- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Her türlüsü yenebilir peynirin bence
Kuzu sabah yorumladım dünkü menü de olabilir. Ama o da düşük eksi ile geldi.Nerde menü mü verdi? Görmedim?
Heh heh iğde akşama nohutu çoh beğendi. Hücreler hep su toplar nohut ilen.Menümü yazayım
10:00
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
4 iri yeşil zeytin
1.5 yağda yumurta
16:30
1 tabak nohut
3 kasik yoğurt
Spor: dün ve bugün 1 saat tempolu yürüyüş =150 p @nehirnil111
@Lunya
@Storm- ortim
igdedali Melegiimm22
Ezeli orti morti karışımımFloweroflife
Datlım siz ortinle beraber karbonlara yumuluyorsunuz nasılsa gider diye fekat birazdan menümü paylaşiciğim. 0 karbonKuzu ağırlıkla çalışıyorum tarti manyiyortartida almış görünüyorum. Bu hafta mortilik var tartının inmesi lazım igdeye yenilemem yürüyüş ödem yapmıyor bende yürüyüşle takilcam bu hafta.
Su coooookkkk, şuana kadar 2 litre
Öööretmenim benim de bir öpücüğüm vardı amaHippo 1 kırmızı kartın varaynı hafta içinde 2 kart bir uyarı eder. hippotalamus
İlk uyarın zaten bu haftaki kilo bildirimindi..
2 uyarı= Oturup konuşma, karar verme aşamasıdır. Diskalifiye/izin gibi.
Vero 1 kurmızı kartıno yediğin tatlılı menü için vardı. bunun sonucunda bu haftaki kilo bildirimin ile bir uyaın var. Bir kart daha alırsan bu hafta içinde 2 uyarı eder oturur konuşur karara varırız söylüyorım. vorones
tevafuk55 az eksi ile bir kırmızı var.
Başka var mı hatırlayamadığım
GüncelledimmmmHippo 1 kırmızı kartın varaynı hafta içinde 2 kart bir uyarı eder. hippotalamus
İlk uyarın zaten bu haftaki kilo bildirimindi..
2 uyarı= Oturup konuşma, karar verme aşamasıdır. Diskalifiye/izin gibi.
Vero 1 kurmızı kartıno yediğin tatlılı menü için vardı. bunun sonucunda bu haftaki kilo bildirimin ile bir uyaın var. Bir kart daha alırsan bu hafta içinde 2 uyarı eder oturur konuşur karara varırız söylüyorım. vorones
tevafuk55 az eksi ile bir kırmızı var.
@Sidelya95 diyette cevizli suvuk yemiyoruz. Yemişsin cıs yerine geçer. Unutmuştum. Senin de bu haftaki kilo bildiriminden bir uyarın var! Ve bugünkü cevizli sucuk için bir kartınbir kart daha olursa 2. Uyarı olur ve oturup karar için konuşacağız.
Başka var mı hatırlayamadığım
Yeşil mercimek i doktor bana salata olarak veriyor yemek olarak ağır diyor aklında bulunsun roka pancar haşlanmış mercimek domates karistiriyorum az az öyle veriyorTamammmmmm amin çok aminnnnn
ba yıl dımmmmmm
Çok güzellll
Moralin neden bozuk canım
Sonuncuya bayıldım ahahhahahahahahahahah
Yok şu kahverengi olan var ya hani erişteyle yemeği çorbası falan yapılır o protein açısından çok zengin:)
Çorbası yapılan mercimek karbon
Köpeğin mi hasta hayırdır neyi varFloweroflife kuzum köpüşün nasıl oldu iyileşti mi biraz?
Bayılırım ya ben de . Harika fikirTamam yavrum.ben çiğ olarak yiyemiyorum ya.kahvaltida kizartip yerim onu ya da oglenleri ton balikli salata yerine hellimli salata yaparim okula.
AynennnnKuzu sabah yorumladım dünkü menü de olabilir. Ama o da düşük eksi ile geldi.
Heh heh iğde akşama nohutu çoh beğendi. Hücreler hep su toplar nohut ilen.
Yatına ödemli löpet olursun sen hahahaha
Datlım siz ortinle beraber karbonlara yumuluyorsunuz nasılsa gider diye fekat birazdan menümü paylaşiciğim. 0 karbon
Bi de çok acıtmam kız korkma
Öööretmenim benim de bir öpücüğüm vardı ama
soruyo musun bi deBayılırım ya ben de . Harika fikir
Aynennnn
Unutmuşum
Ekledim kuzum sağol
Öpsem mi
Balgamlı sümüklü içi toz küf dolu kurtlu pizzalarrrrrSu an mutfagimda pizza partisi var
Ama ben tokumm hic canim istemiyo
soruyo musun bi de
Öpmelik yerlerim çürüdü ilgsizlikten
Sen nohut ben de ödem mi yapıyor saniyorsun cinim binimHeh heh iğde akşama nohutu çoh beğendi. Hücreler hep su toplar nohut ilen.
Yatına ödemli löpet olursun sen hahahaha
Datlım siz ortinle beraber karbonlara yumuluyorsunuz nasılsa gider diye fekat birazdan menümü paylaşiciğim. 0 karbon
Bi de çok acıtmam kız korkma
Öööretmenim benim de bir öpücüğüm vardı ama
Bunu deneyecegim bendeYeşil mercimek i doktor bana salata olarak veriyor yemek olarak ağır diyor aklında bulunsun roka pancar haşlanmış mercimek domates karistiriyorum az az öyle veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?