- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Sokum falan yokŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ BAKALIM KİMLER VARMIŞ BURDA
Melegiimm22 sütüm çekiyor diye diye bana çok çektirdin sen amaaaa o ne güzel eksi, o ne güzel yüzde unuttum onları 7 ler hoşgelmiiişşşşşşşşşşşş o bi sokumları yersen seni handeye veririm bak
@malipina malim balım metabolizma 2 haftadır zorladı seni ama kırdın inşallah, görmediğin kilolardasıntebrik ederim kuzucum
@matematik61 bernağğğğğ (miuca seslendim sana) helal olsun be çok güzel yüzde ile mezun oluyorsunkepin hayırlı olsun kuzucum, mezun oluyorsun ama o 55 buraya gelecek değil mi
Sagol canimmmTebrikler canım çok iyi
Vaaaav mali sahalara dönmüş çok iyi canom
Tebrikler canım çok iyi
Esra ya@malipinaMelegiimm22 matematik61
Gerçekten çok tebrik ediyorum
Malı özellikle sen bayadır bu kadar kilo vermiyordunEki Görüntüle 2127644 vsem ovsem nerelere koysam sizi
Eki Görüntüle 2127643 ama hakkettiniz yuzdeler superEki Görüntüle 2127642
Ins verdiginiz kilolar hiç geri gelmesin her hafta böyle şakır şakır verinEki Görüntüle 2127641
berna sen hariç yoksaaEki Görüntüle 2127648 Eki Görüntüle 2127647 kiskanmadim da degil neyse darısı basima
O konuda benim de icim rahatYani herkesin sesi icinemi kaçtı acaba yoksa laflar boğazımıza mi dizildi kendi adıma hem listem hem sporum hem katılımım gayet iyi
Ay mezuniyetime sevinemedim
Zaten dediğim çölünüzün bi zaman degilki canim gram gram gidiyordu yaİki hafta önce 2 kilo verdiydim
Yeterli sporu yapamadım maalesef eflalim.. miu ne dese haklı.. bahane sunmak istemiyorum... ama bu hafta spor yapacak halim hiç olmadı.. oruç dışında da çok aşırı stresli ve uykusuz bi hafta geçirdim.Canım sen elinden geleni yaptın daha ne yapacaktın, yiyip az kilo verenler düşünsün.
Sagol abla darisi basina inşallahAyyy hocam mezuniyet in hayırlı olsun inşallah birdaha kilo sorunu yaşamazsınız
Tebrikler canim
Eee birşeyler yapalım çokta gelmek istemeyen kilo vermek istemeyen için zorlamayalım bizde kendimizi bide böyle denesek @MiuLegoO konuda benim de icim rahat
Kuzum zaten sen farketmemişsin, miusum bildirimde bulunmayan herkesi silmiş son listedeEee birşeyler yapalım çokta gelmek istemeyen kilo vermek istemeyen için zorlamayalım bizde kendimizi bide böyle denesek @MiuLego
Kuzum zaten sen farketmemişsin, miusum bildirimde bulunmayan herkesi silmiş son listede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?