Canım aynısı olmuyor ama nefsini köreltirOy kurban olurum ben seni verene datlış yaaa
Evet markette hazir et döner gördüm ben.ama tadi hakiki döner gibi oluyo mu denedin mi sen
Sabah yaptım ki. Yine yapıcam amaEflal o yediklerinin bedeli kalk ve sporunu yap
Kalkkkkk
Lanet olası federaller...Ben menü vereyim
11:30 (çok geç uyandım)
3 dilim beyaz peynir
4 iri yeşil zeytin
Bol marul
17:30
Fırında somon
Koca bir kase salata
Köz soğan_sarimsak
20:00 1 bardak süt
Aralarda yeşil Çay, normal çay ve sade kahve var.
@Lunya kuzum su şuana kadar 2.5 (temizlik yaptım biraz fazla içtim)
Spor: 25 dk eliptik=100 p
30 dakika tempolu yürüyüş=75 p
Toplam=175 p @nehirnil111
@Storm-igdedali @Melegiimm22 Floweroflife
Tutmazsa Sivas2ı sokak sokak gezer üstüne çamurlu su atarım. Bi tanesi tutar en azından
Hocam bu beddua ne zaman tutar henüz tutmadı da
Dün spor yaptın mı yapacam demiştinBende menümü vereyim gelmişken
Sabah yok gec uyandik
Oglen 13.00 kahvalti
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
Yarim domates
1 yk domatesli menemen
1 bardak cay
1 zeytin
Ara 16.10
5 çilek
Aksam 18.30
Fırında istavrit
Boool salata
Su en az 2.5 bulur 3te olabilir
Spor henüz yok evde deglm
Yapinca eklerim
@MiuLego @Storm @Lunyaigdedali @hepfit
Mali tadı cok ağır parana yazık dedi eflalim almaktan vazgectim.siirtte disardan hayatta döner yenmez zaten ortamlar bildigin leş köyden beter:/Canım aynısı olmuyor ama nefsini köreltir
Eve nerde bulucan beniLanet olası federaller...
Güzelmiş menün
Kıskanmadım tabii ki
Tutmazsa Sivas2ı sokak sokak gezer üstüne çamurlu su atarım. Bi tanesi tutar en azından
Dün spor yaptın mı yapacam demiştin
bugün mutlaka yapılacak o spor. Sporlarına da etiketle beni. Bi dee sabahın çok çok geç. O saatte kahvaltı olmaz. Ufak çocuğun var. İlla ki kalkıyorsun. Ağzına 1 hurma 1 ceviz bişey at erken saatte. Geri uyu o önemli değil
Füzelerin izini sürecem illa ki yollarda iz bırakmışlardırEve nerde bulucan beni
Bana öyle gelmemişti tadı ama asla yerini tutmazMali tadı cok ağır parana yazık dedi eflalim almaktan vazgectim.siirtte disardan hayatta döner yenmez zaten ortamlar bildigin leş köyden beter:/
valla öyle ama kuzu yiyoz işteBundan sonra yemedim diyene aferin yok. Olması gereken bu
Nerde oturuyon sen cicegeem hAngi sehirBana öyle gelmemişti tadı ama asla yerini tutmazsivas da çok meşhur bir yer vardı güvenilir temiz, onlarda kapattı. Önüm diskoda bir sürü yer var tabi
Çakılım bilmiyorum ama ben paket ürün veren bir diyetisyenin iyi bir diyetisyen olduğuna inanmak istemiyorum. Karbon=şekerYanlış mı ki ben bu diyetle çok aç hissediyorum. Listemi gördün mü 15 gün sonra paket bitiyor endokrin başka diet verirse devam etmeyecegim çok aç hissediyorum ben Karatay i da okuyorum biryandan.
Azalıyor valla çok keyif alıyorum yerkensonra çok üzülüyorum tabi ki
Neyse bir gün başarırım bende bunu
Birazda bu kilo iyi aman yeter düşüncesi de sebep oluyor olabilir artık , onun rahatlığı var gibi.
Halbuki 55 olsam fıstık olacam
Beni. Muz vr ceviz ikilisi baya tok tutuyor, acaba öğle mi az yedin?Evet dietisyenin verdiği muz da karbon. Onun yerine alternatif veriyor ben de 15.30 da yedim 1 muz 3 ceviz ama suan acaip açlık hissediyorum 18 olsa da akşam yemeğimi yesem. Kendime plan cizmistim ama suan o kadar açım ki sürekli fikir degistiriyorum çok fena
İğde diyordu ya anasınız siz az etli olun diyeÇakılım bilmiyorum ama ben paket ürün veren bir diyetisyenin iyi bir diyetisyen olduğuna inanmak istemiyorum. Karbon=şeker
E kan şekerini sürekli in-çık yaptırıyorsun tabi ki açlık hissedersin.. ara öğünde karbon var. Bir kere vücut zaten 4 saat kendi ana öğünde yediklerinle tok kalabilir.. e tam kan şekeri düşecekken sen besin alıyorsun vücuda hem de karbon... hooo şeker aniden çıktı ve aniden düştü.. hıoop açlık hissi geldi.
Karatay okuyup bitirince anlayacaksın demek istediğimi. Ha lafta değil karatay tarzı denemiş biri olrak gerçekten de mesela kahvaltısıyla 4 saat rahat tok kalıyorum ben. Ama ekmekli normal kahvaltı ile acıkıyorum hemen
Yaz geliyor 55 fıstık gibi plur. Şuanki kilon ideal kilon değil hayır
Afiyet olsun mis gibi
Ben yazcam hedefleri esra da kontrol edecek :)Esra_4378 hedefleri yazdın mı yavrum?
Şarjım bitti. Akşam yemeği ikisi yaman birini de ocağa koyup eliptik çevreyi yine.
Yarın jillian a başlıycam
Yeni diyet listemi de araştırayım
Sivas bebeğimNerde oturuyon sen cicegeem hAngi sehir
O da zayıflar belkiİğde diyordu ta anasınız siz az etki olun diyeişin şakası kız adam 100 kilo ben 55 olunca iyice cılkım çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?