Çalışana evde oturmak zor ama sana davranışları hiç hoş değil, o parayı almalarına gıcık oluyorumKarar vermeye çalışıyorum
çalışmak bana hiçbirşey getirmiyor şu an maddi anlamda
üstüne bide ev işi surat asıklığı değersizlikler de çabası
bunca yıl çalışan insanım
evde yapabilirmiyim bilmiyorum
ondan yazdım ya size farklı fikirler ne der diye
Sabahta keşke bol çeşit olsa
Canim ya o kv o koca batma ma ihtimali yokBilmiyorum gönlüm çık demekten yana değil Hande. Bu haliyle de durum kötü ama evde bunalırsın diye korkuyorum. Eğer çıkma fikri ağır basıyorsa çıkmadan hiponun dediği o kurslarını filan ayarla. Boşluğa düşme. Çünkü evdeyken çalışırken olduğundan daha çok batar kv
Timim inlistikDövdüm onu
Seni seviyom men
Sabahta keşke bol çeşit olsa
Ara ve öğlen en bı sevdiğim
Su misss sporda var
Şimdi bekar bekar hoş olmayacak ama sabah bulantılarım var. 1 haftadır her sabah midem ağzımda uyanıyorum. Ondan kahvaltı yapamıyorum. Rüyamda bile midem bulanıyor.Olmuş mu? Olmamışkahvaltı yok, yemek yok
Şimdi bekar bekar hoş olmayacak ama sabah bulantılarım var. 1 haftadır her sabah midem ağzımda uyanıyorum. Ondan kahvaltı yapamıyorum. Rüyamda bile midem bulanıyor.
Olsun, ben her zaman söylerim, bilmem ben, benim için kahvalti önemliŞimdi bekar bekar hoş olmayacak ama sabah bulantılarım var. 1 haftadır her sabah midem ağzımda uyanıyorum. Ondan kahvaltı yapamıyorum. Rüyamda bile midem bulanıyor.
Hiç art niyetim yoktu ama bekar bekar diye niye belirttin kiŞimdi bekar bekar hoş olmayacak ama sabah bulantılarım var. 1 haftadır her sabah midem ağzımda uyanıyorum. Ondan kahvaltı yapamıyorum. Rüyamda bile midem bulanıyor.
Kimseyle cilveleşmedim benHeee dün gece cilvelesmisin yine baskalariyla
Hamile kalmak icin evli olma şartı yok kiŞimdi bekar bekar hoş olmayacak ama sabah bulantılarım var. 1 haftadır her sabah midem ağzımda uyanıyorum. Ondan kahvaltı yapamıyorum. Rüyamda bile midem bulanıyor.
Çünkü maliyle buralarda çoh yalnız kaldık geçen ayHiç art niyetim yoktu ama bekar bekar diye niye belirttin ki
Hadi atlayalım kim.kazanacak bakalım var misinBiri beni ip atlamaya kaldirsin
Ayy çok isim var ya sen mi benle ugrascan çok zor ya
Kahve de içmişim yansın yağlarBiri beni ip atlamaya kaldirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?