Ay guldurdun beni Allah iyiligini versinKanguru var canım ben takinamiyom malum kilo var kemerler kavusmuyor
Ayy inş cnm yaa ...hippotalamus akşam şarjim bitti anca taktım kahvaltı falan gerçi pek iyi yapmadım sanirim senle morti olmakla sen bu hafta super gelirsin
@Lunya hemen yatacagim demedim malum 8 'de yedim ya yemeği zaten geç uyurum dedim
Ne tasarruflu karısın sen ,kelimeleri bile tasarruflu kullanıp kısa yazıyorsunAyy inş cnm yaa ...
Şu anda bebeği emziriyorum öyle diyim.. bi yandan bildirimlere bakim dedim.. bak yine uzun yazdırdın bana :)))Ne tasarruflu karısın sen ,kelimeleri bile tasarruflu kullanıp kısa yazıyorsun
Tamam tamam anladık,telden yazdığından kısa yazıyorsun ,çocukla yazıyorsun
Ne tasarruflu karısın sen ,kelimeleri bile tasarruflu kullanıp kısa yazıyorsun
Tamam tamam anladık,telden yazdığından kısa yazıyorsun ,çocukla yazıyorsun
Evet lunyam malesef hazır konserve . Peynir seviyorum .abartmisim galibaKahvaltı:√
Ara:✓
Akşam:✓
Su:✓
Spor:✓
Gece yeme var mı? HAYIR
Mesaj sayısı yeterli mi? EVET
Not: bir alkışını çaldım bisküvi ve ciklotadan dolayıkalkınca bisküvi yulaflida olsa olmamış
Bu hafta hem artıyor götürüp hemde üzerine güzel bir de eksi ekleyip geleceğine inanıyorum
Sabah:✓
Su:??
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: ekmeğin cinsini mutlaka belirtelim tatlım
Bide yemek yiyip hemen yatacağım kısmını pek anlamadım
Başkaları menü vermez, esramiz 3 menü verdi
Sahur:×
İftar:√
Su:
Spor:
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: sahur çok çok az, ama iftar için güzel tercih
İnsallah su miktari artmıştır
Sabah:√
Akşam:×
Gece yeme var mı? HAYIR✓
Mesaj sayısı yeterli mi? EVET✓
Not: 2+2 4 yumurtauzerine 5 kaşık kısır üzerine tursu
Anca beni öldür sonra bu menü geçerli olsun
Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış
Sabah: ×
Öğle:×
Gece yeme var mı? HAYIR
Not: kahvaltısız menü benden geçmezzzz
Öğle tabağında Allah aşkına kaç çeşit peynir varkaç zeytin diğerleri konserve ürünleri değil mi
Kahvaltı:✓
Gece yeme var mı? HAYIR
Kahvaltı neden bu kadar geçen kaldıonun dışında da menü gayet güzel
Sahur:×
İftar:✓
Ara:×
Gece yeme var mı? HAYIR
Sahur çok az, akşam ezme olmamış, hazır miydi? Çekirdeğin her türüne hayır
Geçmiş olsun.şimdi nasılsın. Neyseki tatilBen hastayim oglum hasta kolumu kaldiracak halim yok esim bi ona bi bana koşturup duryo..
Ben yatıyorum canlar iyi geceler
Alismisiz itinayla üsenilir yazisina simdiki biraz tuhaf geldi. Hayirdir iyi misin?Günaydın
niye kendimi görüyorum sende.
sen gene mutfağa gidip yemiyomuşun.ben yiyorum malesef
Ayakta durabiliyorum..tatil olsa ne evin butun isleri gozume bakiyo..kardesim geldi onla bi avm ye gideriz belki kiz gezmek istiyo..yemek yapmam bu aksam disardan yeriz artik.Geçmiş olsun.şimdi nasılsın. Neyseki tatil
Gecmis olsun her ikinize de.Ayakta durabiliyorum..tatil olsa ne evin butun isleri gozume bakiyo..kardesim geldi onla bi avm ye gideriz belki kiz gezmek istiyo..yemek yapmam bu aksam disardan yeriz artik.
Sagol canimGecmis olsun her ikinize de.
Kardeşin yardım eder.belki ev islerine . Bu hastalgn tek çaresi istirahat. DinlenmelisinAyakta durabiliyorum..tatil olsa ne evin butun isleri gozume bakiyo..kardesim geldi onla bi avm ye gideriz belki kiz gezmek istiyo..yemek yapmam bu aksam disardan yeriz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?