Yani bugün cuma kilo bildirmek ne kadar zor olabilironu bile ciddiye almayanlar var bu saat olmuş tartılmadılar mi ya da hergun menü vermek niye zor? Niye insanlar menü nerde diye sormak zorunda bırakılıyor?
Seni çok seviyorum ve herşey için çabaların gayretlerin için çok teşekkür ediyorum.
tam tebrige gelmiştim ki bu mesajı gördüm .Yani bugün cuma kilo bildirmek ne kadar zor olabilironu bile ciddiye almayanlar var bu saat olmuş tartılmadılar mi ya da hergun menü vermek niye zor? Niye insanlar menü nerde diye sormak zorunda bırakılıyor?
Seni çok seviyorum ve herşey için çabaların gayretlerin için çok teşekkür ediyorum.
Yazacak çok şey var belki ama sanırım bu kadar kâfi.
Yok aynı şeyi merak ederim aylardır :)pot mu kırdım
Atomu parçalamak mıtam tebrige gelmiştim ki bu mesajı gördüm .
aynı sorun bizde de mevcut
adaylardan kimse yok ortalıkta henüz atomu parcalamakla mesgulseler demk ki
Kızlar.. bakın bu hafta ben kaptanlık devri yapalım derken işte anlatmak istediklerim vardı.. bu bir sorumluluk .. ben bu sorumluluğu iliklerime kadar hissediyorum.. ve yapamadığımı görünce de inanılmaz üzülüyor ve kafaya takıyorum..
ben çok yoğun bir döneme girdim.. ve maalesef gelemiyorum gelemdim.. ama siz burdasınız buralar size emanet dedim.. çünkü biz bir takımdık.. herkes oturup dürüstçe konuşsun.. son 1 haftada 2 haftada takım ne kadar aktifti? kimler gerçekten takım için elinden geleni yaptı? takım ruhu nerede gören var mı? menüler sporlar düzenli olarak nerede? e bunu hep yönetim mi itekleyecekti? biz yokken de var olanlar sahip çıkmayacak mıydı?
olmadı. oldu da ben mi görmedim?
ama kaptanlık devri için kimse istemedi.. bunu anlarım.. kaptanlık zor iş, severek isteyerek gönüllü yapılabilecek gerçekten zor bir iş ve ağır bir sorumluluğu var.. kaptan olmamayı seçmeyi anlarım.. asla da zorlayamam zorlamam.. ama bu kadar istemeyip kal miu deniyorsa (bana da aynı derecede zor çünkü ben de herkes kadar insanım).. ama sonra da takım için birşeyler yapılmıyor eksik kalıyorsa... hooop diyorum ben.. miu miuuuuu sen ne için çabalamaya çalışıyorsun ki? diyorum.. yanlış mıyım?
sorun liste yüzdesi değil.. sorun takım! takım ruhu nerede? herkesler nerede yahu???
bugünkü listeyi gördük mü? gördük... takım olmak o liste değil.. listede herkes her zaman iyi olmaz.. birileri sırtlar evet..
ama sırtlamaktan kasıt artıları sırtlamak ya da minicik eksileri sırtlamak değildir! %0.60 lar sırtlanır eyvallah.. o da 3-4 haftada bir olur.. çünkü arada meta durur.. ya da her şey yapılmıştır ama kilo sabittir ki bu da arada olur.. yine sırtlanır..
bu haftaki bir sırtlama değil arkadaşlar.. bu haftaki bir takım listesi değil.. bireysel bir liste paylaştım ben..
kaptanlığımın en kötü listesi! takım olamayışımızın listesi.. e madem takım olmaktan vazgeçtik de ben neden kalayım kaptan olarak? güllük gülistanlık değilim ki zaten hayatımda şu sıralar..
biz hiçbir zaman böyle bir takım olmamıştık.. bugün yazılanlar.. kendini savunuşlar.. hayır ya kabul etmiyorum bu değildik biz.. buysak da ben de kendimden de hayatımdan da gerçek hayatımdaki sorumluluklarımdan da kaçmayacağım o halde..
herkes keyfine bakar.. zaten bana göre takım ruhumuz yoksa dışardan bir kaptan ile de aynı durum devam eder.. ne farkı var?
birileri gelir 3 mesaj yazar.. birileri okur asla yazmaz.. birisi 3 günde bir gelir yazar.. birileri sadece menü yazar.. kimisi sporunu yapmaz.. kimisi vakit bulmaz gelmez.. kimisi de canı nasıl isterse öyle takılır.. böyle takımlar da var.. biz de öyle oluruz.. sonra da gelip herkes nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sayfalar ilerlememişşşşşşşşşş deriz..
bu nasıl oluyor biliyor musunuz? cefasını sen sefasını ben.. aynı bu durum..
yani haftaya yüzde çok iyi olursa sorun çözülecek diye düşünürsek.... sorun yüzde değil ki çözülsün :)
liste için şahsım adına özür dilerim yanlış kararlar verdim.. ve önceden de dediğim gibi bu benim sorumluluğumdadır.. herkes dönüp kendisine bakabilir.. vicdanlar rahatsa sorun yok zaten..
o yüzden kimse de çıkmadığı için kaptan olarak .. kaptan bulması için seabahara yazacağım..
elimden gelen budur..
Iyi yapmış sayfada boşuna kalabalık oluyordu kimse kusura kalmasın ama bu kiz durup durup şunu bunu hatırlayıp nerde si gel nolur gelKuzum zaten sen farketmemişsin, miusum bildirimde bulunmayan herkesi silmiş son listede
Demekki milyon dolarlık proje toplantıları var. Kotu karşılama olmuş kusura bakmatam tebrige gelmiştim ki bu mesajı gördüm .
Ben de 7. Takımın profilinde seni her görüşümde sevindirik oluyorumKız senin profil fotonu görünce bi mutlu oluyorum ya ben
Onu diyorum kaç yaşında insanlarız, sorumluluk bilinci diye bişey var. Kaptan konuşuyor diye bişey demiyordum, hata etmisim, Kaptan çok yıpranmış. Benim hatamda kaptanın işine karışmayım diye susmak. Özür dilerim miusIyi yapmış sayfada boşuna kalabalık oluyordu kimse kusura kalmasın ama bu kiz durup durup şunu bunu hatırlayıp nerde si gel nolur gel
Atomu parçalamak mımantıklı geldi ha
gelen gelir canım gelmeyen attaaaDemekki milyon dolarlık proje toplantıları var. Kotu karşılama olmuş kusura bakma
Kız valla yirim seni
Seninde ağzını opiyim dicem de yanlış anlaşılması n sizler koşturun sanki babanın hayrına sevap yazılacak dimi azıcık kıymet bilmek lazım valla parayla diyetisyen e gitsem bi kadar ilgilenmez kocam bile bu kadar dinlemez yanitam tebrige gelmiştim ki bu mesajı gördüm .
Bende seninkini gorunceKız senin profil fotonu görünce bi mutlu oluyorum ya ben
yanaaamı öp sen en iyisiKız valla yirim seni
Seninde ağzını opiyim dicem de yanlış anlaşılması n sizler koşturun sanki babanın hayrına sevap yazılacak dimi azıcık kıymet bilmek lazım valla parayla diyetisyen e gitsem bi kadar ilgilenmez kocam bile bu kadar dinlemez yani
Kız benim koca da dinlemezKız valla yirim seni
Seninde ağzını opiyim dicem de yanlış anlaşılması n sizler koşturun sanki babanın hayrına sevap yazılacak dimi azıcık kıymet bilmek lazım valla parayla diyetisyen e gitsem bi kadar ilgilenmez kocam bile bu kadar dinlemez yani
Emeğinize sağlıkyanaaamı öp sen en iyisi
keşke herkes böyle kıymet bilse onlar için ugrastıgımızı farketseler de azıcık gayret gösterilse.
karsıdan nasıl bilmiyormda bizim tarafımızdan cidden sinir bozucu bi durum
Benim sesim icime kacti vallaYani herkesin sesi icinemi kaçtı acaba yoksa laflar boğazımıza mi dizildi kendi adıma hem listem hem sporum hem katılımım gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?