Bence anlamiyorsunBildirm gelmisti de ondan şey ettim . Bi de nasıl da gitms en çok oyu alani secmisim anliom zaar ben bu isten
Köşede ağlayayım o zaman tövbe edicem ya böcek koyacam üzerine yemeyecemPatates görüyoruuumturşu turşu görüyorum spor göremiyorum fıstık ezmesi diyeti yapıyorsun kanımca
Cııkkss olmamış
Kahvaltı , akşam hepsi güzel. Sporda mis gibi bol su içilmiş
Ammmaaa ve lakiiinn dünün menüsü yohhh
Yorumsuz, sonucu bekliyoruuuu
Sabah çok, çiğ köfte var. Sana yorum yok sopa var bol bolseç beğen al
Ohhh ohhh al sana sulu sulu öpücük
Ben şok, ben öldüm sanırım sende böyle menü görmek kalbime indirdihafif güzel menü
Sabah geç saatte ama bu sefer görmezden geliyorum
Getmeyecemmben seni bırakırım gideceğin yere kadar
tanımıyorum bu şahsı alın bunu burdanGetmeyecemm
Ne bellidir kız, asıl oy yarın gelirYarışmalarda kazanan belli oldu da zannediyorum ona Morali bozuldu. Çünkü ikinci oldu.
Güzele benziyor, kabak spagetti nedirIyi aksamlar.
Cok yorgunum.
Aksam ustu misafirlige gittik yeni geldik.
Sabah 9.00
2has yumurta beyazi
Dom sal
Yesilllik
2dilim kiz cavdar ekmegi
Biber kavurma
Yarim elma
2dilim portakal
Ogle 14.30
Kabak spagetti
Yogurt
2kase tavuk corba
Aksam20
6zeytin
Dom sal
Bi tabak kadar ispanak kavurma
Su 2litre
Spor 65dk tempolu yuruyus
80 dk norml yuruyus
N Nana
@MiuLego
@igdedali
karı yapıştı gitmiyoTanışırız bacım
Belki de bilmem. Kız yoksam sen yarıştın miydi . Ay bilemedim hanginı canım cektiyse onu seçtimBence anlamiyorsun
Hani geçen akşam yediğinYaaaaaa
En sevdiğim tatlı nasıl birinci olmaz ya
Ne var ki azcık denesem italik
İp imı buldum bugün . Ama bel fıtığı var korkuyorum atlamaya. Yarın dan sonra bisiklet için akşam esimle surmé kararı aldik. İlk mezuniyet im de çok işe yaramisti. Bu kez de iyi olacak. Insallah. Bebekleri yatrip .k.v. deyİ tembihleyip çıktık . Yeter ki havalar güzl olsun . Tabi bi de sağlık @MiuLego iyi eksilerle gelirim ozaman inşallahSporumu yazim...
600 ip: 120 puan
1 mil leslie: 45 puan
Toplam: 165 puan
@MiuLego N Nananehirnil111 Esra_4378
Kv ile beraber mi yaşıyorsunuz?? Cnm sen emziriyorsun diye mi metan iyi yoksa normalde de mi öle?? Kendimden biliyorum bebeğim 3 aylıkken yani ek gıdaya geçmeden metam çok iyiydiİp imı buldum bugün . Ama bel fıtığı var korkuyorum atlamaya. Yarın dan sonra bisiklet için akşam esimle surmé kararı aldik. İlk mezuniyet im de çok işe yaramisti. Bu kez de iyi olacak. Insallah. Bebekleri yatrip .k.v. deyİ tembihleyip çıktık . Yeter ki havalar güzl olsun . Tabi bi de sağlık @MiuLego iyi eksilerle gelirim ozaman inşallah
Evet katılmıştım canım o yuzden şaka yaptımBelki de bilmem. Kız yoksam sen yarıştın miydi . Ay bilemedim hanginı canım cektiyse onu seçtim
Normalde öyle sanırım . Çünkü ilk mezuniyet im emzirme yoktuKv ile beraber mi yaşıyorsunuz?? Cnm sen emziriyorsun diye mi metan iyi yoksa normalde de mi öle?? Kendimden biliyorum bebeğim 3 aylıkken yani ek gıdaya geçmeden metam çok iyiydiama iştahım da açıktı :))
Ooo süperGünün Egzersizi
Eki Görüntüle 2128666
Bitti bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?