Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Soğuk sızma ile erken hasat zeytinyagi arasında ne fark var bilen var mı. Erken hasat meyve kokuluymus üstünde yazıyordu ama hangisi tavsiye edilen bugün alacaktım karar veremedim 35 tl verip yanlış yağ almayim

Lütfen bu yazdıklarımı dikkatli okuyunuz... Tek tek yorum yapmayıp genel yorum yapacağım.

Önemli not:

• Tatlı olan menüyü yorumlanmam.
  • Kahvaltısız menü " benim " gözümde oluru yok. Ne demişler: kahvaltıyı çal da yinede ye..
  • Spor yapılsın lütfen.. sporsuz gitmiyor bu lanet kilolar !!

Bunlar geneldi gelelim listedeki yiyeceklere..

Nedir bu kaşar yeme merakı?? Kaşarsız bir gün yok mübarek..
Pastırma da eksik kalmamış sağolsun..
Kısırımızda var çok şükür ..
Birde cevizli sucuk çıktı..
Beşemel sosu=Sut+tereyağı (ki una göre kaşık kaşık)+ UN=Harika artı ..

Cıkkkksss menüler sınıfta kaldı?

tevafuk55 tatlım hurma diyetinin sonucunu bildir banada ama başlayın ve bitirdiğin andaki kiloları.

Lezzetli olmasından anlamaliydim yarın ozaman Mantarlı tavuk sote yapım klasik yöntem. Bilmediğin as ya karın agritirmis ya baş...
Incik but onlarda kuru olmayan etlerden derisini yemezsin çift taraflı balık tavalari varya ben onda sıfır yağsız yapıyorum derisini yemiyorum hem kızarmış gibi oluyor hemde saglikli

Kadeh kadeh sevgilim seni yazdım kalbime
Sevme beni dün akşam da karbon yemiştin bugğn de
Telefonum hala yapılıyor senin internet nasıl oldu girebiliyor musun kapandı mi bizimki gibi tamamen
Kapalı canom kapalı
Ben yaptım 2 saat yürüyüş 1 saati sabah 1 saati akşam.
Harikasın bebeğim
gözlerim açılmıyo, bugün kamyon çarpmış gibiyim az çalışmama rağmen. Gidim uyumayı deniyim

Soğuk sızma ile erken hasat zeytinyagi arasında ne fark var bilen var mı. Erken hasat meyve kokuluymus üstünde yazıyordu ama hangisi tavsiye edilen bugün alacaktım karar veremedim 35 tl verip yanlış yağ almayim
Karatay soğuk sıkım zeytinyağı diyor.. sebep ne bilemem ama öyle diyor

Menüleri bir arada görmüş oldum canom

Ellerine sağlık

Yeşil mercimek i doktor bana salata olarak veriyor yemek olarak ağır diyor aklında bulunsun roka pancar haşlanmış mercimek domates karistiriyorum az az öyle veriyor
salata çeşitlerine bayılırım

erken hasat daha. asiditesi daha düşük. kolesterol için daha faydalı.

Yani alintiladiklarin iyimi sonuna birşey yazmamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…