Tamamn senin elinde bu :)İnşallah kaptanim
Ben de tavuğu mutlaka derisi ile pişiririm,yağ hiç koymuyorum ama derisi yerken mutlaka çıkartılıyor.Çocuklar bile yemezBu arada kızlar etin derisi yenilmemeli evet !
Derili ete hayır
Evet farkettimAynı tatlıya oy vermişiz he
Yemekte veya salata da kullanım için uygun mu ben Marmara birligin cam olan zeytinyagini kullanıyorum cam şişeleri seviyorumsalata çeşitlerine bayılırım
erken hasat daha. asiditesi daha düşük. kolesterol için daha faydalı.
Başındaki notu o menülere genel anlamda yazmış bebeeemYani alintiladiklarin iyimi sonuna birşey yazmamissin
Ben de tavuğu mutlaka derisi ile pişiririm,yağ hiç koymuyorum ama derisi yerken mutlaka çıkartılıyor.Çocuklar bile yemez
AynenEvet farkettimSahibi de tatlısı da çok datlu
Yani diyet ile alakası yok sağlık açısındanda fazla yağ almaya gerek yok.O yüzden çocuklar bile alıştılar önce çıkartır sonra yerler...Başındaki notu o menülere genel anlamda yazmış bebeeem
Dimi.. bizde de annem hep öyle yapar.. derilerini ayırır öyle başlarız yemeye.. boş yere kalori almaya gerek yok
kız gün içinde cepten çok zor. gayret ederim ama az olur yoğunum. ama gece buralardayım. kız bakıyon onla bunla olmadı ama senle morti olunca sihirli değnek değer bana. bi bakmışın cumaya 5 kilo vermişimAyyy fulyaaaaaa7/24 benle takışacak morti arıyorum sen dersen ki hep takımda olcam oluuuur
Tatlı dediğimizde hepimiz için akan sular duruyorAynen
Nevo en en en sevdiğim tatlı benim o. Tam da o hali. Fırın hali. Üzeri yanıkay bak
Aynen nevoşum.. senin kızların fir liğinden belli zatenYani diyet ile alakası yok sağlık açısındanda fazla yağ almaya gerek yok.O yüzden çocuklar bile alıştılar önce çıkartır sonra yerler...
Onlar benden beterler çok dikkat ediyorlarAynen nevoşum.. senin kızların fir liğinden belli zaten
kız gün içinde cepten çok zor. gayret ederim ama az olur yoğunum. ama gece buralardayım. kız bakıyon onla bunla olmadı ama senle morti olunca sihirli değnek değer bana. bi bakmışın cumaya 5 kilo vermişim
belki de beklediğim sendin kimbilir
Ay ne güzel ben o yaşlardan ekmek arası makarna yiyordum hepOnlar benden beterler çok dikkat ediyorlarÖyle alıştılar galiba
Iste bu müsabaka heyecanlı olurBen de hep twlefondan giriyom
Daaaaaaa
5 kilo mu
Bni kalpten götürcen mi sen öyle bi yenilgi kalbim kaldırmaz be fulya
Ben de 7 kilo veririm o zaman
Yok canım yemek ile ne olursa olsun ekmek kesinlikle yemezler...Ay ne güzel ben o yaşlardan ekmek arası makarna yiyordum hep
Anaları sağlıklı beslenmeci e ne beklenir başkaYok canım yemek ile ne olursa olsun ekmek kesinlikle yemezler...
uygun canım. biz hep erken hasat ya da normal soğuk sıkım sızma zeytinyağı kullanıyoruz. herşeye.... riveera kullanmıyoruz. yemeğe de salataya da sızma.Yemekte veya salata da kullanım için uygun mu ben Marmara birligin cam olan zeytinyagini kullanıyorum cam şişeleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?