- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Eşini mi şutlasanoyyyy hangi sebebini anlatayım
kısaca şu eşim
yapsada sorun yok dün cumaydı bebeğiiiiiiiimÇook güzelDüzgün geçmiş yapamadım inşallah tamamlamışsındır suyun en az 2,5 olacak datlım
Ooooh akşam barbunya yemiş. Eğer bendeki gibi barbunya ödem yapıyorsa miiis miiis aynen devam
O senin datlılığın olabilir
Hem sever hem döver mortim değil mi alla alla
Teşekkürler kızlar. Bu numune alma işini unutmuştum bak doğru vardı öyle bişey... Bu çok iyi oldu... Dışarıdaydım aha şimdi şikayete başlıyorum. Ne sorumsuz insanlar ya gece uyku girmedi gözüme... Onlar nası uyuyorlar acaba rahat yataklarında...
Ne ilgili hatunlarsınız ki siz
Hepsi bizim kardeşimiz çocuğumuz onlar... Gençliğe yemeğin bile en kötüsü layık görülüyor
Lunya Benin yediğim sosis taze sosis, kasap kendisi yapıyor o gün içl de, ya aslında köfte de diyebilirsin hiçbir farkı yok, içinde katkı maddesi yok, sabah da acilen veterinere gittik o yüzden sadece süt içebildim ama normalde de uyanınca yemek yiyemiyorumSabah:×
Ara:√
Öğle:√
Akşam:✓
Su:√
Spor:√
Gece yeme var mı? HAYIR
Mesaj sayısı yeterli mi? EVET
Kaşar yok, ne ince ne kalın. Yok anammmm yoookkk , kaşara geçiş yokkkk
Kurufasulye yi belli bir kilonun altına düşünceye kadar yememeye çalış
Sabah:√
Öğlen:√
Aksam:√
Spor:??
Gece yeme var mı? HAYIR
Menü çok güzel, mezuniyetini kutlarım tatlım
Sabah:×
Akşam:×
Su:✓
Spor:✓
Gece yeme var mı? HAYIR
O baklavanın orada ne işi varyetmemiş akşamda kabak çekirdeği yenmis
Gece yeme var mı? HAYIR
Menü gayet güzel
Spor:✓
Gece yeme var mı? HAYIR
Oyyyyy kocaman öpücükler bu menüye de
Akşam:√
Spor:×
Gece yeme var mı? HAYIR
Menü gayet güzel de spor neden yok
Sabah:✓
Ara:×
Akşam:√
Su:✓
Gece yeme var mı? HAYIR
Menü güzel değil, olmamış, olmayacak. Çiğ köfte yenmeyecekkkkkkk
Sabah reçel, akşam tarhana+ekmek.. yavru bu menü sence olmuş mu??!!
Kahvaltı yok, akşam sosiste yenmiş yaniiiiii menü çöpe gitmiş. Olmamış olmamış olmamış
Yazık değil mi spora suya öğlene arada yediğine??
ah hippom ortada bi çocuk varEşini mi şutlasan
Ama bi yaptırım uygulamalısın bence.. işten çıkman şimdilik olur bence .. seneye iş imkanım var diyorsun.. ayrı evi şart koş..ah hippom ortada bi çocuk var
ortalığın durumu zaten belli
ayrı anne babada savurmayım diye direniyorum
seneye iş imkanım varAma bi yaptırım uygulamalısın bence.. işten çıkman şimdilik olur bence .. seneye iş imkanım var diyorsun.. ayrı evi şart koş..
Spor kurs çocuk. . Halledersinseneye iş imkanım var
aslında iş imkanım her zaman var canım
iş bulamam korkum yok şu anda
evde yapabilirmiyim bilemedim
Tarçınlı süt içiyim gel sanada kooyim yanınada kek var cevizli hi oalarmiii
Duyduk duymadık demeyin
Esra kaçamak yapıyormuş
Cısslar cosslar yiyormuş
Çikolata şelalesinde yüzüyormuş
Öptüyse beni öptü nolmusHee ben geldim bi baktım fit hatunum herkeşleri öper koklar. Çok boşladım seni çook
Ben çıkardım
canım maaşım asgari içinden 400 alıp kalanını veriyorumStorm- geçmişte denilmiştir kesin ama bakamadım kusura bakma tekrara düşersem
Maaşını evin hangi ihtiyacı için veriyorsun. Yani atıyorum bi kısmını kenara atmak istesen
1- başın çok mu ağrır?
2- evin bütçesini çok mu sarsar?
3- part time iş bulma ihtimalin nedir?
Part time olsa hem eve çocuğuna vakit ayırabilirsin hem de belki spora başlayabilirsin...
İşten çıkma fikri cazip gelmedi. Çünkü bu şekilde evden belli saatlerde uzak kalıyorsun ne kadar yorulsan da bu büyük rahatlık senin için.
Paranın kontrolünü eline alman ne kadar mümkün?
Şimdi senin kv şartlarında düşünürsek paranın hepsini vermeme fikrini kabul etmez. Hatta kendine çalışıyorsun beni de çocuğuna baktırıyorsun vs diyebilir. Bu yüzden aylık bir miktarını vermesen bununla ilgili müzakerelere başlasanız olmaz mı?
Canim köpeğin nasilBen çıkardım
ha sorarsan benim sigortam önemli olanıStorm- geçmişte denilmiştir kesin ama bakamadım kusura bakma tekrara düşersem
Maaşını evin hangi ihtiyacı için veriyorsun. Yani atıyorum bi kısmını kenara atmak istesen
1- başın çok mu ağrır?
2- evin bütçesini çok mu sarsar?
3- part time iş bulma ihtimalin nedir?
Part time olsa hem eve çocuğuna vakit ayırabilirsin hem de belki spora başlayabilirsin...
İşten çıkma fikri cazip gelmedi. Çünkü bu şekilde evden belli saatlerde uzak kalıyorsun ne kadar yorulsan da bu büyük rahatlık senin için.
Paranın kontrolünü eline alman ne kadar mümkün?
Şimdi senin kv şartlarında düşünürsek paranın hepsini vermeme fikrini kabul etmez. Hatta kendine çalışıyorsun beni de çocuğuna baktırıyorsun vs diyebilir. Bu yüzden aylık bir miktarını vermesen bununla ilgili müzakerelere başlasanız olmaz mı?
Bilmiyorum gönlüm çık demekten yana değil Hande. Bu haliyle de durum kötü ama evde bunalırsın diye korkuyorum. Eğer çıkma fikri ağır basıyorsa çıkmadan hiponun dediği o kurslarını filan ayarla. Boşluğa düşme. Çünkü evdeyken çalışırken olduğundan daha çok batar kvcanım maaşım asgari içinden 400 alıp kalanını veriyorum
kayınbaba çalışıyo bide emeklisi var
eş çalışıyo
kayınbaba emeklisini kayınvalide alıyor
çalıştığınıda kendi yiyor
eş dersen çalıştığını kendi yiyor
bi ben sürünenim işte
5 senede bu ayla birlikte 3 kez maaşımı aldım kendime
ama suratları tripleri bi gör
kendime çalışsam 1 dk bakmaz çocuğa
Heee dün gece cilvelesmisin yine baskalariylaHee ben geldim bi baktım fit hatunum herkeşleri öper koklar. Çok boşladım seni çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?