Miu kaptanligi birakti burayi degil sohbetimize gelir onlarr uzulmeSidoşum deyince @MiuLego kaptaniçem geldi aklıma tadımız tuzumuz herşeyimiz..
Biz bu duyguları daha öncede yaşadık lakin sen bırakmamıştın bizi. Yine bırakmazsın dimi?
Bu kadinin seksiligine seksilik katiyoMarliyn moira böyle mi yazılıyor bilmiyorum ama gözünde canlandı
Eki Görüntüle 2127959
Hahahha burcun ne ya merak ettimBu kadinin seksiligine seksilik katiyo
Ben koltuga oturup karsimda vantilator le duruyodum
Yok kiz cidden suursuz hareketlerim var ha
Ay hiç enerjim yok daha bir dolu işim var. Sonra didişiriz oldu mu gülüm.hadi öptüm bayKız ben sana nasıl.kiyayim
Sen ki hep esraya karşı beni tuttun
Yenilsek bile sevdin beni
Ama artik tevo da değişti
Kısa kes artık bittiiiii
Senin modan gectiiiii
Şimdi mortilik moda bay baaayyyyy
Girdi mi ki acabaCekirdek sevmedim canom
Bide sahur yeterli degil
Vucudu kitliga sokacaksin
Balik hatunuyum bennnHahahha burcun ne ya merak ettim
Benim annem de eteğini yellendiriyodu öyle durumlarda alt ferah tabi :)))
İyi yaptın canım evetCanım üni öğrencisi bekar.. senin gibi zayıf iyice zayıflamak istiyo :)) benzettim sizi morti olarak kerttim :))
Kız senn didisme biliyon mu ki bana esraaaagggg öğretmiştiAy hiç enerjim yok daha bir dolu işim var. Sonra didişiriz oldu mu gülüm.hadi öptüm bay
Sahurda kahvaltini yapGirdi mi ki acaba
Balıklar sakin olur ki naif sen bdv lerde mi yetiştin bacımBalik hatunuyum bennn
Ay evettt ya bdv feciBalıklar sakin olur ki naif sen bdv lerde mi yetiştin bacım
Valla trend konularda bazen okuyirum seninde goruyirum sonra tam icimi dokecekkken kaciyorumAy evettt ya bdv feci
Son dakika siyrildim bdv de ban yemekten
Hepfit agzimi yirtacakti
Dokme icini konu neyim acmaValla trend konularda bazen okuyirum seninde goruyirum sonra tam icimi dokecekkken kaciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?