Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yapsada sorun yok dün cumaydı bebeğiiiiiiiim
tartıya yakın karbon olurmu bende hiç
boşa sevindin

Lunya Benin yediğim sosis taze sosis, kasap kendisi yapıyor o gün içl de, ya aslında köfte de diyebilirsin hiçbir farkı yok, içinde katkı maddesi yok, sabah da acilen veterinere gittik o yüzden sadece süt içebildim ama normalde de uyanınca yemek yiyemiyorum

ah hippom ortada bi çocuk var
ortalığın durumu zaten belli
ayrı anne babada savurmayım diye direniyorum
Ama bi yaptırım uygulamalısın bence.. işten çıkman şimdilik olur bence .. seneye iş imkanım var diyorsun.. ayrı evi şart koş..

Ama bi yaptırım uygulamalısın bence.. işten çıkman şimdilik olur bence .. seneye iş imkanım var diyorsun.. ayrı evi şart koş..
seneye iş imkanım var
aslında iş imkanım her zaman var canım
iş bulamam korkum yok şu anda

evde yapabilirmiyim bilemedim

Storm- geçmişte denilmiştir kesin ama bakamadım kusura bakma tekrara düşersem
Maaşını evin hangi ihtiyacı için veriyorsun. Yani atıyorum bi kısmını kenara atmak istesen
1- başın çok mu ağrır?
2- evin bütçesini çok mu sarsar?
3- part time iş bulma ihtimalin nedir?
Part time olsa hem eve çocuğuna vakit ayırabilirsin hem de belki spora başlayabilirsin...
İşten çıkma fikri cazip gelmedi. Çünkü bu şekilde evden belli saatlerde uzak kalıyorsun ne kadar yorulsan da bu büyük rahatlık senin için.
Paranın kontrolünü eline alman ne kadar mümkün?
Şimdi senin kv şartlarında düşünürsek paranın hepsini vermeme fikrini kabul etmez. Hatta kendine çalışıyorsun beni de çocuğuna baktırıyorsun vs diyebilir. Bu yüzden aylık bir miktarını vermesen bununla ilgili müzakerelere başlasanız olmaz mı?

canım maaşım asgari içinden 400 alıp kalanını veriyorum
kayınbaba çalışıyo bide emeklisi var
eş çalışıyo

kayınbaba emeklisini kayınvalide alıyor
çalıştığınıda kendi yiyor

eş dersen çalıştığını kendi yiyor

bi ben sürünenim işte

5 senede bu ayla birlikte 3 kez maaşımı aldım kendime
ama suratları tripleri bi gör
kendime çalışsam 1 dk bakmaz çocuğa

ha sorarsan benim sigortam önemli olanı
param değil

lafa gelince mangalda kül bırakmıyo kimse

Bilmiyorum gönlüm çık demekten yana değil Hande. Bu haliyle de durum kötü ama evde bunalırsın diye korkuyorum. Eğer çıkma fikri ağır basıyorsa çıkmadan hiponun dediği o kurslarını filan ayarla. Boşluğa düşme. Çünkü evdeyken çalışırken olduğundan daha çok batar kv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…