Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çalışana evde oturmak zor ama sana davranışları hiç hoş değil, o parayı almalarına gıcık oluyorum

Canim ya o kv o koca batma ma ihtimali yok Storm- daha oncede konuştuk canim tavsiyelerimizi dinlemiyorsun ki canim sen o karıya parayi ver sende vermesende gün yüzü gostermiyorki sana gicikligina isten ciksan ne çıkmasan ne tmm destek olabilecek kimsende yok ama senin çözümün bu değil ha isten çıkınca tekrar girme imkanım varsa bide öyle dene bakalım bide herkes parasını cebinde yiyormuş evi sen gecindiriyorsun yani çocuğuna ne faydası var o kocanın ona birşeyler yapiyom u bari

Sabahta keşke bol çeşit olsa
Ara ve öğlen en bı sevdiğim
Su misss sporda var

Olmuş mu? Olmamış kahvaltı yok, yemek yok
Şimdi bekar bekar hoş olmayacak ama sabah bulantılarım var. 1 haftadır her sabah midem ağzımda uyanıyorum. Ondan kahvaltı yapamıyorum. Rüyamda bile midem bulanıyor.

Şimdi bekar bekar hoş olmayacak ama sabah bulantılarım var. 1 haftadır her sabah midem ağzımda uyanıyorum. Ondan kahvaltı yapamıyorum. Rüyamda bile midem bulanıyor.
Hiç art niyetim yoktu ama bekar bekar diye niye belirttin ki

Hamile kalmak icin evli olma şartı yok ki

Saka bi yana kuzum sen bi doktora gidip komple bakıma girsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…