- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Evet cicegeem lisedeyken bi donerci vardi cok lezzetliydi donerleri,hergun yerdik.birgun okul çıkışı dukkanda tek basina donerin sosunu hazırlayıp kirli elleriyle beton tezgahta şap şap diye sosu elleriyle yediriyordu gorduk.ve demire geciriyordu.felaket goruntuyduBide disarda ne yedigimiz belli degil kokom.
Cogu et dönerde tavugun taslik kalp kismini kullaniyorlar.
Denetleme desen yok zaten.
O yuzden en iyisi evde yapmak.
Kiz Rabbim sana dolu dolu bebis versin insaalllah onlar icin yaparsin.Ben cok usengec bi insan oldugum icin bana cok zor geldikeske o zahmete girebilsem denemek isterdim.
Kuzu bilemedim ki, bende de balık var menüdeDöner deyince aklıma geldi, dün eşim sordu döner yapabilir miyiz ben Türk yemeği özledim diye.. dedim döneri unut
ne yapsam akıl verin , şöyle diyete uygun ne olur?(yoğurt ve çok sebze içermeyen)
Oy kurban olurum minnosum cicegeeemm cok sagolKiz Rabbim sana dolu dolu bebis versin insaalllah onlar icin yaparsin.
Hayırdır kuzum2 3 hafta giremicem tekefon kullanmıcam kafa dinlemeye ihtiyacım var insanlardan uzaklaşmaya kendmle kalmaya kendinize cici bakın....
Üç tane güzel fikir geldiKuzu bilemedim ki, bende de balık var menüde
Tantuni kelle paça dahil hepsini evde kendim yapmaya calisiyorum.Evet cicegeem lisedeyken bi donerci vardi cok lezzetliydi donerleri,hergun yerdik.birgun okul çıkışı dukkanda tek basina donerin sosunu hazırlayıp kirli elleriyle beton tezgahta şap şap diye sosu elleriyle yediriyordu gorduk.ve demire geciriyordu.felaket goruntuydu
Yok ki beceriklilik sıfır bende nisaYapabilirsiniz aslinda o lezzeti bi kere alsaniz.
Kendimebağa mı laf caktin ulaaaa
Sonra yap canomHalsizlik çöktü hurma.y8gurttan sonra mi spor yapsam şimdi mi
Patlıcan bende ertesi gün sağlam eksi getiriyorÜç tane güzel fikir geldi
Evde döner
Patlıcanlı kebap
Patatesli köfte
Masallah yavrum Nevreste 1 sen 2Tantuni kelle paça dahil hepsini evde kendim yapmaya calisiyorum.
Ilk evlendigim de kek yapmayi bile bilmezdim.
Yapa yapa prtaiklesiyorsun.
Ozellikle oglum icin ogrenmek istedim hazir gida yedirmemk icin.
Sac renginin bi fotosunu atsan nolurduuuuuuuuuuuAnnemin saçlaro boyadım acaba nasıl olucuk
Madalyam yok ki kiz .Masallah yavrum Nevreste 1 sen 2
Yarismaya katil da olsun yavrum.Madalyam yok ki kiz .
Bari bi tane olaydi.
O zaman mutfağa gideyim süt pişireyim yogurt mayalayayim yemek koyayım akşama. o arada kendim de yiyeyimSonra yap canom
Ye yarım saat sonra spor yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?