Emin ol yerine başka bişey koyabilsen onu secersin. Doktorun bana dediği kolay ve ucuz olduğu için yemek yiyerek rahatliyorsun dedi stresini başka yöne kaydır dedi ama ben henüz bulamadim.Azalıyor valla çok keyif alıyorum yerkensonra çok üzülüyorum tabi ki
Neyse bir gün başarırım bende bunu
Birazda bu kilo iyi aman yeter düşüncesi de sebep oluyor olabilir artık , onun rahatlığı var gibi.
Halbuki 55 olsam fıstık olacam
Ah keşkem öteden geleydin buraya da her hafta morti olaydıkHer lokmamda gözlerin önüme geliyor
Senle mortilik çok yarıyor bana
Yürü git yaBi menü de ben paylaşayım o zaman
Uyanınca(06:30)
1 çay bardağı süt
1 hurma
1 ceviz
Kahvaltı(09:00)
2 haşlanmış yumurta
az Urfa peyniri
7 zeytin
közlenmiş biber
domtis
bir sürü yeşillik ama bir sürü
5-6 yer fıstığı
Ara(15:00)
yarım elma(dünden kalan fırınlanmış olandan)
1 türk kahvesi
Akşam(18:00 en geç)
yoğurtlu kabak
salata
4 köfte
Su: Şimdilik 2 ama 3 olacaktır kuvvetle muhtemel
Spor: öhöm öhöm
2000 ip atlama: 400
30 dk bölgesel:90
120 dk yürüyüş: 300
Toplam: 790
Yürüyüşümün öğleden sonraki 60 dk lık kısmı çook tempoluydu...
OrticanımMelegiimm22
Mortingenler @Storm- ve ekürisihepfit
hasodabaşım @Lunya
Piremsesim @MiuLego
Spor kaptaniçem @begum75
Bi ebem kaldı herhalde etiketlemediğim
Stresini spora yönelt, eşin de sporcu,sporla stres kalmaz yok mu park yakınlarda ?Emin ol yerine başka bişey koyabilsen onu secersin. Doktorun bana dediği kolay ve ucuz olduğu için yemek yiyerek rahatliyorsun dedi stresini başka yöne kaydır dedi ama ben henüz bulamadim.
Neyse demedim sayalmValla ben de oglani temizlige giristim.salin wc banyo kaldi.oglani uyutuyom simdi sonra da yemek isini halletmem lazim.uyaninca da kalan yerleri. 2 makine katlanacak 1 makine yikandi asilacak 2 makine çamaşır yikanmak uzere beni beklemekteselam verdin borclu ciktin
Ne derler bilirsin astala vista bebeğimYürü git yao ne bicim spor
Yok kuzm bebem.gece uyumadgndan uyuyozLanet olası federaller...
Güzelmiş menün
Kıskanmadım tabii ki
Tutmazsa Sivas2ı sokak sokak gezer üstüne çamurlu su atarım. Bi tanesi tutar en azından
Dün spor yaptın mı yapacam demiştin
bugün mutlaka yapılacak o spor. Sporlarına da etiketle beni. Bi dee sabahın çok çok geç. O saatte kahvaltı olmaz. Ufak çocuğun var. İlla ki kalkıyorsun. Ağzına 1 hurma 1 ceviz bişey at erken saatte. Geri uyu o önemli değil
Çağla dediBende bırakayım menüyü şuraya
10:30
Küçük 1 tabak menemen, peynir salatalık
13:30
5 çağla 2 çilek
17:00
Bi tabak ıspanak salata bı parca tabağı sıyırmak için ekmek ,sabah da bu kadar yedim ekmek
Su 3 oldu içerim daha
Spor 60 dk tempolu yürüyüş ,kızı uyutunca daha spor yapacak
@MiuLego @ nehirnil111Pamukseker19
Kuzum bence de sen psikolojik olarak açsın, her acıktığında su içip açlık hissi geçene kadar yurusene(ofis ev farketmez)Emin ol yerine başka bişey koyabilsen onu secersin. Doktorun bana dediği kolay ve ucuz olduğu için yemek yiyerek rahatliyorsun dedi stresini başka yöne kaydır dedi ama ben henüz bulamadim.
Diyette yenmiyormuÇağla dedi
Çağla dedi
Çağla dedi
Ühüüüüüü olsa da 2 kilo yesem, çağla detoksu yapsam
Doktorlar biraz fazla mi pinpirik ne?Doktor 5 yazıp ben 8 yiyince bilemedim
Heee ıgde yemiyordur sen de yeme diyorumAh keşkem öteden geleydin buraya da her hafta morti olaydık
Daha duuur hafta içi ne maniler ne şiirler yazacayim
Demek gözlerim geliyor gözünün önüne
YeniyorDiyette yenmiyormu
Sen yinede dikkat et cicegim.yarin aksam mide bulantisi ishal falan olursan doktora git hemen.nolur nolmazKuzum ben hep böyle yiyorum hiç bişey olmadi
Haşlanmış yumurtaBeni. Muz vr ceviz ikilisi baya tok tutuyor, acaba öğle mi az yedin?
Şiş de göreyim seniNe derler bilirsin astala vista bebeğim
Savaş boyalarımı sürdüm bu hafta
@MiuLego sen hangi tarafı tutuyorsun
Bende kaç seneden sonra ağzıma koydum tadını bile unutmuşum , adresi ver alır gönderirimYeniyor
Ama burda yok
Olmayacak da
Kısmet 1 sene sonra ancak
Ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Az geldi
Ühhüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?