Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Heh heh iğde akşama nohutu çoh beğendi. Hücreler hep su toplar nohut ilen.
Yatına ödemli löpet olursun sen hahahaha

Datlım siz ortinle beraber karbonlara yumuluyorsunuz nasılsa gider diye fekat birazdan menümü paylaşiciğim. 0 karbon
Bi de çok acıtmam kız korkma

Öööretmenim benim de bir öpücüğüm vardı ama

Hippo 1 kırmızı kartın varaynı hafta içinde 2 kart bir uyarı eder. hippotalamus

İlk uyarın zaten bu haftaki kilo bildirimindi..

2 uyarı= Oturup konuşma, karar verme aşamasıdır. Diskalifiye/izin gibi.

Vero 1 kurmızı kartın o yediğin tatlılı menü için vardı. bunun sonucunda bu haftaki kilo bildirimin ile bir uyaın var. Bir kart daha alırsan bu hafta içinde 2 uyarı eder oturur konuşur karara varırız söylüyorım. vorones

tevafuk55 az eksi ile bir kırmızı var.

@Sidelya95 diyette cevizli suvuk yemiyoruz. Yemişsin cıs yerine geçer. Unutmuştum. Senin de bu haftaki kilo bildiriminden bir uyarın var! Ve bugünkü cevizli sucuk için bir kartın bir kart daha olursa 2. Uyarı olur ve oturup karar için konuşacağız.

Başka var mı hatırlayamadığım

Güncelledimmmm

Sidelyanın -200 ünü de unutmuşum

Yeşil mercimek i doktor bana salata olarak veriyor yemek olarak ağır diyor aklında bulunsun roka pancar haşlanmış mercimek domates karistiriyorum az az öyle veriyor

Tamam yavrum.ben çiğ olarak yiyemiyorum ya.kahvaltida kizartip yerim onu ya da oglenleri ton balikli salata yerine hellimli salata yaparim okula.
Bayılırım ya ben de . Harika fikir
Kuzu sabah yorumladım dünkü menü de olabilir. Ama o da düşük eksi ile geldi.
Aynennnn
Unutmuşum

Ekledim kuzum sağol

Öpsem mi

@Sidelya95 sporu arttıracaksın canım. Bu haftaki eksi kötü çok kötü. Geçen hafta iyi. Bir önceki kötü. Onun öncesi iyi...

Bu döngüyü sporla kıracaksın kırmalısın. Listedesin. Liste bu grafiği kaldırmaz. Her hafta istikrarlı eksi gelecek. Minnak kilodasın sıkı spor yapmalısın. Ekstra vakit ayırıp kardiyo ağırlıklı spor ya pı la cakkkkkkk

Sen nohut ben de ödem mi yapıyor saniyorsun cinim binim

Icimden geldi menu ve spor vericem.
Sabah8.30
Bi dilim kizarmis tt ekmek
1.5yumurtdan mantarli omlet
Peynir
Zeytin
Dom sal
Nane marul maydanoz

Ogle14.0p
Bi kase tavuk corbasi
Kozde mantar

Ara
2lokma elma

Aksam 19.00
Bi tane karniyarik kizartmadan yaptim
Salata

Su 2litre
Spor 1saat tempolu yuruyus
2000 ip atlama

@MiuLego
@Lunya
igdedali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…