Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahvaltı
ara
akşam
su az
spor yok
sporsuzluğunu beğendim.su da az içilmiş tebrik ederim
accuk intikam alayım

Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış

Lunyacim yorumun için tşk ederim canım tostu sadece cuma yapiyom onuda normal peynirle yaparım artikfasulyeyide yemem artık uzun zaman bu hafta çok çok dikkat etmeliyim yoksa morti pamik böyle yapar @Lunya

Boşanmayi dusunuyorsan bir ihtimal, çıkma işten derim.

N Nana sporda iken strec filmi sararken bisey sürüyor musun?

Hayır, duştan sonra vücut kremi suruyordum.

Evet lunyam malesef hazır konserve . Peynir seviyorum .abartmisim galiba

Konserve yok

Eee benim mortimmmmmmmm kimmmmmmmmmmm igdedali @MiuLego

Damlamizinda mortisi yok ikiniz olun

Yazmadım cnm ama ben kv ile kıç kadar evde oturucam bide üstüne bütün maaşımı eşime verip beş parasız gezicem.. bide bana destek olmıcaklar.. ölsem açlıktan çalışmam..
Karar vermeye çalışıyorum
çalışmak bana hiçbirşey getirmiyor şu an maddi anlamda
üstüne bide ev işi surat asıklığı değersizlikler de çabası

bunca yıl çalışan insanım
evde yapabilirmiyim bilmiyorum
ondan yazdım ya size farklı fikirler ne der diye

Kurslara git.. kendine zaman ayır.. madem seneye iş imkanı var.. bu sene burunlarını sürttür.. ayrı sve çıkmadan sakın işe girme.. neden beraber oturuyorsunuz orayı kaçırdım ben..

Çook güzel Düzgün geçmiş yapamadım inşallah tamamlamışsındır suyun en az 2,5 olacak datlım

Ooooh akşam barbunya yemiş. Eğer bendeki gibi barbunya ödem yapıyorsa miiis miiis aynen devam

Sen ne tatlı birşeysin ya

Canım hoşgeldin. Çok güzel kilo vermişsin maşallah devamı da gelir inşallah

O senin datlılığın olabilir

Hem sever hem döver mortim değil mi alla alla

Cok gecmis olsun canım. Yurtkura ve bimere yazabilirsin aklima ilk bunlar geldi.bimer hemen arastirma baslatiyor.

Ayy canım ya çok geçmiş olsun Allah korumuş yine

Bimere bide Cimere sikayet edilsin.
Bide sosyal medyada seslerini duyurmaya calissinlar.
Uluslar arasi gida örgütlerini twetterda etiket yapsinlar.

Eee benim mortimmmmmmmm kimmmmmmmmmmm igdedali @MiuLego

Canım tarım bakanlığına şikayet edeceksin, onların gıda mühendisleri denetime gidecek. Bırakma arkasını.
Teşekkürler kızlar. Bu numune alma işini unutmuştum bak doğru vardı öyle bişey... Bu çok iyi oldu... Dışarıdaydım aha şimdi şikayete başlıyorum. Ne sorumsuz insanlar ya gece uyku girmedi gözüme... Onlar nası uyuyorlar acaba rahat yataklarında...
Ne ilgili hatunlarsınız ki siz
Hepsi bizim kardeşimiz çocuğumuz onlar... Gençliğe yemeğin bile en kötüsü layık görülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…