Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yani bugün cuma kilo bildirmek ne kadar zor olabilir onu bile ciddiye almayanlar var bu saat olmuş tartılmadılar mi ya da hergun menü vermek niye zor? Niye insanlar menü nerde diye sormak zorunda bırakılıyor?
tam tebrige gelmiştim ki bu mesajı gördüm .
aynı sorun bizde de mevcut
adaylardan kimse yok ortalıkta henüz atomu parcalamakla mesgulseler demk ki

Ahh kaptanım ne desen sonuna kadar haklısın sanırım insanları kendin gibi düşünerek, çabalayarak, iyi olmasını isteyerek kendinden daha çok vermeye başlıyorsun buda bir süre sonra yoruyor yıpratıyor o kadar haklısın ki burası tamamen gerçek hayatın ta kendisi bir kez daha yüzümüze vuruyor gerçekleri Sen mutlu ol kal diye ısrar etmeyeceğim artık anlıyorum seni hep anladım ama şuanda içim cız ede ede kabullendim

Iyi yapmış sayfada boşuna kalabalık oluyordu kimse kusura kalmasın ama bu kiz durup durup şunu bunu hatırlayıp nerde si gel nolur gel
Onu diyorum kaç yaşında insanlarız, sorumluluk bilinci diye bişey var. Kaptan konuşuyor diye bişey demiyordum, hata etmisim, Kaptan çok yıpranmış. Benim hatamda kaptanın işine karışmayım diye susmak. Özür dilerim mius
Ama artık duzenli bildirim yapmayan gitsin takım kalabalık diyip duruyoruz ama aynı insanlar yazıyor, surda tek tek sayarım yazanları Demek ki o kadar kalabalık değiliz

Kız valla yirim seni
tam tebrige gelmiştim ki bu mesajı gördüm .
aynı sorun bizde de mevcut
adaylardan kimse yok ortalıkta henüz atomu parcalamakla mesgulseler demk ki
Seninde ağzını opiyim dicem de yanlış anlaşılması n sizler koşturun sanki babanın hayrına sevap yazılacak dimi azıcık kıymet bilmek lazım valla parayla diyetisyen e gitsem bi kadar ilgilenmez kocam bile bu kadar dinlemez yani

yanaaamı öp sen en iyisi
keşke herkes böyle kıymet bilse onlar için ugrastıgımızı farketseler de azıcık gayret gösterilse.

karsıdan nasıl bilmiyormda bizim tarafımızdan cidden sinir bozucu bi durum

Kız benim koca da dinlemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…