- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Verecegiz ama buradan biraz kopsam aklim kayiyor.kopmayalim hicAynen canım ya vereceğiz ins beraber dimi morticim
Flo mali veya miu dan biriydi.. ilk artı geldiğin hafta.. esra da olabilir
Başka şeye canım sıkıldı canım.
Canim sen üzülme bende üzülürüm bakAnlatırım birara canım sağol.
kahvaltı
ara
akşam
su az
spor yok
sporsuzluğunu beğendim.su da az içilmiş tebrik ederim
accuk intikam alayım
Lunyacim yorumun için tşk ederim canım tostu sadece cuma yapiyom onuda normal peynirle yaparım artikfasulyeyide yemem artık uzun zaman bu hafta çok çok dikkat etmeliyim yoksa morti pamik böyle yapar @Lunya
Canlar günaydın
size akıl danışmam lazım
şimdi ben asgari ücretle calışıyorum eee bide beraber oturuyorum üstüne aldığım maaşıda eve veriyorum
ev ayırma durumum yattı saglam kandırıldım yine
ev mev ayırma yok anlayacağınız
kızıma kayınvalide bakıyor dünya kadar söyleniyor durmuyor da yedi benide falan filan işte
eee diyorum hande sen niye çalışıyosun
çık işten bak evde çocuğuna sporunada git
işyerindeki kahrıda çekme
zaten eline kalan para yok
eee ev ayrılmıyorda
düşüncem bunlar siz ne diyosunuz
Evet lunyam malesef hazır konserve . Peynir seviyorum .abartmisim galiba
Herkes kendi seçiyo..
Bende cok istiyorum emin olKuzum tabi ki iyi tart karar ver, ama seneye evet dedim demissin bi yere. Eğer öyle bişey varsa hande çalışmayacak korkusunu bi yaşasınlar isterim
Kim dedi o zaman bana
Gel seveyim kız sallama suratını löp fit te olurum sıkıntı yok
Yazmadım cnm ama ben kv ile kıç kadar evde oturucam bide üstüne bütün maaşımı eşime verip beş parasız gezicem.. bide bana destek olmıcaklar.. ölsem açlıktan çalışmam..Bende cok istiyorum emin ol
Hee ben geldim bi baktım fit hatunum herkeşleri öper koklar. Çok boşladım seni çookAmanın malim gelmiş balım çiğ bademim benim yerim seni
Karar vermeye çalışıyorumYazmadım cnm ama ben kv ile kıç kadar evde oturucam bide üstüne bütün maaşımı eşime verip beş parasız gezicem.. bide bana destek olmıcaklar.. ölsem açlıktan çalışmam..
Kurslara git.. kendine zaman ayır.. madem seneye iş imkanı var.. bu sene burunlarını sürttür.. ayrı sve çıkmadan sakın işe girme.. neden beraber oturuyorsunuz orayı kaçırdım ben..Karar vermeye çalışıyorum
çalışmak bana hiçbirşey getirmiyor şu an maddi anlamda
üstüne bide ev işi surat asıklığı değersizlikler de çabası
bunca yıl çalışan insanım
evde yapabilirmiyim bilmiyorum
ondan yazdım ya size farklı fikirler ne der diye
Begüş benim salı ve perşembe 25 dakika tempolu yürüyüş olacaktı(işe yürüyerek gidiyorum da dönüş de olursa 45 dakika oluyor ama salı perşembe 25er dadika sanırımEki Görüntüle 2128003
kızlar günaydın
sporlarımızı kontrol edelim mi?
@nehirnil111
Floweroflife
malipina
igdedali
N Nana
matematik61
@Sidelya95
@Whiteblacklife
@Konyakk
tevafuk55
Pamukseker19
oyyyy hangi sebebini anlatayımKurslara git.. kendine zaman ayır.. madem seneye iş imkanı var.. bu sene burunlarını sürttür.. ayrı sve çıkmadan sakın işe girme.. neden beraber oturuyorsunuz orayı kaçırdım ben..
Çook güzel
Ooooh akşam barbunya yemiş. Eğer bendeki gibi barbunya ödem yapıyorsa miiis miiis aynen devamN Nana
Sabah
2 yumurtali 1 domates 2 biber yarim bag maydanoz 1 tatli kasigi tereyagli menemen
2 ceviz
Cay
Ara
Sade turk kahvesi
Aksam
6 kasik barbunya yemegi 4 kasik yogurt
Su
2 litre
Spor valla 3 kez 4 katli merdivende kostum
Baska yapamiyorum
hepfit ortim eziyozmuuuuuuuuuuu
igdedali @Melegiimm22
Sen ne tatlı birşeysin ya
Canım hoşgeldin. Çok güzel kilo vermişsin maşallah devamı da gelir inşallah
Hem sever hem döver mortim değil mi alla allaGünaydın gençlik
Tam geçmiş yapamadım, kahvaltı yapıp çıkmam lazım kedileri veterinere götüreceğim.
Ben yokum ideigdedali buraları boş bulup geniş geniş konuşma, havalar soğuk bi sahlep yapip film açıp battaniye altında izle, ben geliyorum kuzucum. Kahvaltını da yap uykun gelince uyuyuverirsin tok karnina
Cok gecmis olsun canım. Yurtkura ve bimere yazabilirsin aklima ilk bunlar geldi.bimer hemen arastirma baslatiyor.
Ayy canım ya çok geçmiş olsun Allah korumuş yine
Bimere bide Cimere sikayet edilsin.
Bide sosyal medyada seslerini duyurmaya calissinlar.
Uluslar arasi gida örgütlerini twetterda etiket yapsinlar.
Devlet yurdu yada özel yurt farketmez getirilen yemeklerden numune alıp dolapta 1 gün yani 24 saat bekletmek zorundalar devletin yurtlara koyduğu şart bırak dışardan gelmeyi yemek yurdun yemekhanesinde bile yapılıyorsa yine numune almak zorundalar zaten numune yoksa yasal olarak suçlu kabul ediliyorlar balım
Şikayet edebilirsin kurumu MEB yada Yurtkur a muheftis gönderirler hemen
onla geçmiş olsun iğde
insana ne zaman nerden ne geleceği belli değil gerçekten
gıda tarım müdürlüğüyle bi görüş istersen yada alo gıda şikayet gibi hat vardı bugün onu ara pazartesiye kalırsa zaman geçti falan diye atlatmasınlar
Teşekkürler kızlar. Bu numune alma işini unutmuştum bak doğru vardı öyle bişey... Bu çok iyi oldu... Dışarıdaydım aha şimdi şikayete başlıyorum. Ne sorumsuz insanlar ya gece uyku girmedi gözüme... Onlar nası uyuyorlar acaba rahat yataklarında...Canım tarım bakanlığına şikayet edeceksin, onların gıda mühendisleri denetime gidecek. Bırakma arkasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?