- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
O zaman hoşgeldinevet tanıttım dün katıldım kaptanın haberi var
Oo tam üstüne oturmalıksın bırççığını çıkariym de görBenim bedenim sıska, minnak, kürdan kadar
Süpersin kız
Güzel kuzu turşu az tuzlu nasıl oluyor kız
Kelin ilacı olsa kendine sürer. Benimkiler süzme yoğurt torbasından halliceKız hazır bu konu açılmışken hele bana bi akıl verin benimkilerin de maşallahı var ama biraz fazla yumoş onlara da el atam hazır başlamışken
Biz de yorduk bu gün seni ellerine sağlık tekrardanAy yok ne konuşmaması
Bildirimde bulunmayan herkesi listeden çıkardım. Yoksa sana özel değil canım. Çok yorgunum sadece ama son enerjimle de öpeyim seni
Ben baya oldu menü vereli bende tıka basa doldurdum karnımıSen neyedin mortim bakiyim
İlaç bulalım da sürelim kız yeter artıkKelin ilacı olsa kendine sürer. Benimkiler süzme yoğurt torbasından hallicepas diyorum
Bu seksi vücuda kıya bilecek misin ?Oo tam üstüne oturmalıksın bırççığını çıkariym de gör
Kelin ilacı olsa kendine sürer. Benimkiler süzme yoğurt torbasından hallicepas diyorum
Canım pancarı haşlayıp sirke sarımsak koyup ertesi gün yiyoz ya ondan işte. Tuzunu çok az koydum.Süpersin kız
Güzel kuzu turşu az tuzlu nasıl oluyor kız
Kandıramazsın yemexler.ben her halükarda döverim çünkü torba gibiler sağa sola sallayınca koluma çarpıyolar bilmem anlatabildim mi
İleride benn Allah ım sen koru
Donar memişlere kız kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Seksi memişlerimi de kıskanın hemenKandıramazsın yemexler.ben her halükarda döverim çünkü torba gibiler sağa sola sallayınca koluma çarpıyolar bilmem anlatabildim mi
Hay maşallah o kadar diyorsun yaniKandıramazsın yemexler.ben her halükarda döverim çünkü torba gibiler sağa sola sallayınca koluma çarpıyolar bilmem anlatabildim mi
Kuzu o dikleşme soğuk tutunca kasılmadan oluyo de mi. Yani sporla da aynı sonuç olur sanırım. Ama ben umutsuz vakayım. Benim memeklerim için yasa bile var. Torba yasası
Memişler diriliyorİleride benn Allah ım sen koru
Donar memişlere kız kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Kuzu o dikleşme soğuk tutunca kasılmadan oluyo de mi. Yani sporla da aynı sonuç olur sanırım. Ama ben umutsuz vakayım. Benim memeklerim için yasa bile var. Torba yasas
Güzel menü ama geç olmuş akşamMenüm
Sabah 11 2 tavada yumurta dom. Sal. Biber Zeytin peynir 1 dilim ekmek
Ara 15
Bir küçük elma süt
Akşam 20.00
Kırmızı ve beyaz et toplam bir tabak
Salata annemdeyim bu saate anca oldu
Ama geç uyuyorum sıkıntı olmaz ins
2 . Mil leslie
N Nana
Kafa bi milyon var yahippotalamus
Abi kahkaha attım resmenKuzu o dikleşme soğuk tutunca kasılmadan oluyo de mi. Yani sporla da aynı sonuç olur sanırım. Ama ben umutsuz vakayım. Benim memeklerim için yasa bile var. Torba yasası
diriliş memeler yaşasınnnnnMemişler diriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?