu çok iyi bilenlerden biri olmalıydın eskilerdensin.
Listeyle gaza geliyorsan güzel ama olmuyorsa zorlamak kötü oluyor.
Sen sakince düşün görüceksin zaten.
Olan oldu artık daha fazla birbirinizin kalbini kırmayın.
Haklısın . Bonusum hakliydin . Ben kimse bilmese de çok emek veriyorum . Çok aç kaliorum. Isteyen inansın isteyen inanmasin.
Artı gelmedim sabit de değilim .listede olmak benim için çok önemli !! Takım ruhuna saygım sonsuz. Tekrar eden kaçamaklarim olmadı bu hafta.. eve gelen baklava kandil simitleri börek le kekler ve niceleri hepsine hayır dedim !! ınan bunlar başkasına kolay ama bana çok zor !!
BİRAz günah keçisiyim.canımız sağolsun. ben de cok üzgünüm. . Ne diyeyim .
Ne diyebiliriz ki.Yazacak şeylerim var da internetim yavaş
Bir sigara içeceğim
Sonra siteye girmeyi deneyeceğim yine
O zamana kadar kaptanlık konusunda karar veren ben olmak istiyorum diyen var mı? Varsa acilen bildirebilir mi?
Ona göre seabahara kaptan bulması konusunda mesaj yazacağım.
Yazacak şeylerim var da internetim yavaş
Bir sigara içeceğim
Sonra siteye girmeyi deneyeceğim yine
O zamana kadar kaptanlık konusunda karar veren ben olmak istiyorum diyen var mı? Varsa acilen bildirebilir mi?
Ona göre seabahara kaptan bulması konusunda mesaj yazacağım.
Onun dışında da
Kızlar vero da x de y de z de kim olursa olsun
Listedeki kimseye de kızmayın. Cidden.
Çünkü listeye aldığım her bir kişiden ben sorumluyum ve tek başıma karar verip alıyorum. Bu benim sorumluluğum ve benim hatalarım.
Kendime inanılmaz kızgınım.
İLK KEZ TAKIM OLAMAYIŞIMIZIN LİSTESİNİ PAYLAŞACAĞIM. İlk kez. Bu da bana müstehak. Son liste paylaşımım da bu olacak zaten. Cidden çok üzgünüm.
Menüm yine geç verilecek akşama dışarda yemek var ama zinhar karbonhidrat almam alamam kesin ve net
Menü vereyim ben yine de değişiklik olursa yazarım
Sabah (09.40)
1 büyük bardak süt
Öğlen(13.00)
4 dal brokoli
4 yemek kaşığı dünden lahana kavurması
2 kaşık yoğurt
Yarım tavuk but
Ara(17.00)
3 ceviz
2 kuru kayısı
Akşam20.00
Et
Salata
(Dışarda olduğumuzdan kesin bunu seçeceğim)
Nevreste hepfit @MiuLego
Su şimdiden 1 litre, tamamlarım onu
Spor çalışma fayansa devam
ben seni takım üyesi olarak yeterince takip ediyorumhadsizligim bile dile geldi . Bu ne yani.arti geldim sanar insan
. benim menulerime yorumlayan esra hepfİt vayt. Sidelya.Matematik ve niceleri. Desin
. Desin baaKKK gördün mü. al sana vero . Dedigimize geldin Die .ama Storm beni takim uyesi olark ne kadr takip etmis ki .benim için ne kadar emek verms ki sizin gibi yorum yapacak . Üzülür uzuntumü paylaşır . Nehirnil gibı deynep gbi haftaya motivé eder ok. Ama bu olmadı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?