Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Simdiden kolay gelsin :)

Benim de yaaa akşam için tavuklu mantar sote yerine yumurta mi yesem soğanlı felan ay çok istedi valla ikisi de protein ben en iyisi yumurta yiyim
Aynen valla bende eridim suan.marketten malzeme siparis ettim aksama bol acılı pulbiberli menemen ve caaayyyyy.tavuklu mantar sote hic yemedim,mantarin tadini da hic begenmem:)

Ay iyiki CIS yemedim 3 tane fazla zeytin CIS olur mu hızımi alamadim
Zeytinden bişey olmaz çakılcım

Cıs yemiyorum ama onlar benim günlük hayatımda hergün başıma gelen şeyler. Beddua olarak algılamadım hiç
Şşşş çaktırma korkanlar olmuş uyandırmayalım

Ya hahahahahahahaha takıma girdim ilk bunu okudum hahahaha

EVEEEETTTTTT AYNEN KATILIYORUMMMM

AĞZINA SAĞLIK

çılgın psikolog la nasıl bi fantezi bu valla cısss yemedim bu saate kadar
Bundan sonra yemedim diyene aferin yok. Olması gereken bu

Sağol çakıl, galeta da karbonhidrat değil mi?hem de daha sağlıksız bence
Ama gerçi senin diyetin farklı , sen karbonhidrat kesmiyorsun
Evet dietisyenin verdiği muz da karbon. Onun yerine alternatif veriyor ben de 15.30 da yedim 1 muz 3 ceviz ama suan acaip açlık hissediyorum 18 olsa da akşam yemeğimi yesem. Kendime plan cizmistim ama suan o kadar açım ki sürekli fikir degistiriyorum çok fena

Bakliyat yok, bulgur yok, kaşar yok tabi haftasonu için bunlar . Hafta içi zaten olmaz da
Neyse yarından itibaren bende başlıyım vermeye, korkunun ecele faydası yok
Haftasonu yiyince kilo yapmıyor mu bunlar, yapıyor . Herşey cumanın ertesi başlar. Nasıl başlarsa da öyle gider

Sagol kuzm yardima gelmek istersen hayir demem
Valla ben de oglani temizlige giristim.salin wc banyo kaldi.oglani uyutuyom simdi sonra da yemek isini halletmem lazim.uyaninca da kalan yerleri. 2 makine katlanacak 1 makine yikandi asilacak 2 makine çamaşır yikanmak uzere beni beklemekte selam verdin borclu ciktin

2 tane minnak.toplasam bi tatli tabaginin ortasi kadardi

Ben olsam ben de yememlistede her zaman karbona karşıydım kendim için
Çalış katya

Ya eflal aman yiyince sanki o stres azalıyor mu yahu

Baya baya kendine yemek için bahane bulmak o

Haftasonu yiyince kilo yapmıyor mu bunlar, yapıyor . Herşey cumanın ertesi başlar. Nasıl başlarsa da öyle gider
Niye kilo yapsın ayol diyetisyenler bile veriyor, ben bakliyat ve bulgura karşı değilim kararında yenildiği sürece peynir çeşitlerine de değilim yağlara da değilim uzun sürdü ama olan onları yiyerek verdim kilo

AYnen yahu bir dolu yağıyor bir güneş açıyor tövbe yaaaa

O diyetisyeni çviliyle dövmek istiyorum
Yanlış mı ki ben bu diyetle çok aç hissediyorum. Listemi gördün mü 15 gün sonra paket bitiyor endokrin başka diet verirse devam etmeyecegim çok aç hissediyorum ben Karatay i da okuyorum biryandan.

Ben olsam ben de yememlistede her zaman karbona karşıydım kendim için

Çalış katya

Ya eflal aman yiyince sanki o stres azalıyor mu yahu

Baya baya kendine yemek için bahane bulmak o
Azalıyor valla çok keyif alıyorum yerken sonra çok üzülüyorum tabi ki
Neyse bir gün başarırım bende bunu
Birazda bu kilo iyi aman yeter düşüncesi de sebep oluyor olabilir artık , onun rahatlığı var gibi.
Halbuki 55 olsam fıstık olacam

Anam bende diyetisyenle verdim, benim ciddi kilolar verene kadar listemde kurubaklagil yoktu, sadece haftada bir gün öğlen bulgur + cacık vardı onda da akşam etsiz sebze yemegiydi.
Ben en azından uzun bir süre uzak durulması dan yanayım. Ha oldu ki yenildi ama uygun saat 5 den önce olmalı. Yok anam yok ideal kiloya kadar yoookkk

Çoğu diyetisyen veriyor yav. Ben fi tarihinde gitmiştim vermişti, ablama verdi, anneme verdi vs.
Ama zaten haftada bir öğlen yenenden bir şey yapmaz heralde. Ben genelde cuma öğlen yerdim yani sıkı diyet yaptığım da.
Piiii zaten mazide kaldı nerde eski eflal

Neyde haftaya menüleri kim yorumluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…