- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Simdiden kolay gelsin :)Hooff yarin misafirm var
Ve ben bu gün evde degilim aksam gececem eve
Afedersiniz evi poh götürüyo
2 makina camasirm var katlanacak
Makinada temizler var dizilecek
Ev supurp silincek toz alincak
Wc banyo yikancak
Pasta borek yapilcak
Ve ben bunalrın hepsini aksam eve geçin yapacam
Korumadasin negozeel yaaaBen bugun kahvaltida tb unundan krep yedim
Sagol kuzmSimdiden kolay gelsin :)
Valla ben de.cok kati kurallari varBen çok tırsıyorum senden
Bakliyat yok, bulgur yok, kaşar yokMelek gibi hatunum ben
Aynen valla bende eridim suan.marketten malzeme siparis ettim aksama bol acılı pulbiberli menemen ve caaayyyyy.tavuklu mantar sote hic yemedim,mantarin tadini da hic begenmem:)Benim de yaaa akşam için tavuklu mantar sote yerine yumurta mi yesem soğanlı felan ay çok istedi valla ikisi de protein ben en iyisi yumurta yiyim
Zeytinden bişey olmaz çakılcımAy iyiki CIS yemedim 3 tane fazla zeytin CIS olur mu hızımi alamadim
Şşşş çaktırma korkanlar olmuş uyandırmayalımCıs yemiyorum ama onlar benim günlük hayatımda hergün başıma gelen şeyler. Beddua olarak algılamadım hiç
Ya hahahahahahahaha takıma girdim ilk bunu okudum hahahaha
EVEEEETTTTTT AYNEN KATILIYORUMMMM
AĞZINA SAĞLIK
Bundan sonra yemedim diyene aferin yok. Olması gereken buçılgın psikologla nasıl bi fantezi bu valla cısss yemedim bu saate kadar
Evet dietisyenin verdiği muz da karbon. Onun yerine alternatif veriyor ben de 15.30 da yedim 1 muz 3 ceviz ama suan acaip açlık hissediyorum 18 olsa da akşam yemeğimi yesem. Kendime plan cizmistim ama suan o kadar açım ki sürekli fikir degistiriyorum çok fenaSağol çakıl, galeta da karbonhidrat değil mi?hem de daha sağlıksız bence
Ama gerçi senin diyetin farklı , sen karbonhidrat kesmiyorsun
Haftasonu yiyince kilo yapmıyor mu bunlar, yapıyor . Herşey cumanın ertesi başlar. Nasıl başlarsa da öyle giderBakliyat yok, bulgur yok, kaşar yoktabi haftasonu için bunlar . Hafta içi zaten olmaz da
Neyse yarından itibaren bende başlıyım vermeye, korkunun ecele faydası yok
Valla ben de oglani temizlige giristim.salin wc banyo kaldi.oglani uyutuyom simdi sonra da yemek isini halletmem lazim.uyaninca da kalan yerleri. 2 makine katlanacak 1 makine yikandi asilacak 2 makine çamaşır yikanmak uzere beni beklemekteSagol kuzmyardima gelmek istersen hayir demem
2 tane minnak.toplasam bi tatli tabaginin ortasi kadardi
Ben olsam ben de yememYemicem
Çalış katyaHooff yarin misafirm var
Ve ben bu gün evde degilim aksam gececem eve
Afedersiniz evi poh götürüyo
2 makina camasirm var katlanacak
Makinada temizler var dizilecek
Ev supurp silincek toz alincak
Wc banyo yikancak
Pasta borek yapilcak
Ve ben bunalrın hepsini aksam eve geçin yapacam
Yok kuzum ya öyle bir düşüncemsonuçta detoksla aç kalıp işkence çeken de benim yani. Hep adam yüzünden valla cumadan sarıyor stresi , haftasonu çok gergin geçiyor biliyorsun bizim halleri.
E bende strese girdikçe yiyengillerdenim
Emeklerime çok üzülüyorum ya ama yine de engel olamıyorum, pis ben
Pazartesi yeniden doğmuş gibi oluyorum yeminle, hoş hafta içi de okul stresi var
Stres aldırma ameliyatı var mı acep
Niye kilo yapsın ayol diyetisyenler bile veriyor, ben bakliyat ve bulgura karşı değilim kararında yenildiği süreceHaftasonu yiyince kilo yapmıyor mu bunlar, yapıyor . Herşey cumanın ertesi başlar. Nasıl başlarsa da öyle gider
Yanlış mı ki ben bu diyetle çok aç hissediyorum. Listemi gördün mü 15 gün sonra paket bitiyor endokrin başka diet verirse devam etmeyecegim çok aç hissediyorum ben Karatay i da okuyorum biryandan.
AYnen yahu bir dolu yağıyor bir güneş açıyor tövbe yaaaa
O diyetisyeni çviliyle dövmek istiyorum
Azalıyor valla çok keyif alıyorum yerken
Ben olsam ben de yememlistede her zaman karbona karşıydım kendim için
Çalış katya
Ya eflal aman yiyince sanki o stres azalıyor mu yahu
Baya baya kendine yemek için bahane bulmak o
Anam bende diyetisyenle verdim, benim ciddi kilolar verene kadar listemde kurubaklagil yoktu, sadece haftada bir gün öğlen bulgur + cacık vardı onda da akşam etsiz sebze yemegiydi.Niye kilo yapsın ayol diyetisyenler bile veriyor, ben bakliyat ve bulgura karşı değilim kararında yenildiği sürecepeynir çeşitlerine de değilim yağlara da değilim uzun sürdü ama olan onları yiyerek verdim kilo
Çoğu diyetisyen veriyor yav. Ben fi tarihinde gitmiştim vermişti, ablama verdi, anneme verdi vs.Anam bende diyetisyenle verdim, benim ciddi kilolar verene kadar listemde kurubaklagil yoktu, sadece haftada bir gün öğlen bulgur + cacık vardı onda da akşam etsiz sebze yemegiydi.
Ben en azından uzun bir süre uzak durulması dan yanayım. Ha oldu ki yenildi ama uygun saat 5 den önce olmalı. Yok anam yok ideal kiloya kadar yoookkk
Mecbur kaldım canım aniden misafir gelince diğer yemekler cisliydi bana bunlar uygun oldu sadeceBananeben yiyor muyum sende yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?