- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Randevu aldım psikiyatriden 220 TL imiş inşallah işe yarar @cakil80 yoksa kafayı yiyeceğim tek umudum artık 9 yıldır ayni şeyler hep bir kısırdöngü
Amaan o boş kalori bu paketli vs. Arada değişiklik iyidir. Aynı şeyleri ye ye bıkkınlık geliyor insanaNesfit i benim doktor vermiyor boş kalori diyor hep onun yerine domates salatalık ye diyor hep
A. Selam günaydınDaha geçen gün 10. Takım Kaptanı Moniyle kulaklarınızı çınlattık
İkimizde cepten girince pek bakamıyoruz kızlar maşallah yine bomba gibi devam ediyorlar diye
Hazır büyük kızdan bilgisayarı kurtarmışken ( sağ olsun devamlı çizim yapıyor okula giderken de çoğu zaman yanında götürüyor laptobu bilgisayardan yaptıkları için ) sizlere de bir Selam vereyim dedim
Ne demek ballı çörekcikcancağızım teşekkür ederim
Şiiiii balık etlilerr nabersinizzz
Dene canım olur heraldeGüüüünayyyydıııınnnnn
Hayırlı musmutlu harika bir hadta olsun inş bol elsiler gelsşnn.
Uzun süreden snra cok zor kalktm ve uyumk istyrm.diyete baslasgmdan beri hep dinc kalkardm halbuki..dün cardio ya baslamstm sanrm biraz ısınma hareketi yapmm gerekıyordu bacaklarmdan otramıyorm adım atarken ayagm bosa gdyo hatta danrm devam edersem spora gecer bu etkıler kı devam etcm inş.
Bu hafta bende öğle ve aksam hurma yogurt ikilisne baslıcam inş ama sabah kahvaltmı norml bi şeklde yapcm inş bu seklde de etkili olur degil mitevafuk55 Nego
Hala rwgl olmadm ilaca devam ama karnım cok şişinş hayrlsyla yakndaki reglme işarettr @MiuLego sabah tartldm ama yaklsk yarm ltre su ıctkten snra ve bu sislıkle o yuzden dogru bı sonc olmaycktr sanırım yarn sabh suyumu icmeden tartılıp bildreyım olurmu
İnşallah canim ya bu yeme bozukluğu o kadar çığırından çıktı ki bundan kurtulayım başka bir şey istemiyorum bütün hayatım bundan ibaret olduRabbim inşallah yüreğine ferahlık verir canımBu arada maşallah psikatrist de baya tuzluymuş valla okadar vizite ücretini ben ödesem kesin daha çok bunalırım
Şaka bir yana ama ihmal etmeBende bir ara gittim ve Rabbim o günleri kimseye yaşatmasın ama cidden sonrasında çok rahatladım Nasıl bir izlenim verdiysem o zamanlar Doktor kızım ufaktı onunla yalnız kalmamamı bile tembihlemişti Şükür geride kaldı o günler ve bir daha Rabbim göstermesin ....Aminnnnn
Biri beni vursun hatta öldürsün benim hedefim 2 kilo 300 gram mi ben mi yanlış gördüm acepGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
30 MART HEDEFLERİ
malipina (83.6)
Esra_4378 (69.9)
Lunya (63.9)
Sidelya95 (56.8)
tevafuk55 (62.4)
vorones (61.4)
hippotalamus (64.3)
Melegiimm22 (77)
Eflalim (62.7)
bonus (99.8)
Nevreste (63)
60kiloyum (79.2)
Floweroflife (54.4)
Storm- (76.5)
nar_cicegim (66)
Sherrysherrylady (77.8)
elfkkk (74.9)
pempisler (90)
pamukseker19 (89.8)
neslihan165 (93)
malahit (57.3)
Ekinezya31 (65)
nehirnil111 (52.3)
begum75 (56.8)
İgdedali (54.7)
hepfit (54)
Ytmz (58.8)
Konyakk (58.6)
Cutemom007 (59)
matematik61 (58.2)
deynepnaz (63.2)
@Esra_4378 kuzucummmmmmmmmmmmmmmmm .. hedeflerimiz burada... Ellerinden öper.. istediğin kadar motive takip taciz edebilirsin.. cuma günü takibi de sende olacak, yayınlama işi de..
istdiğin gibi yap..
mesela
igdedali( hedef kilo= 54.7/ cuma kilo= 54.0) HEDEFİ TUTTURDUUUUUUUUUUUUUUUUUU
gibi .. nasıl istersen öyle bir formatta hedeflerin takibini sana bırakıyorum
Anam kız üçlü orta mı olacak böyle ya7. TAKIM TARTI KONTROLListe dışı arkadaşlarda asagi ekleyerek devam edelim
malipina (
Esra_4378 (
@Lunya (
sidelya (
tevafuk55 ( 63.6 / _300 )
@vorones (
@hippotalamus (
@Melegiimm22 (
Üç orta elma bi litreye yakın su, 2 üç çoeba kaşığı pekmez bi çimdik tuzYaaa ben dahaa yapıcam
Nasıl yapmıştın bir daha de bakem
Günaydın kaptanicem hafif leslie yaptım kizida doyurup hemen tartilacagimBildirimler çok az.. bildirimler nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?