Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bugün itibari ile 1 aylık mekik programına başladım.. hadi bakalım

Kızlar karnıma ağrı girdi.. gaz sancısı ya.. ama wc sıkıntım da yok.. durup durup neden olur ki
Ay ben de öyleyim hippom ya. Karnım davul gibi bir de ağrıyor. İnşallah sabaha halam gelir erkenden de cumaya şişlik iner.
Geçmiş olsun inşallah senin de gazlar gece duman olsun gitsin

Luuunnnyyyaaaa spor yapacak halmi kaldi bendddeeeeee
Sabah kahvaltisndan kvalideme gittik tüm isler bendeydi tum gun dolandim ve kvalidemn ark aradi yarin gelinine gelmeknistiyoz diye yarn misafirm var
Aksam 9da evdeydik
21.30 da mutfaga girdim 24.50 de ciktim evi topladım camasir yerkestrdm
Kicim dsha yeni yer gördü daha ne sporu
Yoğunluğum bitsinn düzenli yapacam sporumu insaAllah

Ben bu gün gelemeyebilirm anca akşam 11 den sonra gelirm misafirler anca gider
@MiuLego

Bu arada mesajımı tekrar okudumda 24.50 diye bi saat varmi diye düşündüm bian yoook
00.50 olacak o

İyi akşamlar kızlarrr.. biz burada tatil bitdi nihayet...çarşanba kocaman 20 25kişilik misafirim var...hepsi kadın...bebeyimi görmeye geliyor kvnin akrabaları falan...

Ps.dün bu mesajı yazarken uykuya kalmışım

Günaydınlar herkese...inşallah bu cuma kilomu bildiricem ama kaptanım izin verirse menü bildirmeye pazartesiden başlıycam.emzirdiyimden dolayı çok tereddütlerim var.inşallah iyi olur her şey sütümde bi azalma olmaz...
@MiuLego

Ayyy ne zorlardın beni o zamanlar etipuf yemeden günün geçmezdi ama haftada 1100 falan veriyordun.hatta aeben abla sana etipuf güzeli diyordu...ama bisiklet kullanıyordun o zamanlar her akşam...

Haftasonu da mi uyumayalım

1 kasik yemesen hayatında biseyi değiştirmezdi! Yürüyüş çok az, hem zorlandığım kilolardayım diyosun, hem spor yapmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…