- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Anaciginin sacini boyuyorrMiucuğum nerde acebaa
Bizimki de tee en uctaki odadan supurgenin sesine uyandi.Allahtan hem esim hem kardesim evde de bana bulasmiyo odalara girdikce.rahat rahat temizliyomKızlarr... oğlum uyudu ders çaliştım azcıl hemen uyandı ya
HurmaaaaYaw aradaki muzu çıkarsam mı? Muz da karbonhidrat sonuçta, onun yerine pratik ama tok tutacak ne olur cevizin yanında?
Yerim ben onlarıAnaciginin sacini boyuyorr
Bizimki de tee en uctaki odadan supurgenin sesine uyandi.Allahtan hem esim hem kardesim evde de bana bulasmiyo odalara girdikce.rahat rahat temizliyom
Hımmmm iki tane hurmam kalmıştı galiba olabilir iyi fikirHurmaaaa
Tabi orada bulabilirsen
SütYaw aradaki muzu çıkarsam mı? Muz da karbonhidrat sonuçta, onun yerine pratik ama tok tutacak ne olur cevizin yanında?
BoşanBu sevdalar bosunaaa leeeee
Bu sevdalar boosunaaa
Bu takım boyle dümdük ortaya dalış görmedi
Hosgeldin cicegiiiiimmm anaciginin saçını boyuyormussun duygulandim bi an.kiyamam.bende anacigimi ozledim insallah bi kac ay sonra bana da gormek nasip olurİşte burdaaaaaaa
Boşan
Hahahhahaaha aynu şeyi düşündüm
Cocom efsane yahu
Lunyam bilmiyordum.kuru fasulye disinda mesela nohut mercimek bulgurdami yenmemeli bide neden?yemem artik ama mwrak ettimYahuuuu bebişim yemeyin sosisi, istersen kendin yap yenmez yenmemeliii
Menü güzel, yinede diyorum sosis ve türevi fazla kilon olmasa dahi yenmemeli
Yeme işi erken bitmiş ama buna sevindim , o nohut gitmistir
Güzel menü , sporda varsu ne durumda?
Menü saatleri çok geç
Ne koftesi? Patates ? Mercimek , çiğ köfte, normal köfte
Olmamış gülüm , yazık günah hep geç saatler hep geç
Gene kuru fasulye goruyorumonun yerine güzel dolu dolu sebze yemeği ne güzel olurdu
Su / spor da var
Kilolu 4-5 ay korusun mu bir dahada geri zor gelir , devam kuzumm
Kahvaltı su spor hepsi yerinde maşallah
Gayet güzel, bende karnıyarikta fırında kozluyorum
Yaaaallldızliii 5
Ohhh misss gibi kahvaltı
Baklava göremedim
Kabak çekirdeği de yok
Kahvaltı geçe kalmış .onun dışında güzel
Diyetisyen menüsünde kilo vermen durur ise bize haber vermeyi unutma
Anam dün bir bugün iki, hemen lahmacun girmiş listeye
Liste gayet güzel canım
O 3 dlm sucuk yenmese olmuyor musporda yapılmamış
Evet öyle, bir de lif kaynağı, bir de çok süt astımımı azdırıyor o yüzden bunu aldım kahveyi normal süt, ara öğün içmesini badem sütü ile yapıyorumBaktım badem sütüne kalorisi düşükmuşafiyet olsun bebeemm
Tutar 2 tane yersen.Hurma diyeti yapanlar var kiz hurmayla oruc tutanlar :)Hımmmm iki tane hurmam kalmıştı galiba olabilir iyi fikir
Tok tutar mı?
Hurmayı deneyeceğim, hurma diyeti yapan var tok tutmasa yapamazlar diyerekten muzu 2 hurmayla değiştiriyorum hayırlı uğurlu olsunSüt
Gün kurusu/ kuru kayısı
Hurma
Bir adet kivi
1 dilim ananas
Ehheee aynı mantık yürüttüm ben de.. tutarsa ara öğüne eklerim muz yerine çok da severim aslında kensisiniTutar 2 tane yersen.Hurma diyeti yapanlar var kiz hurmayla oruc tutanlar :)
Yanina sütle süper ara öğün
Hippo birsey sorcam yavrum iskenderundan siirte döner nasil gelir?yani bi burger quinden döner yemek istesek yiyemicez mi?döner ozledim yahu icim disim yumurta ot olduBenim anamın saçında bi tane beyaz yok maşallah.. şu yaşında bi kere saçını boyamamış
Benim annemin 18 inde başlamış beyazlaşmaya, babam 65 yaşında daha yeni yeni başladı beyazlar aralarda..benim de babama çeker umarımBenim anamın saçında bi tane beyaz yok maşallah.. şu yaşında bi kere saçını boyamamış
Cnm dondurulup gelir belki.. gel ben alırım sana :)) güvenilir mi bilmem ama matketlerde doldurulmuş döner satılıyı.. bi keresinde bende tavuk göğsündem çakma döner yaptımHippo birsey sorcam yavrum iskenderundan siirte döner nasil gelir?yani bi burger quinden döner yemek istesek yiyemicez mi?döner ozledim yahu icim disim yumurta ot oldu
Oy kurban olurum ben seni verene datlış yaaaCnm dondurulup gelir belki.. gel ben alırım sana :)) güvenilir mi bilmem ama matketlerde doldurulmuş döner satılıyı.. bi keresinde bende tavuk göğsündem çakma döner yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?