Cok bilmis bildigin gibi degil
ya çok şeker senin kızın yaa bayılıyom yorumlarına ,aynı anası valla
Offfff hemde nasiiiilhipoglisemi atakları geldi mi hiç gözlemledin mi kendini
Tamamdır canstorm.Evet vero kizdim neye kizdigimida soyledim
Ama kimseye gıcık degilim
O orda soylendi bitti
Bu hafta ortim mortim cok
Daha igdeyle melegi yiycem
Haftaya hazirla kendini
Goşuyodum bacım
KizzzzzAyy artık yazayım menümü
Sabah 11:30
1.5 yağda yumurta
Peynir
9 zeytin
Salatalık
Domates
1 kupa yeşil çay
Ara 16:00
3 sıkım çiğköfte ve marul
Akşam 17:30
1 kase kırmızı mercimek çorbası
2.5 tane ızgara tavuk bonfile
Ayran
Salata
6.5 km yürüyüş (kızlar biliyorum spor az ama gerçekten eğer ağır yapsam o gün tükenip boş geçiririm şu sınavlar bi başlasın bitsin en iyi şekilde yapıcam)
Suyu 2 lt yapıcam
Bi kaç bardak çay
Tamamdır canstorm.Anlaştık . . Bu hafta seni tutuyorum. O zamAN
Ne kaçıcam dahil olurum en bi sevidiğimm kahkahalara boğulurum inş kütüphanede yakalanmam valla atarlar beni yaka paçayok kuzu merak etme zamanla sapık bellemediğimizi anlarsın.bizim takımda normal böyle şeyler
ekmek su gibi gider bizde böyle konular.hele iğde miu ve bana aynı anda denk gelirsen ordan kaç
Sen o zmn sadece çay içeceksin..En büyük sıkıntı bu ya k.v. dede var ya onlara çay saati derken oğlumu uyutiyjm de öyle rahat rahat içelim diorz. Böyle geç kaliom. Tabi onların tabakları bisküvi çikolatali
Susun!!!
Çakıl geçmiş yapıyo
Merak ettiniz de mi
Çatlayın
Ya arkadaşım yaptırdı gözümü alamıyorum kız korkacak yakinda. Artık çamaşır da giymiyor gerek yok diyor o kadar muntazam ki sapık gibi seyrediyorum giydiği gömlek o kadar yakismis ki dekolte de açmış hep gözüm üstündeydiHem de nasıl meme severimm
Ahhahahah tövbe tövbe anacım sen fesatsın ben çok masumca söylemiştim halbuki ayıp ayıp
kıyamam yaa anası gibi işte uçacak yer arıyoCok bilmis bildigin gibi degil
Kaynanam ciceklerini sevmis canoşummm diye
Bugun eve geldim anne gel seninle konusmamiz lazim dedi.Once korktum bisey ol du okulda diye
Sonra diyoki neneme bisey soyle anne yaaaaa
Ne oldu alara dedim cicekleri canoşum diye seviyo tahammul edemiyorum hepsini koparicam artik yetti canima diyo
Aldim elime isirdim totosundan
yaa bende de aynı.el ayak tir tir gidiyo.bi de yedikten sonra çarpıntı başlıyo.yok anam bize ekmek yaramıyoOfffff hemde nasiiiil
En son iki gun once sekerim 52 ydi
Nefesim gidiyo sandim
ne kadar bağımlı olmuşuz hakkaten ya.10 sene önce akıllı telefon mu vardı sanki.bugün telefonsuz kaldım 2300 mesaj nasıl okunur ki. Telefonum sürekli agda kayıtlı değil uyarısı veriyor sadece dinleyebiliyorum başka bişeye yaramiyor. Yarın doktor çıkışı goturecegim telefona nasıl alışmışim çok zorlandim bugün
aha bi tane daha bulduk deseneNe kaçıcam dahil olurum en bi sevidiğimm kahkahalara boğulurum inş kütüphanede yakalanmam valla atarlar beni yaka paça
Bugün sana soracaktım kendimce bir deneme yaptım 3 gun once aksam ispanak yogurt yedim aksam 8 de subeye yemek soyledim ve sabah 10 da sekerimi olctum 146 idi geçen gün kutlama vardı 10.30 da kalorili ve şekerli şeyler yedim ama o aksam cok keyifli ve neseli bir aksamdi sevdigim insanlari gordum sabah şekerimi ölçtum 92 idi. Ben kesin o yediklerime şeker tavan yapar demistim. Sende böyle şeyler oluyor mu yarın doktor kontrolüm var doktora söyleyeceğim şeker üzüntü ve stresle yükseliyor olabilir mi etkiler miOfffff hemde nasiiiil
En son iki gun once sekerim 52 ydi
Nefesim gidiyo sandim
tahmin ettim koştuğunu zaten.napim işte bütün gün koşturuyom o dübel senin bu boru benim vidalar süpürgeler musluk başları matkaplar,çok seksü bir işGoşuyodum bacım
Şimdi de yemeği hazırladım yiyeceğim
Sen napion hırdavatçı kraliçesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?