Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diğer menüleri de topladım telefonumun şarjı bitti az şarj olsun onuda yorumlayıp uyuyayım

deme öyle yaa
ben de elbise alıcam .etek elbise giyemiyorum pişiyo bacaklar hemen sürtünmekten
O pişme olayını tombul bacaklarımla bu yaz yaşadım kız ne zor birşeymiş sürtğnöekten pişik gibi oldu, acıyor bir de, ben yazın pantolon giymem tüm yaz taytla piştim ama en azından pişik olmadım
Bu yaz işşallah geldin tiril tiril geceler, pelinsu eceler(miuşum çok sevdim bu lafı kullanırım hiihhiiii)

Artti artti su kuzm cumayi atlattik ya

Bi 95B de benden gelsin N Nana ya ithafen

Benim desteksiz 95B. Yandın çık memelerimle döverim adamı ben

Bunları gördün mü @MiuLego bir daha bana füzeli deme el insaf 85 bedenimle hatta 80

Hayırlı sabahlar. Geçmişi okudum bitti aferin bana

Sabahın 6 sında dün alınan kumandalı arabaları ile oynamak için kalkan iki çocuk ne kadar da egzotik

Dün çok geç geldik eve spor yapamadım ya.

Pazartesi jillian a başlamak istiyorum artık sıkılaşmam şart.

Dün ablamın komşusu geldi gördü beni böyle oldu 10 kilo daha vereceğimi duyunca da ne yapacan manken mi olacan didi yok ya bu boya o kiloya manken mi olunur dedim

Sonra dün çook önceden aldığım ama kolları ve göğüs kısmı yüzünden giyemediğim keten bir elbisemi denedim ki esneme payı sıfır bir kumaş belirteyim 40 beden ve oldu ama kolların daha incelmesi lazım biraz gerildi, alt kısımlar çok bol oldu.
Fermuarını oğluma kapattırdım, anneeee çok güzel oldun zayıfladın haaa dedi önceden göbekliydin artık değilsin dedi baaak dedim , tabi anne sen bizi doğurdun ya ondan göbeğin olmuştu diyor sıpa

Artık haftada iki gün hurma diğer günler dengeli bir şekilde devam edicem arada küçük kaçamak kasmak istemiyorum bunalıyorum yoksa. Böylede yavaş yavaş götürür acelem yok artık nasılsa

Sabah:×
Ara:√
Öğle:√
Akşam:✓
Su:√
Spor:√

Gece yeme var mı? HAYIR
Mesaj sayısı yeterli mi? EVET

Kaşar yok, ne ince ne kalın. Yok anammmm yoookkk , kaşara geçiş yokkkk

Kurufasulye yi belli bir kilonun altına düşünceye kadar yememeye çalış

Sabah:√
Öğlen:√
Aksam:√
Spor:??
Gece yeme var mı? HAYIR

Menü çok güzel, mezuniyetini kutlarım tatlım

Sabah:×
Akşam:×
Su:✓
Spor:✓

Gece yeme var mı? HAYIR

O baklavanın orada ne işi var yetmemiş akşamda kabak çekirdeği yenmis

Gece yeme var mı? HAYIR

Menü gayet güzel

Spor:✓

Gece yeme var mı? HAYIR

Oyyyyy kocaman öpücükler bu menüye de

Akşam:√
Spor:×

Gece yeme var mı? HAYIR

Menü gayet güzel de spor neden yok

Sabah:✓
Ara:×
Akşam:√
Su:✓

Gece yeme var mı? HAYIR

Menü güzel değil, olmamış, olmayacak. Çiğ köfte yenmeyecekkkkkkk

Sabah reçel, akşam tarhana+ekmek.. yavru bu menü sence olmuş mu??!!

Kahvaltı yok, akşam sosiste yenmiş yaniiiiii menü çöpe gitmiş. Olmamış olmamış olmamış
Yazık değil mi spora suya öğlene arada yediğine??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…