Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Döner deyince aklıma geldi, dün eşim sordu döner yapabilir miyiz ben Türk yemeği özledim diye.. dedim döneri unut

ne yapsam akıl verin , şöyle diyete uygun ne olur?(yoğurt ve çok sebze içermeyen)
Etli türlü yap olmaz mi? Ohh nasil canim cekti

Lunyam bilmiyordum.kuru fasulye disinda mesela nohut mercimek bulgurdami yenmemeli bide neden?yemem artik ama mwrak ettim
Bulgur haftada bir o da öğlen yense daha iyi olur, nohut ve türevi gaz şişkinlik yapar, karbon kilo vermeyi etkiler. Mercimeği mecbur çorba diye yiyoruz ama yanına ekmek yenmemeli.

Anam bu çok çirkin göründü gözüme

Döner deyince aklıma geldi, dün eşim sordu döner yapabilir miyiz ben Türk yemeği özledim diye.. dedim döneri unut

ne yapsam akıl verin , şöyle diyete uygun ne olur?(yoğurt ve çok sebze içermeyen)
Kiz evde doner yapabilirsin aslinda.

Sulu yemek yemiyor etli türlü yapmıştım yüzüne bile bakmadı..
Sulu yemiyorsaaaaaaaaaaaaa
O zamaaaaaannnnn
Kısır yap.ben sana htay usulü kısır tarifi veririm.ama sen 3 kasiktan fazla yeme olur mu :))))))

Ya da menemen cay yaparsiniz

Böyle pişmemiş tek başına koyunca farkettim bir garip görünmüş

Ama umarım anlatabildim nasıl birşey olduğunu, sen köfte yedim farzet

Sulu yemiyorsaaaaaaaaaaaaa
O zamaaaaaannnnn
Kısır yap.ben sana htay usulü kısır tarifi veririm.ama sen 3 kasiktan fazla yeme olur mu :))))))

Ya da menemen cay yaparsiniz
Bulgur da yemiyor

Menemen iyi fikir, onu yiyiyor çık da sever
Bir de patatesli köfte yaparım ımmm mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…