Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Lanet olası federaller...
Güzelmiş menün
Kıskanmadım tabii ki

Hocam bu beddua ne zaman tutar henüz tutmadı da
Tutmazsa Sivas2ı sokak sokak gezer üstüne çamurlu su atarım. Bi tanesi tutar en azından

Dün spor yaptın mı yapacam demiştin
bugün mutlaka yapılacak o spor. Sporlarına da etiketle beni. Bi dee sabahın çok çok geç. O saatte kahvaltı olmaz. Ufak çocuğun var. İlla ki kalkıyorsun. Ağzına 1 hurma 1 ceviz bişey at erken saatte. Geri uyu o önemli değil

Eve nerde bulucan beni

Mali tadı cok ağır parana yazık dedi eflalim almaktan vazgectim.siirtte disardan hayatta döner yenmez zaten ortamlar bildigin leş köyden beter:/
Bana öyle gelmemişti tadı ama asla yerini tutmaz sivas da çok meşhur bir yer vardı güvenilir temiz, onlarda kapattı. Önüm diskoda bir sürü yer var tabi

Yanlış mı ki ben bu diyetle çok aç hissediyorum. Listemi gördün mü 15 gün sonra paket bitiyor endokrin başka diet verirse devam etmeyecegim çok aç hissediyorum ben Karatay i da okuyorum biryandan.
Çakılım bilmiyorum ama ben paket ürün veren bir diyetisyenin iyi bir diyetisyen olduğuna inanmak istemiyorum. Karbon=şeker
E kan şekerini sürekli in-çık yaptırıyorsun tabi ki açlık hissedersin.. ara öğünde karbon var. Bir kere vücut zaten 4 saat kendi ana öğünde yediklerinle tok kalabilir.. e tam kan şekeri düşecekken sen besin alıyorsun vücuda hem de karbon... hooo şeker aniden çıktı ve aniden düştü.. hıoop açlık hissi geldi.

Karatay okuyup bitirince anlayacaksın demek istediğimi. Ha lafta değil karatay tarzı denemiş biri olrak gerçekten de mesela kahvaltısıyla 4 saat rahat tok kalıyorum ben. Ama ekmekli normal kahvaltı ile acıkıyorum hemen

Yaz geliyor 55 fıstık gibi plur. Şuanki kilon ideal kilon değil hayır

Şarjım bitti. Akşam yemeği ikisi tamam birini de ocağa koyup eliptik çevireyim yine.
Yarın jillian a başlıycam
Yeni diyet listemi de araştırayım

Beni. Muz vr ceviz ikilisi baya tok tutuyor, acaba öğle mi az yedin?

İğde diyordu ya anasınız siz az etli olun diye işin şakası kız adam 100 kilo ben 55 olunca iyice cılkım çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…