- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yok denemedim.. gerek yokOy kurban olurum ben seni verene datlış yaaa
Evet markette hazir et döner gördüm ben.ama tadi hakiki döner gibi oluyo mu denedin mi sen
Yok denemedim.. gerek yok
Etli türlü yap olmaz mi? Ohh nasil canim cektiDöner deyince aklıma geldi, dün eşim sordu döner yapabilir miyiz ben Türk yemeği özledim diye.. dedim döneri unut
ne yapsam akıl verin , şöyle diyete uygun ne olur?(yoğurt ve çok sebze içermeyen)
Bulgur haftada bir o da öğlen yense daha iyi olur, nohut ve türevi gaz şişkinlik yapar, karbon kilo vermeyi etkiler. Mercimeği mecbur çorba diye yiyoruz ama yanına ekmek yenmemeli.Lunyam bilmiyordum.kuru fasulye disinda mesela nohut mercimek bulgurdami yenmemeli bide neden?yemem artik ama mwrak ettim
Anam bu çok çirkin göründü gözümeLunya sana foto yüklüyorum sosis dediğim nasıl birşey, kuzı içinde ne katlı maddesi var ne başka birşey, günlük yapılıyor taze, diyorum ya aslında köftenin doldurulmuş hali
Ahanda bu:
Eki Görüntüle 2128481
Hemen mium
Ben bi kere yemiştim çok ağırdı tadı tavsiye etmiyorum coco parana yazıkOy kurban olurum ben seni verene datlış yaaa
Evet markette hazir et döner gördüm ben.ama tadi hakiki döner gibi oluyo mu denedin mi sen
Evet bide bir durup bir yagan yagmuru varAnkarada fırtına var ya
Ne biçim haftasonu bu
Saol canım dikkat ederim.Bulgur haftada bir o da öğlen yense daha iyi olur, nohut ve türevi gaz şişkinlik yapar, karbon kilo vermeyi etkiler. Mercimeği mecbur çorba diye yiyoruz ama yanına ekmek yenmemeli.
Anam bu çok çirkin göründü gözüme
Sagol malim soyledigin iyi oldu.pahali da ustelik.almam agirsaBen bi kere yemiştim çok ağırdı tadı tavsiye etmiyorum coco parana yazık
Sulu yemek yemiyorEtli türlü yap olmaz mi? Ohh nasil canim cekti
Kiz evde doner yapabilirsin aslinda.Döner deyince aklıma geldi, dün eşim sordu döner yapabilir miyiz ben Türk yemeği özledim diye.. dedim döneri unut
ne yapsam akıl verin , şöyle diyete uygun ne olur?(yoğurt ve çok sebze içermeyen)
Sulu yemiyorsaaaaaaaaaaaaaSulu yemek yemiyoretli türlü yapmıştım yüzüne bile bakmadı..
Bulgur haftada bir o da öğlen yense daha iyi olur, nohut ve türevi gaz şişkinlik yapar, karbon kilo vermeyi etkiler. Mercimeği mecbur çorba diye yiyoruz ama yanına ekmek yenmemeli.
Anam bu çok çirkin göründü gözüme
Bulgur da yemiyorSulu yemiyorsaaaaaaaaaaaaa
O zamaaaaaannnnn
Kısır yap.ben sana htay usulü kısır tarifi veririm.ama sen 3 kasiktan fazla yeme olur mu :))))))
Ya da menemen cay yaparsiniz
Bulgur da yemiyor
Menemen iyi fikir, onu yiyiyor çık da sever
Bir de patatesli köfte yaparım ımmm mis
Evet 2 menu de harika canin nasil istiyorsa.bak benimde canim menemen cekti bol acılı.yanina da cay.ooo maayy gaaaaattt.bende ypcamAy evet bu Harika fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?