Ay hippo bedenim gibi ruhumda dana
Yok kızz.. Allah seni..Ay hippo bedenim gibi ruhumda dana
onlar şekeri daha çok yükseltiyo zaten.glisemik indeksi daha yüksek.bize yaramaz bacım bizde insülin direnci varAynen mali kepegi tam bugdayi cavdari hicbiri yaramiyo
ne kadan kibarsın hippo yaaİnsan dışkısı.. gaita :))
Ekmege ölüümmmmmmonlar şekeri daha çok yükseltiyo zaten.glisemik indeksi daha yüksek.bize yaramaz bacım bizde insülin direnci var
Napim anlamadı kızcağız :))ne kadan kibarsın hippo yaaboh de kurtul
Nimet kızz ekmek..Ekmege ölüümmmmmm
Yiyenede zopaaaaaaa
Kiz boyle kibar ve dusunceli yazilar bunyeme ters anamne kadan kibarsın hippo yaaboh de kurtul
Size nimet bizi perisan ediyoNimet kızz ekmek..
Benim menüleri hiç okumuyorsun belli..ben hiç yemiyorum ekmekSize nimet bizi perisan ediyo
Yarışalım kuzum ben varımOlur vallahi yarışalım mıtevafuk55 hem destek hem köstek olalım off benim o zaman ekstra spor yapmam lazım ama sınav haftam napcam ben
evde azcıcık kadınım da dışarı çıkınca hamdi ustaya bağlıyom ben deKiz boyle kibar ve dusunceli yazilar bunyeme ters anam
Arada diyorum kendime kadinsin sen hande azcik kibar ol
2 sn suruyo
Geldim nihayet yemekli gun vatdi disarda yemek yedigimiz..
Benim menüleri hiç okumuyorsun belli..ben hiç yemiyorum ekmek
Bölgesel spor yap canimkilo vermeye başlayalı 7 hafta oldu ve toplamda 9.8 kilo verdim kol ve karın bölgesinde sarkma oldu spor yapıyorum ama yeterli olmuyor sanki bir öneriniz var mı sarkmalar için
ben iki üç haftada bir bi lokma atıyom ağzıma.o da kıymalı yumurta menemen falan yapmışsam.ekmeği banmak güzel oluyo naabiiimBenim menüleri hiç okumuyorsun belli..ben hiç yemiyorum ekmek
Esra mi mortin
Canım üni öğrencisi bekar.. senin gibi zayıf iyice zayıflamak istiyo :)) benzettim sizi morti olarak kerttim :))Yarışalım kuzum ben varım
Al gardını
Ama az bana kendini anlatsana boyunu kilonu gününü evli mıydın.. off ben neden unutkanımeminim diger tarafta da ya sordum ya sen anlattin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?