Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende yazayım hatalarımı

en başta ilaç almayı reddettim
kendi başıma vermeye çalıştım
spor yapamadım yapamıyorum yapamayacağımda
ancak işten çıkarsam yapabilirim ki ciddi ciddi bu ay sonu işten çıkmayı düşünüyorum

menülerime gelirsen
ben bi sıkıntı göremedim siz gördünüzmü bilmiyorum
cıs cos bişey yemedim

Tek kendine kızma bana kız ben onerdim veroyu sana başarır yapar dedim benim hatam benim suçum bu bu yüzden bırakıyorum zaten yeterince üzüldüm sen uzulme
@MiuLego saçmalamayın, insanların verdiği sözlere güveniyorsunuz da alıyorsunuz.
sizin ne suçunuz var delirtmeyin adamı

Yok canim ya senin menüler gayet iyi ki sen vermek için kendini parçalarsın bunu burda herkes biliyor

Canım cevabını verdin. Vermesen de biliyor zaten herkes herşeyi.Sen rahat ol. Ve lütfen bundan sonra muhatap olma.
bebeğim amacım tartışma ortamı yaratmak değil asla
ama banada sen kimsin takip ettinmide laf konuşuyosun imasında bulunurlarsa takip ettiğimi bilsin istedim bu kadar

Benim hatalarım ;
58 benim doğumdan önceki kilom. Bu kiloyu görünce psikolojik olarak gevşedim. Menülerim iyiydi ama spor ve su konusunda motivasyonumu kaybettim. Ki bunlar kilo verme de çok önemli etkenler biliyorum.
Ama tam da bugün hedefe kilitlendim. Bu hafta hergün spor yapacağım inşallah. Cuma regl günüm. Buna rağmen verebildiğim en iyi eksiyle geleceğim buraya.

Yok canim ya senin menüler gayet iyi ki sen vermek için kendini parçalarsın bunu burda herkes biliyor
spor beni en çok mahveden şey
dünde yazdım zaten 2+1 evde kaynanayla k..ç k...ça yaşıyorum
nerede yapayım
sabah 8 akşam 6 çalışıyorum gidiyorum saat 10 a kadar ödev yaptır ortalık topla
spora yazılayım diyorum evdekiler 1 saat idare etmiyor beni
eşime gel akşam yürüyelim diyorum gelmiyor
yalnızda göndermiyor

en son çarem işten çıkmak olacak artık
çok sıkıldım artık amaçsız yaşamaktan

ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ BAKALIM KİMLER VARMIŞ BURDA

Melegiimm22 sütüm çekiyor diye diye bana çok çektirdin sen amaaaa o ne güzel eksi, o ne güzel yüzde unuttum onları 7 ler hoşgelmiiişşşşşşşşşşşşo bi sokumları yersen seni handeye veririm bak

@malipina malim balım metabolizma 2 haftadır zorladı seni ama kırdın inşallah, görmediğin kilolardasın tebrik ederim kuzucum

@matematik61 bernağğğğğ (miuca seslendim sana) helal olsun be çok güzel yüzde ile mezun oluyorsun kepin hayırlı olsun kuzucum, mezun oluyorsun ama o 55 buraya gelecek değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…