Ben de bakarım küçültmüş mü acepp ayy ben bi de göğüs dekoltesini severim açarım ucundanYa arkadaşım yaptırdı gözümü alamıyorum kız korkacak yakinda. Artık çamaşır da giymiyor gerek yok diyor o kadar muntazam ki sapık gibi seyrediyorum giydiği gömlek o kadar yakismis ki dekolte de açmış hep gözüm üstündeydi
daha oralara gelmedikmalipina gray var mı gray
Elim sürekli telefona gitti sadece müzik var başka bişey yok çok moral bozucune kadar bağımlı olmuşuz hakkaten ya.10 sene önce akıllı telefon mu vardı sanki.
Tülbentle alsan...Kızlar küçük oğlumun( 4 aylık olacak )
Gözünde kıl var. Böyle uzun içinde boydan boya . Sabah gördüm çıkar kendisi dedim. Şimdi hala var. Silmeye calistim ama cikmio . Var mı bi fikri olan.muhtemelen görmesinı de etkilodur
Ben de severim ama güzel dekolte olursa resmen hergün 30 dakika kol ve göğüs çalışıyorum kollarım kas oldu ama göğüs henüz dirilmedi surviver da da kızların göğüs dekolteleri iyi azimle hareketlere devam edeceğim ay bide karın Kasım olsun öf ne şahaneBen de bakarım küçültmüş mü acepp ayy ben bi de göğüs dekoltesini severim açarım yani
Canım kendiliğinden çıkar o serum fizyolojik varsa damlatıver bir iki damlaKızlar küçük oğlumun( 4 aylık olacak )
Gözünde kıl var. Böyle uzun içinde boydan boya . Sabah gördüm çıkar kendisi dedim. Şimdi hala var. Silmeye calistim ama cikmio . Var mı bi fikri olan.muhtemelen görmesinı de etkilodur
Özgürlüğün elli tonudaha oralara gelmedik
o ne kıı.söyle de öğrenim sorarlarsa o ney dememiş olurum
Aynen mali kepegi tam bugdayi cavdari hicbiri yaramiyoyaa bende de aynı.el ayak tir tir gidiyo.bi de yedikten sonra çarpıntı başlıyo.yok anam bize ekmek yaramıyo
hee benim aklım hırdavat malzemesine gitti öyle bişe sandımÖzgürlüğün elli tonu
İnsan dışkısı.. gaita :))Poh ne kız
Bana da anlatınn
Poh mu bokun kibarlastirilmisiPoh ne kız
Bana da anlatınn
İnsan dışkısı.. gaita :))
Bi senin kibarligina bak
Bide benim dumduk dalisima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?