İşe yemek götürüyorsun de mi çakıl?Pancar 1 dilim mercimek 1 kaşık roka bolca domates 1 tane büyük mis gibi oluyor
Heee tamam benim gozumde kase dolusu sarma canlandı, yüreğime iniyorduCanım çorba gibi düşün içinde 7-8 tane serçe parmağı kadar ince bulgur köftesi
Bu hafta tekrar 55 gelecek sonra da önce löpet çevirme yapacam üstüne de hande tatlısı yiyecez Melekle
Yok 500 un altında verirsem rezil etmen için en az 500 vereceğim bu hafta ondan yazdımCanim hedefi miu veriyor ona yaz ona gore
Sen kaç kilo bildirmiştin de hele kaç kilo verecen?Bu hafta tekrar 55 gelecek sonra da önce löpet çevirme yapacam üstüne de hande tatlısı yiyecez Melekle
Iyi hatırlattınYesil cay yapam kendime gidem de.
Doktor tarif verdikçe yazarım güzel salata tarifleri oluyorSaol canim not aliyorum bunu
Spor da ne gereksiz şey, boşver yorulmussundur sen güzelce çay koy yanına da çerez oh missSahur
2 yumurta
2 3 catal beyaz peynir
Az kaşar peynir
2 ceri domates
1 hurma
1 bardak acik cay
Su bol bol
Iftar
1 kuck kase mercmk çorba
Yarim tabak pirasa
1 avuç basemal soslu (az) tavuk
Salata
Su bol bol
Spor henüz yok evde degilim
Eve gecim 3 mil leslie yapicam InşaAllah yapinca yazarm
@MiuLegoStorm- hepfit igdedali nehirnil111
Ama miu sana 1 kilo hedef koyarsa onu diyorum diyetisyenin ne verdigini şöyle oda ona göre hedef versin ben miu nün hedefleri tutmusmu onu yazacağım cuma gunuYok 500 un altında verirsem rezil etmen için en az 500 vereceğim bu hafta ondan yazdım
InşaAllah balim insaAllahKocaman tebrikler deeeee
@malipina yaaaabir hafta iyi bir hafta kötü olmayacak dimi maliiii????
Melegiimm22 e
bu hafta fa isterim aynısından. Unutma istikrar çoook önemliii
Esra_4378
istikrarrrrr bu hafta da en az geçen haftaki kadar eksi gelmeli
@Lunya %1 in altına düşülmeyecek
56,6 korktun muuuSen kaç kilo bildirmiştin de hele kaç kilo verecen?
Bu hafta daha akşam karbon yok Meleğim. Beşamel sosta da un varSahur
2 yumurta
2 3 catal beyaz peynir
Az kaşar peynir
2 ceri domates
1 hurma
1 bardak acik cay
Su bol bol
Iftar
1 kuck kase mercmk çorba
Yarim tabak pirasa
1 avuç basemal soslu (az) tavuk
Salata
Su bol bol
Spor henüz yok evde degilim
Eve gecim 3 mil leslie yapicam InşaAllah yapinca yazarm
@MiuLegoStorm- hepfit igdedali nehirnil111
Sen oyle yapin herhaldaaaaSpor da ne gereksiz şey, boşver yorulmussundur sen güzelce çay koy yanına da çerez oh miss
Bu hafta önerdiği gibi götürdüm ama doktor menüyü değiştirdi atacagim yeni menu mu akşam yemeği 18.30 a aldı sandviç veya tost verdi 22.30 da çıkınca çok zorlandım bi de tüm gün yerinden kalkamayinca gün boyu vücut kalori yakmamis. Her 45 dakika da saat kurup ayağa kalkacagim ayakta calisacagim bi de telefonla konuşurken de ayakta konusacagim ufak ufak yöntemler bulacağız. Nisan sonuna kadar inşallah kazasız kilo almadan vererek atlatirim bu yoğunluğu gerçi belli olmaz mayısta istifa da edebilirim gözüm kararıyor bu haftaİşe yemek götürüyorsun de mi çakıl?
Tavuk kıymadan köfte
tavuklu salata
lorlu salata
ton balıklı salata
yeşil mercimekli salata
yulaflı muzlu süt
Bunları sıkça götürüyorum işte yemek için... Aklıma geldikçe yapayım. Salatanı boş zamanında 2-3 günlük yap. Sosunu eklemeden 2-3 gün ağzı kapalı buzdolabında bişey olmuyor. Tavuk köftesini de boş zamanında yap at buzluğa. Hafta içi ne yesem derdinden kurtul
Nevreste ablam simdi adini tam telaffuz etmek istemiyorum da o kiraz yapragindan seyi nasil yapiyorsun.
Kiraz yapragi var mmi ki
Yok canım:)Heee tamam benim gozumde kase dolusu sarma canlandı, yüreğime iniyordu
Eski bir tarifim varKiraz yapragi sarmasıni ilk defa duydum keşke foto koysaydin merak ettim nasıl bişi
Tamam bebegim yok karbon56,6 korktun muuu
Bu hafta daha akşam karbon yok Meleğim. Beşamel sosta da un var
Sakın bi daha ağzına sürme. Sabahları kaşar da yok...
Sabaha yeşillik ekle akşama da yoğurt
Ay cok sevinirim.varsa bildiklerin yaziver bana. dr verdikcede yaz zahmet olacak sana ama cok sevinirim.Doktor tarif verdikçe yazarım güzel salata tarifleri oluyor
Tavuk kiymadan nasıl köfte yapiyorsun onu yapabilirim bu arada çingene salatası yaptım lor domates salatalık karıştırarak çok güzel oldu. Bu hafta yine yapcam. Ton baligini haftada 2 gün ye dedi onun dışında fazla yemeği istemedi. Bu hafta canım çok salam istedi izin vermedi. Hindi füme 1 dilim ye çok isterse dedi onu da ben yemem gurur yaptımİşe yemek götürüyorsun de mi çakıl?
Tavuk kıymadan köfte
tavuklu salata
lorlu salata
ton balıklı salata
yeşil mercimekli salata
yulaflı muzlu süt
Bunları sıkça götürüyorum işte yemek için... Aklıma geldikçe yapayım. Salatanı boş zamanında 2-3 günlük yap. Sosunu eklemeden 2-3 gün ağzı kapalı buzdolabında bişey olmuyor. Tavuk köftesini de boş zamanında yap at buzluğa. Hafta içi ne yesem derdinden kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?