bende yazayım hatalarımıBen başlayayım
Hatalarım:
Bu hafta bol karbonhidrat aldım.
Yulaf kepekli krep, fasülye, patates yedim, koruma için ideal ama kilo vermeye yönelik eksik bir menü oldu bence.
Spor yapamadım ama fiziksel çalışma çok yoruyor beni, o konuda içim rahat
Yapacaklarım:
eşim işe arabayla giderken yürüyerek gidip geldim, böyle devam edeceğim
Wc olayını çözmem lazım sabah kuru kayısıya devam
Bu hafta sıfır karbonhidrat alacağım diyetin ilk zamanları gibi
Zaten miu senin adına gereken cevabı verdi canim okudunmu şimdilik kapatalim konuşuruz yineesra neden beni yangına körükle gidiyormuşum gibi suçladın canım
ben takip ettiğimi bildirdim
nacizhane cevap verdim
@MiuLego saçmalamayın, insanların verdiği sözlere güveniyorsunuz da alıyorsunuz.Tek kendine kızma bana kız ben onerdim veroyu sana başarır yapar dedim benim hatam benim suçum bu bu yüzden bırakıyorum zaten yeterince üzüldüm sen uzulme
Yok canim ya senin menüler gayet iyi ki sen vermek için kendini parçalarsın bunu burda herkes biliyorbende yazayım hatalarımı
en başta ilaç almayı reddettim
kendi başıma vermeye çalıştım
spor yapamadım yapamıyorum yapamayacağımda
ancak işten çıkarsam yapabilirim ki ciddi ciddi bu ay sonu işten çıkmayı düşünüyorum
menülerime gelirsen
ben bi sıkıntı göremedim siz gördünüzmü bilmiyorum
cıs cos bişey yemedim
bebeğim amacım tartışma ortamı yaratmak değil aslaCanım cevabını verdin. Vermesen de biliyor zaten herkes herşeyi.Sen rahat ol. Ve lütfen bundan sonra muhatap olma.
Evet demekki takip etmişsin ki yazdıklarından anlaşılıyor canimbebeğim amacım tartışma ortamı yaratmak değil asla
ama banada sen kimsin takip ettinmide laf konuşuyosun imasında bulunurlarsa takip ettiğimi bilsin istedim bu kadar
Ne desen haklisin ne diyimilk kez bu kadar kötü bir liste paylaştım.
Jübilem çok güzel oldu :))))))
çok teşekkür ederim size
ve kendime
spor beni en çok mahveden şeyYok canim ya senin menüler gayet iyi ki sen vermek için kendini parçalarsın bunu burda herkes biliyor
Kaptan biz ne diyoruz sen ne yazıyorsun yapma gözün sevem yakızlar yok değil mi kaptan olurum diyen?
Ben hangi takımda olduğumu bilmiyorum belki Benide alırlar bu takima kaptan kim bilmiyorum takip ediyorumcanım sen takımda mıydın? ben ilk defa görüyorum seni, kaptanla konuşmuş muydun?
Seni seviyorum canim benimkızlar yanlış anlaşılma olmasın birazdan uzunca yazarım.. anlatmak istediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?