Gaza geliyor da bir gün sürmüyorO da zayıflar belki
Valla Fulya yaz geliyor. Şöyle bi 10 kilo versen dolabı komple yenilersin. Çok güzel metan var. Kullan bunu. 3 ayda 10 kilo hiçbişey değil senin içinvalla öyle ama kuzu yiyoz işteo nedenle de kilo veremiyoz ya da yavaş gidiyor ama biraz disiplin de gerek bunu da görüyom
Senin mortin yok demiKamu spotu : Yazdıklarımdan lütfen kimse olumsuz etkilenmesin
Şaka yapıyorum
Sögülme yap kız@Lunya esim sebze almamis yarin kabak alacagim sebze yemegi icin.aslinda patilcan varda patlicandan diyete uyan bir yemek bilmiyorum.
Yaw çakıl diyetisyen diyeti diye birşey yazmıyorum ama galeta ne yaw, bisküvi ne?Yanlış mı ki ben bu diyetle çok aç hissediyorum. Listemi gördün mü 15 gün sonra paket bitiyor endokrin başka diet verirse devam etmeyecegim çok aç hissediyorum ben Karatay i da okuyorum biryandan.
Aynen ben deBen çok tırsıyorum senden
Bisey olmazKiz hem süt hem balik sonra zehrlenme ben balik tazede olsa
Ben mantari çok severim kori soslu vs vs vs ama en iyisi yumurta yemekAynen valla bende eridim suan.marketten malzeme siparis ettim aksama bol acılı pulbiberli menemen ve caaayyyyy.tavuklu mantar sote hic yemedim,mantarin tadini da hic begenmem:)
Hiç beğenmedimBende menümü vereyim gelmişken
Sabah yok gec uyandik
Oglen 13.00 kahvalti
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
Yarim domates
1 yk domatesli menemen
1 bardak cay
1 zeytin
Ara 16.10
5 çilek
Aksam 18.30
Fırında istavrit
Boool salata
Su en az 2.5 bulur 3te olabilir
Spor henüz yok evde deglm
Yapinca eklerim
@MiuLego @Storm @Lunyaigdedali hepfit
Kuzum ben hep böyle yiyorum hiç bişey olmadiYavrum balıkla süt zehirlemesin?
Ben ölumlerden döndüm bu ikili yuzunden.
Tezgahta satilan balığın tazeliginden hicbir zaman emin olamayiz.adamlar taze diyor ama degil.balık oldukten hemen sonra ustunde mikroplar uremeye basliyor.birdaha balik sonrasi 12 saat gecmeden süt icme emi.hatta 24 saat.
Bu aralar canım çok zeytin istiyorZeytinden bişey olmaz çakılcım
Şşşş çaktırma korkanlar olmuş uyandırmayalım
Bundan sonra yemedim diyene aferin yok. Olması gereken bu
Bence de, ben de accık karbonhidrat alayım artık dedim durdurdu kilo vermeyi, ideal kiloya kadar karbonhidrat yassahhhAnam bende diyetisyenle verdim, benim ciddi kilolar verene kadar listemde kurubaklagil yoktu, sadece haftada bir gün öğlen bulgur + cacık vardı onda da akşam etsiz sebze yemegiydi.
Ben en azından uzun bir süre uzak durulması dan yanayım. Ha oldu ki yenildi ama uygun saat 5 den önce olmalı. Yok anam yok ideal kiloya kadar yoookkk
Doktor 5 yazıp ben 8 yiyince bilemedimcakil80 cakilim yavrusum 3 zeytin ne laa ben hergun 15 20 zeytin yiyom tansiyonlar tavan zeytin kilo yapmazkine.yaparmi kine.bilmemkine
Morticim akşam yemeği neden yok acikirsin ama sabah daha coooook var aciktigin vakit ye hemiMenüm
Sabah: 9:30 = 1 haslanmis yumurta iki dilim tt ekmek,domates salatalik biber kk beyaz peynir 4 tane zeytin sekersiz cay
Ögle: 14:30 haslanmis tavuk cacık bir dilim tt ekmek
Aksam20 .00 yogurt kürü yapacagim yogurt+limon+biber
Su:3 litre olur
Spor: 60 dk bölgesel calistim 60x3 =180
@Lunya @MiuLegoarden32 begum75
Her lokmamda gözlerin önüme geliyorLanet olası federaller...
Güzelmiş menün
Kıskanmadım tabii ki
Tutmazsa Sivas2ı sokak sokak gezer üstüne çamurlu su atarım. Bi tanesi tutar en azından
Dün spor yaptın mı yapacam demiştin
bugün mutlaka yapılacak o spor. Sporlarına da etiketle beni. Bi dee sabahın çok çok geç. O saatte kahvaltı olmaz. Ufak çocuğun var. İlla ki kalkıyorsun. Ağzına 1 hurma 1 ceviz bişey at erken saatte. Geri uyu o önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?