- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Olur vrm. Baslayalim mi?Hadi atlayalım kim.kazanacak bakalım var misin
Heh heh en son anama bunu dediğimde terlik yediydim onu getirdin aklıma.Hamile kalmak icin evli olma şartı yok ki
Saka bi yana kuzum sen bi doktora gidip komple bakıma girsene
Korkmakla iyi yaptın.. canım ben 10 yıldan beri bu kiloları görmüyordum .. zorlanıyorum artıkAyy çok isim var ya sen mi benle ugrascan çok zor yaEki Görüntüle 2128120
Valla ucuz yırtmışsın..Heh heh en son anama bunu dediğimde terlik yediydim onu getirdin aklıma.
Tutturdu yaşıtlarım torun seviyor benim kucağım boş babanın üstüne düş evlen diye. Anaacııım dedim torun için evlenmek şart mı. Biyolojik bir mesele bu sen iste hemen halledeyim
Sonrası acı, sonrası hüsran
Şimdi bekar bekar hoş olmayacak ama sabah bulantılarım var. 1 haftadır her sabah midem ağzımda uyanıyorum. Ondan kahvaltı yapamıyorum. Rüyamda bile midem bulanıyor.
Memik muhabbeti yapmışsın bensizKimseyle cilveleşmedim ben
1 saate başlayabilirim yeğenlerim geldiOlur vrm. Baslayalim mi?
oooooo çocuğu en önde onunCanim ya o kv o koca batma ma ihtimali yokStorm- daha oncede konuştuk canim tavsiyelerimizi dinlemiyorsun ki canim sen o karıya parayi ver sende vermesende gün yüzü gostermiyorki sana gicikligina isten ciksan ne çıkmasan ne tmm destek olabilecek kimsende yok ama senin çözümün bu değil ha isten çıkınca tekrar girme imkanım varsa bide öyle dene bakalım bide herkes parasını cebinde yiyormuş evi sen gecindiriyorsun yani çocuğuna ne faydası var o kocanın ona birşeyler yapiyom u bari
500 oldu bileeeEki Görüntüle 2128122
Geldim kaldırmaya
500 oldu bileee
Eki Görüntüle 2128122
Geldim kaldırmaya
Gecmis olsun igdeaam.Ne fesatlar la...
Gidem de nane limon kaynatam en iyisi
Ipsiz atliyom.gercek iple mi atliyon yerinde mi zipliyon
Ama biliyormusun aynı yorgunluk olmuyor denedim tecrübeyle sabitIpsiz atliyom.
Asagi ses gider diye tirsiyommm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?