Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şuraya bir günaydın bırakıp ,evi toplamaya gideyim
Hafta sonu çoğu kişi tartı günü geçti diye ,Cumaya kadar erir diye kaçamak yapıyor,sanki ne alakaysa ,kilo aldıracak birşeyse zaten anında olmaz ki kilo ,birkaç gün sonraya yansır zaten ,öyle düşünenler varsa düşünmesin ,yemesin ,ben düşündüğümden demiyorum haa,gerçek baak,neden inanmıyorsunuz?İnanmazsanız inanmayın küstüm

Ne tasarruflu karısın sen ,kelimeleri bile tasarruflu kullanıp kısa yazıyorsun
Tamam tamam anladık,telden yazdığından kısa yazıyorsun ,çocukla yazıyorsun
Şu anda bebeği emziriyorum öyle diyim.. bi yandan bildirimlere bakim dedim.. bak yine uzun yazdırdın bana :)))

Ergenlikte fazla kontör gitmesin diye nerden ne harf çıkartıcağımızı şaşırırdık :)) alışkanlık

Evet lunyam malesef hazır konserve . Peynir seviyorum .abartmisim galiba

Geçmiş olsun.şimdi nasılsın. Neyseki tatil
Ayakta durabiliyorum..tatil olsa ne evin butun isleri gozume bakiyo..kardesim geldi onla bi avm ye gideriz belki kiz gezmek istiyo..yemek yapmam bu aksam disardan yeriz artik.

Bugün annemlere gitcez
Güzel bi kahvaltıyaptım . Orda da dikkat edrim . Benİ zayıf görecek ablam bakbaklim giden 5 Kilo için ne diyecek .

Ayakta durabiliyorum..tatil olsa ne evin butun isleri gozume bakiyo..kardesim geldi onla bi avm ye gideriz belki kiz gezmek istiyo..yemek yapmam bu aksam disardan yeriz artik.
Kardeşin yardım eder.belki ev islerine . Bu hastalgn tek çaresi istirahat. Dinlenmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…