Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego saçmalamayın, insanların verdiği sözlere güveniyorsunuz da alıyorsunuz.
sizin ne suçunuz var delirtmeyin adamı
Şuan sana evi anlatayım mı fitim 4 gecedir toplam uyku saatim 4 saatin altında 2 gece dış ağrısı yüzünden gözümü kirpmadim ondan sonra ki gece kızımın ateşi vardı 7 yattım 8 kalktım sabah bide koltukta gündüz otururken bayıldım mi uyudum mu bilmediğim 1 saatim daha var o güne bu gece 6.10 gece ben hala ayaktaydim eşim geldi yatağa yatırdı çünkü yuruyemiyordum 8 kalktım kızım uyandığı için yine ve şimdi kızım uyuyor belki bir koltuğa yatıp uyumak istediğim de burada olmadığım.icin vicdan azabı çekip ne uyuması kalk kahve yap iç kızlara destek ol geçiyor evden çıkmam lazım 1 ayım var evi toplayıp yerlestirmem ev bulmam abonelikleri halletmem ve bu arada yürümek için can atan kızımı dusmlerenden korumamız oğlumla ilgilenmem gerek market bankalar faturalar ödemeler şirketin muhasebe işleri hepsi sırtımda ben buna rağmen bu kadar uğraşırken bu yapılanın @MiuLego bana haksızlık olduğunu düşünüyorum
Ve bende listedeydim bende listede kilo verdim iki çocukla uykusuzluk la spor yaptım bir kere sabit gelmedim en az eksim 600 Gr di eksi değil benim elimden geleni yapmamdi önemli olan ben eksi 600 için ağlarken igdedali @MiuLego Ausencia bana sakın üzülme biz seni biliyoruz dedi ya bunu dedirtmek işte artı gelin sabit gelin ama biz sizi bilelim bilelim ki elinden geleni yaptı sporu tamdı menüsü iyiydi ama.olmadi canı sağ olsun diyelim çok mu şey istiyoruz

kuzum ben bunların hepsini bilmiyor muyum? ben çok takdir ediyorum sizi.
kendinizi suçlamayın diye kızıyorum size
ben de bugün işleri salladım burada olabilmek için, kaptan bunu her cuma yapıyor. ben herşeyin farkındayım inşallah bu kadar konuşmaya herkes bi şapkasını önüne koyup düşünür

Kızlar.. bakın bu hafta ben kaptanlık devri yapalım derken işte anlatmak istediklerim vardı.. bu bir sorumluluk .. ben bu sorumluluğu iliklerime kadar hissediyorum.. ve yapamadığımı görünce de inanılmaz üzülüyor ve kafaya takıyorum..

ben çok yoğun bir döneme girdim.. ve maalesef gelemiyorum gelemdim.. ama siz burdasınız buralar size emanet dedim.. çünkü biz bir takımdık.. herkes oturup dürüstçe konuşsun.. son 1 haftada 2 haftada takım ne kadar aktifti? kimler gerçekten takım için elinden geleni yaptı? takım ruhu nerede gören var mı? menüler sporlar düzenli olarak nerede? e bunu hep yönetim mi itekleyecekti? biz yokken de var olanlar sahip çıkmayacak mıydı?

olmadı. oldu da ben mi görmedim?

ama kaptanlık devri için kimse istemedi.. bunu anlarım.. kaptanlık zor iş, severek isteyerek gönüllü yapılabilecek gerçekten zor bir iş ve ağır bir sorumluluğu var.. kaptan olmamayı seçmeyi anlarım.. asla da zorlayamam zorlamam.. ama bu kadar istemeyip kal miu deniyorsa (bana da aynı derecede zor çünkü ben de herkes kadar insanım).. ama sonra da takım için birşeyler yapılmıyor eksik kalıyorsa... hooop diyorum ben.. miu miuuuuu sen ne için çabalamaya çalışıyorsun ki? diyorum.. yanlış mıyım?

sorun liste yüzdesi değil.. sorun takım! takım ruhu nerede? herkesler nerede yahu???

bugünkü listeyi gördük mü? gördük... takım olmak o liste değil.. listede herkes her zaman iyi olmaz.. birileri sırtlar evet..

ama sırtlamaktan kasıt artıları sırtlamak ya da minicik eksileri sırtlamak değildir! %0.60 lar sırtlanır eyvallah.. o da 3-4 haftada bir olur.. çünkü arada meta durur.. ya da her şey yapılmıştır ama kilo sabittir ki bu da arada olur.. yine sırtlanır..

bu haftaki bir sırtlama değil arkadaşlar.. bu haftaki bir takım listesi değil.. bireysel bir liste paylaştım ben..

kaptanlığımın en kötü listesi! takım olamayışımızın listesi.. e madem takım olmaktan vazgeçtik de ben neden kalayım kaptan olarak? güllük gülistanlık değilim ki zaten hayatımda şu sıralar..

biz hiçbir zaman böyle bir takım olmamıştık.. bugün yazılanlar.. kendini savunuşlar.. hayır ya kabul etmiyorum bu değildik biz.. buysak da ben de kendimden de hayatımdan da gerçek hayatımdaki sorumluluklarımdan da kaçmayacağım o halde..

herkes keyfine bakar.. zaten bana göre takım ruhumuz yoksa dışardan bir kaptan ile de aynı durum devam eder.. ne farkı var?

birileri gelir 3 mesaj yazar.. birileri okur asla yazmaz.. birisi 3 günde bir gelir yazar.. birileri sadece menü yazar.. kimisi sporunu yapmaz.. kimisi vakit bulmaz gelmez.. kimisi de canı nasıl isterse öyle takılır.. böyle takımlar da var.. biz de öyle oluruz.. sonra da gelip herkes nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sayfalar ilerlememişşşşşşşşşş deriz..

bu nasıl oluyor biliyor musunuz? cefasını sen sefasını ben.. aynı bu durum..

yani haftaya yüzde çok iyi olursa sorun çözülecek diye düşünürsek.... sorun yüzde değil ki çözülsün :)

liste için şahsım adına özür dilerim yanlış kararlar verdim.. ve önceden de dediğim gibi bu benim sorumluluğumdadır.. herkes dönüp kendisine bakabilir.. vicdanlar rahatsa sorun yok zaten..

o yüzden kimse de çıkmadığı için kaptan olarak .. kaptan bulması için seabahara yazacağım..

elimden gelen budur..

Çok şey değil tatlim ama demekki herkeste o sorumluluk olmuyor

Haklısın

Geçen hafta = 80.2
Bu hafta = 78.6
Fark = 1.6
Yüzde = 1.99

Iftari bekleseydim tahminmce - 2 yi görürdum ama olsun haftaya daha -sili gelirm inşaAllah
Uzulme mium haftaya herkes daha cok dikkat edecektr eminim
@MiuLego Storm-
Tebrikler canım çok iyi
Kilomu bildireyim
Geçen cuma:86.900
Bu cuma:85.100
Fark:-1800 gr
Yüzde:2.07
Heroluğun hakkını vermişimdir umarım

@MiuLego Whiteblacklife hepfit
Vaaaav mali sahalara dönmüş çok iyi canom
Tebrikler canım çok iyi

Cok haklısın,galiba bana da cok kizmissinama isteyerek gelmemezlik yapmiom gercekten.kk ya girdikce gelmeye calisiyorum.gelemedigim zamanlarda oluyo inkar edemem affet miuumm

Ne desen haklısın

Canım sen elinden geleni yaptın daha ne yapacaktın, yiyip az kilo verenler düşünsün.

her kelimende çok çok haklısın mium
mutlu ol inşallah

İki hafta önce 2 kilo verdiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…