Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Köşede ağlayayım o zaman tövbe edicem ya böcek koyacam üzerine yemeyecem

Menu yazayım
Sbah 11.00
2 kk beyaz 1 kk süzme peynir
1 kaşık Lor 3 tel cecil peynir
6 zeytin
1 kaşık menemen
2 haşlama yumurta

Ara yok

Aksam 17.30
1 kase yoğurt çorbası (yarmalı , buğdayli , dövmeli)
1 tabak patlıcan yemeği kıymalı
1 kaşık makarna ( simdi kizcaniZ biliom da. Miktar olrak çok az dı ve ekmeksiz çok yenmio patlıcan sulu yemegi
saatte erken die yemesem olur muydu evet özür
Salata
Çay 20.00 1 kayisi 2hurma az üzüm ve leblebi (evdekiler baklava gömdü ben yemedim)
Spor makarna yi dusunerekten esimı aldım çıktık 20 dk yuruyse ..
su 3lt
@MiuLego hepfit N Nana

Güzele benziyor, kabak spagetti nedir

Sporumu yazim...
600 ip: 120 puan
1 mil leslie: 45 puan

Toplam: 165 puan

@MiuLego N Nana nehirnil111 Esra_4378
İp imı buldum bugün . Ama bel fıtığı var korkuyorum atlamaya. Yarın dan sonra bisiklet için akşam esimle surmé kararı aldik. İlk mezuniyet im de çok işe yaramisti. Bu kez de iyi olacak. Insallah. Bebekleri yatrip .k.v. deyİ tembihleyip çıktık . Yeter ki havalar güzl olsun . Tabi bi de sağlık @MiuLego iyi eksilerle gelirim ozaman inşallah

Kv ile beraber mi yaşıyorsunuz?? Cnm sen emziriyorsun diye mi metan iyi yoksa normalde de mi öle?? Kendimden biliyorum bebeğim 3 aylıkken yani ek gıdaya geçmeden metam çok iyiydi ama iştahım da açıktı :))

Kv ile beraber mi yaşıyorsunuz?? Cnm sen emziriyorsun diye mi metan iyi yoksa normalde de mi öle?? Kendimden biliyorum bebeğim 3 aylıkken yani ek gıdaya geçmeden metam çok iyiydi ama iştahım da açıktı :))
Normalde öyle sanırım . Çünkü ilk mezuniyet im emzirme yoktu _AYNURA_ bibilir çok sopa yerdim menüler im diyet değil Die ama her hafta verirdim
K.validé ben çalismata başlayınca dedé ile geldi biz de kaliolar mayıs sonu gidecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…