Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi menü de ben paylaşayım o zaman

Uyanınca(06:30)
1 çay bardağı süt
1 hurma
1 ceviz

Kahvaltı(09:00)
2 haşlanmış yumurta
az Urfa peyniri
7 zeytin
közlenmiş biber
domtis
bir sürü yeşillik ama bir sürü
5-6 yer fıstığı

Ara(15:00)
yarım elma(dünden kalan fırınlanmış olandan)
1 türk kahvesi

Akşam(18:00 en geç)
yoğurtlu kabak
salata
4 köfte

Su: Şimdilik 2 ama 3 olacaktır kuvvetle muhtemel

Spor: öhöm öhöm

2000 ip atlama: 400
30 dk bölgesel:90
120 dk yürüyüş: 300
Toplam: 790
Yürüyüşümün öğleden sonraki 60 dk lık kısmı çook tempoluydu...

Orticanım Melegiimm22
Mortingenler Storm- ve ekürisi hepfit
hasodabaşım @Lunya
Piremsesim @MiuLego
Spor kaptaniçem begum75
Bi ebem kaldı herhalde etiketlemediğim

valla öyle ama kuzu yiyoz işte o nedenle de kilo veremiyoz ya da yavaş gidiyor ama biraz disiplin de gerek bunu da görüyom
Valla Fulya yaz geliyor. Şöyle bi 10 kilo versen dolabı komple yenilersin. Çok güzel metan var. Kullan bunu. 3 ayda 10 kilo hiçbişey değil senin için
Haziran 'da 6'lı kilolara gelmezsen harbi küsecem

Menüm
Sabah: 9:30 = 1 haslanmis yumurta iki dilim tt ekmek,domates salatalik biber kk beyaz peynir 4 tane zeytin sekersiz cay
Ögle: 14:30 haslanmis tavuk cacık bir dilim tt ekmek
Aksam20 .00 yogurt kürü yapacagim yogurt+limon+biber
Su:3 litre olur
Spor: 60 dk bölgesel calistim 60x3 =180
@Lunya @MiuLego arden32 begum75

@Lunya esim sebze almamis yarin kabak alacagim sebze yemegi icin.aslinda patilcan varda patlicandan diyete uyan bir yemek bilmiyorum.
Sögülme yap kız
Patlıcan salatası yapsana... Biberle birlikte közle... Az domates doğra. 1-2 diş sarımsak zeytinyağı. Çoook güzel olur. Bazıları sarımsaklı yoğurt döküyor üstüne közlenmiş patlıcanın. Denemedim fekat güzel olabilir

Yanlış mı ki ben bu diyetle çok aç hissediyorum. Listemi gördün mü 15 gün sonra paket bitiyor endokrin başka diet verirse devam etmeyecegim çok aç hissediyorum ben Karatay i da okuyorum biryandan.
Yaw çakıl diyetisyen diyeti diye birşey yazmıyorum ama galeta ne yaw, bisküvi ne?
Karbonhidrat alacaksan al muzdan, olmadı haşlanmış patates (sadece hafta sonu) sebzeden al, paketli ürün çok yanlış bence.
Bir de kuzum sen vejeteryan diyetlerine bak, karbonhidratsız bol sebze arada soya eti, peynir, yumurta, bol ceviz, badem.. ben 3 sene vejeteryandım, aç gezdiğimi hatırlamam , bırakma nedenlerimden biri çok kilo vermendi.. 43 olmuştum.. yani zorlamasan mı et yiyemiyorsan?

Anam diyetisyene başlamıştı. Öncesinde de karatay yaptı ucundan... 1 ayda toplam 6 kilo vermiş.
Peder bey benden çok yemek yiyorsun bu nası diyet diye söyleniyormuş. Ben 6 kilo verdim sen ne verdin benden az yiyerek demiş...
Heh heh bütün gacılar zayıflasın herifler göbekli kalsın ıyyy kat kat göbekli kalsınlar banane

Hiç beğenmedim

Kuzum ben hep böyle yiyorum hiç bişey olmadi

Bence de, ben de accık karbonhidrat alayım artık dedim durdurdu kilo vermeyi, ideal kiloya kadar karbonhidrat yassahhh

Morticim akşam yemeği neden yok acikirsin ama sabah daha coooook var aciktigin vakit ye hemi

Her lokmamda gözlerin önüme geliyor
Senle mortilik çok yarıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…