O zaman et de adına, sosis ı duyunca yine aynı şeyi yazacağım
Böyle pişmemiş tek başına koyunca farkettim bir garip görünmüş
Ama umarım anlatabildim nasıl birşey olduğunu, sen köfte yedim farzet
Tas kebabi yap.Sulu yemek yemiyoretli türlü yapmıştım yüzüne bile bakmadı..
Tamam salsicha yazarımO zaman et de adına, sosis ı duyunca yine aynı şeyi yazacağım
Doktor bana muz yerine 2 galeta 1 dilim peynir veriyor veya 1 galeta 1 bardak ayran veya 4 Altınbasak yanına ayran veya yarın simit ayran veya 2 mandalina ceviz. Bendeki seçenekler bunlarYaw aradaki muzu çıkarsam mı? Muz da karbonhidrat sonuçta, onun yerine pratik ama tok tutacak ne olur cevizin yanında?
Etli ekmeğe kadar gayet olumluTas kebabi yap.
Patlican yerse firinda patlican kebabi.
Sivas köftesi
Konya etli ekmek
.
.
.
.
En iyisi ben susayimmm.
Oyyy amin kuzum amiiinHosgeldin cicegiiiiimmm anaciginin saçını boyuyormussun duygulandim bi an.kiyamam.bende anacigimi ozledim insallah bi kac ay sonra bana da gormek nasip olur
Tamam anlaştıkminnoslar siziiiiiii
Miu ben sana onemli birsey soylicem ama suan degil.musait bir zaman whatsaptan yazcem
Hahahahhaha hurma bir muz kadar tok tutmaz tabi ki ama daha sağlıklııHurmayı deneyeceğim, hurma diyeti yapan var tok tutmasa yapamazlar diyerekten muzu 2 hurmayla değiştiriyorum hayırlı uğurlu olsun
Ne güzel ya.. şanslısın inşallah annene çekmişsindir o konudaBenim anamın saçında bi tane beyaz yok maşallah.. şu yaşında bi kere saçını boyamamış
Ben tavuk doner yapmistim misafirlerime nerden aldiniz demislerdi.Nasıl?
Sağol çakıl, galeta da karbonhidrat değil mi?hem de daha sağlıksız benceDoktor bana muz yerine 2 galeta 1 dilim peynir veriyor veya 1 galeta 1 bardak ayran veya 4 Altınbasak yanına ayran veya yarın simit ayran veya 2 mandalina ceviz. Bendeki seçenekler bunlar
Cok zahmetliymis be kuzuBen tavuk doner yapmistim misafirlerime nerden aldiniz demislerdi.
Tavuk etini
Yogurt
Istedigin baharatlar
Ben karabiber biraz kimyon biraz kekik koymustum
Rendelenmis sogan
Rendelenmis sarimsakla
Biraz salca
Karistirip agzini kapatip dolapta 4 saat bekletiyoruz.
Sonra buzdolabi posetine koyup rulo halinde buzluga atiyoruz.
Donunca cikariyoruz 5dk sonra bicakla döner gibi ince ince kesip yagsiz teflon tavada pisiriyoruz.
Bunu ayni tarifle kiymayla yapabilirsin.
Yalniz kiymayi yagsiz olursa guzel olur.
Kuzum nefis yemek tarifleri diye bi site var orda gayet güzel kolay ayrintili resimli tarifler var.Sağol çakıl, galeta da karbonhidrat değiş mi?
Ama gerçi senin diyetin farklı , sen karbonhidrat kesmiyorsun
Kiz yazmasi uzun oldu ama inan hazirlamak 15dkni almaz.Cok zahmetliymis be kuzu
Hemen mium
AYnen yahu bir dolu yağıyor bir güneş açıyor tövbe yaaaaEvet bide bir durup bir yagan yagmuru varbir topla bir as camasir yoruldum ya.
Doktor bana muz yerine 2 galeta 1 dilim peynir veriyor veya 1 galeta 1 bardak ayran veya 4 Altınbasak yanına ayran veya yarın simit ayran veya 2 mandalina ceviz. Bendeki seçenekler bunlar
Herkes sen gibi maharetli değil kiKiz yazmasi uzun oldu ama inan hazirlamak 15dkni almaz.
Bide yap dolaba at istedigin zaman pisir.
Cok pratik.
Yayyyuu çok güzel tarifBen tavuk doner yapmistim misafirlerime nerden aldiniz demislerdi.
Tavuk etini
Yogurt
Istedigin baharatlar
Rendelenmis sogan
Rendelenmis sarimsakla
Biraz salca
Donunca cikariyoruz 5dk sonra bicakla döner gibi ince ince kesip yagsiz teflon tavada pisiriyoruz.
Bide disarda ne yedigimiz belli degil kokom.Cok zahmetliymis be kuzu
Ben cok usengec bi insan oldugum icin bana cok zor geldiKiz yazmasi uzun oldu ama inan hazirlamak 15dkni almaz.
Bide yap dolaba at istedigin zaman pisir.
Cok pratik.
Kuzum yanında badem sütü iç bi bardak gayet güzel olurYaw aradaki muzu çıkarsam mı? Muz da karbonhidrat sonuçta, onun yerine pratik ama tok tutacak ne olur cevizin yanında?
Favorilere aldım bileBen tavuk doner yapmistim misafirlerime nerden aldiniz demislerdi.
Tavuk etini
Yogurt
Istedigin baharatlar
Rendelenmis sogan
Rendelenmis sarimsakla
Biraz salca
Yapabilirsiniz aslinda o lezzeti bi kere alsaniz.Herkes sen gibi maharetli değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?