Hep halsizlikHadi ya kötü olmus kilo vermeyede engelmis
Kaç giyyon kız söyleBende bı tane şarküterici bulayım,malipina nın kasabı var, benim neyim eksik, morti olmak bunu gerektirir hem benim memişim daha büyük
bende d vitamini kullanıyorum kilo vermeye engel miHep halsizlik
Hormon ilaçlarına başladım, 1 ay sonra sonuca bakacağız
hoş geldin aramıza canım. ben fulya.evet tanıttım dün katıldım kaptanın haberi var
kısaca özet geçeyim ismim damla 22 yaşındayım üniveriste son sınıf öğrencisiyim 3 subattan beri diyetisyen menusu kullanıyorum 7 haftada 9.8 kilo verdim kılo alma sebebim unıversite sınavlar stres 58 kilo hedef kilom tanıştığımıza memnun oldum:)Kuzum srn kendini tanıttın öı?
Ben mi kaçırdım acaba?
hoş buldum bende damla:)hoş geldin aramıza canım. ben fulya.
95Kaç giyyon kız söyle
Vay arkadaş haberim olmadan grne baş göz edilmişimResmen insan hakları çiğnenmiş. Bi de lunyayla kertişmişiz
Depar atar o bana yapmayın etmeyin ağalar
Kaç giyyon kız söyle
İradeli olursan her türlü gidiyor canommmbende d vitamini kullanıyorum kilo vermeye engel mi
ben haftada 1 kılo ve üstü kilo veriyorum ve sporu çok yapıyorum rakip olmak isteyen arkadaşa söylerseniz iyi olur aslındaDadluysaa, o kadar sevindi ki gözlerinden kalp fışkırıyor
Özel alanım demesem mi
85 desteksiz, accuk sıkıyor olabilir90 demeye dilim varmıyor
İradeli olursan her türlü gidiyor canommmsana morti arıyorum, bizimkiler nereye kaybolduysa ortada yoklar
Benim desteksiz 95B. Yandın çıkDadluysaa, o kadar sevindi ki gözlerinden kalp fışkırıyor
Özel alanım demesem mi
85 desteksiz, accuk sıkıyor olabilir90 demeye dilim varmıyor
İradeli olursan her türlü gidiyor canommmsana morti arıyorum, bizimkiler nereye kaybolduysa ortada yoklar
Ah lunyam Allah kolaylık versinHep halsizlik
Hormon ilaçlarına başladım, 1 ay sonra sonuca bakacağız
Sen neyedin mortim bakiyimMortim ac kalmış ya tüh
Benim bedenim sıska, minnak, kürdan kadarBenim desteksiz 95B. Yandın çıkmemelerimle döverim adamı ben
Kız hazır bu konu açılmışken hele bana bi akıl verin benimkilerin de maşallahı var ama biraz fazla yumoş onlara da el atam hazır başlamışkenBenim desteksiz 95B. Yandın çıkmemelerimle döverim adamı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?