Bi litrelik şişe bulayım yedek. Öyle başlayım olabilir evetHadi yarın bol göğüs ve kol calisacagiz hafta ici yapamiyoruz hafta sonu sıkı calisalim.
EVet nasıl oldu oHoşgeldin sonunda aynı anda burdayız
Yarın uyiycam ben öğlene kadar. Camışlar nasıl uyur belgeselimi izleyin lütfenBu gırdaba girme hadi ilk günden nasıl alisirsan öyle yarın sabah sorumuzu yapıyoruz bakalım yarın beni gecebilecek misin
Ayy sorma kocam arkadaslariyla kaplicaya daha gelecek gitmicem bu gidişle çok kizdimEsra_4378 yarın köyde ne güzel cısslar vardır dimi??
Derili ve kızarmış tavuk bence yenmemeliTavuk kelebek çok lezetliymis ben yeni tanistim. Kalorisi nasıl bilmiyorum ama diyette yenilebilir mu izgarasini yedim eğer diete uygunsa hep almayi planlıyorum
Ben 500 luk sisenin içine taş koydum daha ağır oldu yarın çalıştığım yerin fotosunu koyarımBi litrelik şişe bulayım yedek. Öyle başlayım olabilir evet
Kadeh kadeh sevgilim seni yazdım kalbime
O ne güzel sevmek öyle. Artık tamamen seninim iğdeyi çöpe attım sen daha güzel seviyon
Telefonum hala yapılıyor senin internet nasıl oldu girebiliyor musun kapandı mi bizimki gibi tamamenEVet nasıl oldu oiyi oldu ki
Ahaaaa çakıl göğüs çalışacağına göre memeklerini göstericekBen 500 luk sisenin içine taş koydum daha ağır oldu yarın çalıştığım yerin fotosunu koyarım
Ben yaptım 2 saat yürüyüş 1 saati sabah 1 saati akşam.Kızlar sporlar yapıldı mı???
Spor yapmayanlara uyumak yasakkkkkkk
Gece 4 te bile olsao spor ya pı la cak
Ben de şaşırdım çakıl ilk defa anı yakaladıEVet nasıl oldu oiyi oldu ki
Ne uyumasi karpuz mu Olcan şimdi senYarın uyiycam ben öğlene kadar. Camışlar nasıl uyur belgeselimi izleyin lütfen
Lezzetli olmasından anlamaliydim yarın ozaman Mantarlı tavuk sote yapım klasik yöntem. Bilmediğin as ya karın agritirmis ya baş...Cok acimm
Ayy sorma kocam arkadaslariyla kaplicaya daha gelecek gitmicem bu gidişle çok kizdim
Derili ve kızarmış tavuk bence yenmemeli
Bi pazarım var kız bırak da uyuyimNe uyumasi karpuz mu Olcan şimdi sen
Dekolte savasina gireceğim yazın dimdik yapcam askılı v yaka tshirtler güzel dursun göbeği açık şortu gezecegim tatildeAhaaaa çakıl göğüs çalışacağına göre memeklerini göstericek
2500 mesaj atladım ama toparliyorum gündemiBen de şaşırdım çakıl ilk defa anı yakaladı
Yok olmaz alıştırma yarın zor gelir sana mis gibi uyan günü kucakla seni mutlu eden 5 şeyi kaydet olumlu düşün pazar sendromu olmasınBi pazarım var kız bırak da uyuyim
Tamam oldun sen2500 mesaj atladım ama toparliyorum gündemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?