Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Emin ol yerine başka bişey koyabilsen onu secersin. Doktorun bana dediği kolay ve ucuz olduğu için yemek yiyerek rahatliyorsun dedi stresini başka yöne kaydır dedi ama ben henüz bulamadim.

Yürü git ya o ne bicim spor

Emin ol yerine başka bişey koyabilsen onu secersin. Doktorun bana dediği kolay ve ucuz olduğu için yemek yiyerek rahatliyorsun dedi stresini başka yöne kaydır dedi ama ben henüz bulamadim.
Stresini spora yönelt, eşin de sporcu,sporla stres kalmaz yok mu park yakınlarda ?
Hergün yarım saat tempolu yürüyüş, mutluluk hormonu salgılar stres neyin kalmaz

Bende bırakayım menüyü şuraya
10:30
Küçük 1 tabak menemen, peynir salatalık
13:30
5 çağla 2 çilek
17:00
Bi tabak ıspanak salata bı parca tabağı sıyırmak için ekmek ,sabah da bu kadar yedim ekmek
Su 3 oldu içerim daha
Spor 60 dk tempolu yürüyüş ,kızı uyutunca daha spor yapacak
@MiuLego @ nehirnil111 Pamukseker19

Neyse demedim sayalm

Yok kuzm bebem.gece uyumadgndan uyuyoz
InşaAllah yaparm spor bu gun

Çağla dedi
Çağla dedi
Çağla dedi

Ühüüüüüü olsa da 2 kilo yesem, çağla detoksu yapsam

Kuzum bence de sen psikolojik olarak açsın, her acıktığında su içip açlık hissi geçene kadar yurusene(ofis ev farketmez)

Doktor 5 yazıp ben 8 yiyince bilemedim
Doktorlar biraz fazla mi pinpirik ne?
Zeytin cok faydalıdır sağlığa cok yarari var.
Herhalde tuz oranindan dolayı oyle dedi ama az tuzlu olanlarda var.bol bol yersin onlardan birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…