Kuzu ac uyumayı öğrenmen lazım saat 9 da muz yemiyor kimseÇok aciktim aç uyuyamadim şimdi de hazmedim biraz uyuyum diyorum gözümden uyku akıyor. Bu açlık duygusu beni mutsuz ediyor. Allah kimseyi açlikla terbiye etmesin
Bi doktor buldum ne kadar bilmiyorum bugün arayacağım bakalımMutlaka görün o önemli ben de gideceğim para biriktiriyorum. Gerçi seansı 400 vermek zorunda gidiyor
Hadi ordanKaratay candır, Karatay yedirmeyiz
Igde söylemeden söylememGünaydııııııınnnn
Yeni hafta başladıpazartesi kilo bildirimleri gelsiiiiinnnnn
Ben işteyimHerkes uyuyormuş meğerse
Sıcacık rahat yataktan kalkmaış meğerse
Miununu suçu ne?
O neden uyanmış da işe gidecek
Ay fatmagülün suçu ne gibi oldu bu da hiç olmado
Hedefleri miu yazacak ben dün köyde olduğum için giremedimEsra_4378 hedefleri yazdın mı yavrum?
Evde kv de var di senin onada bırakvar evet canım ya. Onun için de kocamı razı etmeliyim iki bebeye bak ben geliom Die. Bugün den itibaren gitcem ama. Sana da söz veriyim burdan .
Hee yi yi bak sen daha coooooook beklersin
Geçmiş olsun canımDünki menü
Sabah 10 köyde olanlardan yedim
Kızılcık tarhanası bi kase haşlama yumurta 2 kesin fazlasıda olabilir zeytin peynir
Ara 14 2 bardak sut
Ara 17.30 bir kk peynir
Çay
Akşam tavuk ve yogurtlu yeşillik salatası
Şu 2.5
Spor 20 dk normal yürüyüş ve bileği mi acittim malesef
@MiuLegohippotalamus @Lunya
Sağol tatlimGeçmiş olsun canım
Tabi ki benim ya hemde hafta lik değil daimi ben olmalıydım dün ben yoktum diye tevo kapmisYeni görevlerden bir yeni görev daha vereceğim. Haftalık faydalı bilgi paylaşımı. Tarif olur, spor olur, yazı olur.. keyfine kalmış o kişinin.. bu haftanın şanslı kişisi olmak için gönüllü olan????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?