- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Sagol kuzmmSüpersin kız
Güzel kuzu turşu az tuzlu nasıl oluyor kız
Evet seninkiler memiş onda hem fikiriz. Benimkiler memişlikten çıktı mömüş oldu artıkSeksi memişlerimi de kıskanın hemen
Seni meme küçültme operasyonu na alıyorum hazırlan , torbayı çanta yaparızKuzu o dikleşme soğuk tutunca kasılmadan oluyo de mi. Yani sporla da aynı sonuç olur sanırım. Ama ben umutsuz vakayım. Benim memeklerim için yasa bile var. Torba yasası
Accık doğurim emzirim ondan sonra yaptırırım inşallah, tabi o zamana dizlerimden toplarım artık sütyene koymak içinSeni meme küçültme operasyonu na alıyorum hazırlan , torbayı çanta yaparız
Bende düşünüyorum aslında, yazın çok kötü oluyor, büyük göğüsAccık doğurim emzirim ondan sonra yaptırırım inşallah, tabi o zamana dizlerimden toplarım artık sütyene koymak için
İrtibatı koparmayalım piliiz
Beni etiketle bundan sonra mortimBen baya oldu menü vereli bende tıka basa doldurdum karnımı
Hoşuna gittiAbi kahkaha attım resmen
diriliş memeler yaşasınnnnn
Bi dur önce sarksın sonra yaptırırsın ne acelen varBende düşünüyorum aslında, yazın çok kötü oluyor, büyük göğüs
Dimi önce dizime değsinBi dur önce sarksın sonra yaptırırsın ne acelen var
Allahtan şu sütyenler var da dik tutuyolar yoksa halimiz haraptıİlaç bulalım da sürelim kız yeter artık
Yok seninkiler dik olduğu için anca göbeğe kadar inerDimi önce dizime değsin
Beğendin kabul et
Yok seninkiler dik olduğu için anca göbeğe kadar iner. Benimkiler hep sarkıktı o yüzden benimkiler dize kadar iner
Yes bebeimHay maşallah o kadar diyorsun yani
Memnuniyetle mortimBeni etiketle bundan sonra mortim
Hoşgeldin damla aramızaevet tanıttım dün katıldım kaptanın haberi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?