Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Lunyam bilmiyordum.kuru fasulye disinda mesela nohut mercimek bulgurdami yenmemeli bide neden?yemem artik ama mwrak ettim

Benim anamın saçında bi tane beyaz yok maşallah.. şu yaşında bi kere saçını boyamamış
Hippo birsey sorcam yavrum iskenderundan siirte döner nasil gelir?yani bi burger quinden döner yemek istesek yiyemicez mi?döner ozledim yahu icim disim yumurta ot oldu

Hippo birsey sorcam yavrum iskenderundan siirte döner nasil gelir?yani bi burger quinden döner yemek istesek yiyemicez mi?döner ozledim yahu icim disim yumurta ot oldu
Cnm dondurulup gelir belki.. gel ben alırım sana :)) güvenilir mi bilmem ama matketlerde doldurulmuş döner satılıyı.. bi keresinde bende tavuk göğsündem çakma döner yaptım

Cnm dondurulup gelir belki.. gel ben alırım sana :)) güvenilir mi bilmem ama matketlerde doldurulmuş döner satılıyı.. bi keresinde bende tavuk göğsündem çakma döner yaptım
Oy kurban olurum ben seni verene datlış yaaa
Evet markette hazir et döner gördüm ben.ama tadi hakiki döner gibi oluyo mu denedin mi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…