hocam ben de karpuz olabilir miyimkarpuzlarım,keleklerim hoşgeldinizhepimize hayırlı olsun
size bir süprizim var,dereceye gireni Eki Görüntüle 2128772 şu arkadaşın olduğu yere tatile gönderiyorum
ama hemen ilk hafta değil tabi
o yüzden kelekler bol bol spor yapıyoruz büyüyoruz karpuz oluyoruz,kocaman puanlar alıyoruz
peki karpuzlar napıyoruz, bu tatili yeni gelen çıtır karpuzlara kaptırmamak için spora asılıyoruz
Yureeeeemeeee iniyordu cildirdi sanirim dedim
Yanlız karpuz nedir ya kelek nedir yani cagla pekbi asartik bizede afriditler falan olaydi
begum75 bizi begenmiyormusun canim
karpuzlarım,keleklerim hoşgeldinizhepimize hayırlı olsun
size bir süprizim var,dereceye gireni Eki Görüntüle 2128772 şu arkadaşın olduğu yere tatile gönderiyorum
o yüzden kelekler bol bol spor yapıyoruz büyüyoruz karpuz oluyoruz,kocaman puanlar alıyoruz
peki karpuzlar napıyoruz, bu tatili yeni gelen çıtır karpuzlara kaptırmamak için spora asılıyoruz
Aaaa güzel olmuş. Kayısı gibi kadınım zatenbegum75
nehirnil111
EVEEEETTTTTTTTTTTTTTTT
YENİ SPOR GRUPLARI İLE KARŞINIZDAYIZZZZZZZZZZZZ
KARPUZLAR & KAYISILAR
KAPIŞMASI OLARAK DEVAM EDİİYORUZ.
SKOR BAZINDA DEĞERLENDİRME YAPILIR. HER HAFTA 1. OLAN GRUP 1 PUAN OLUR.. 10 A GELEN KAZANIR!
- Karpuzların bir alt grubu KELEKLER! 2 haftada bir keleklerden karpuzlara toplamda en yüksek puanlı 3 kişi geçiş yapar. Karpuzladaki en düşük puanlı 3 kişi ise keleklere geçiş yapar!
- Kayısı ların bir alt grubu ÇAĞLALAR! 2 haftada bir çğlalardanlardan kayısılara toplamda en yüksek puanlı 3 kişi geçiş yapar. Kayısılardaki en düşük puanlı 3 kişi ise çağlalara geçiş yapar!
PUAN HESAPLAMASI: HER HAFTA AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE HESAPLANIR VE SONUÇLAR AÇIKLANIR:
KARPUZLAR TAM PUANI+KELEKLER PUANININ YARISI= BEGUŞUN GRUBUNUN PUANISpor gruplarına her isteyen giremez.
KAYISILAR TAM PUANI+ÇAĞLALAR PUANININ YARISI= NİLİŞKONUN GRUBUNUN PUANI
Öncelikle düzenli spor yaptığını en az 3 hafta boyunca gösterecek..
Sonrasında spor kaptanları uygun görürse alt gruptan yani: kelek/çağlalardan başlatabilir..
- Spor kaptanları grupları birbirleri arasında değişemez.. yani karpuz ve kelekler hep aynı spor kaptanında ve sorumluluğunda, kayısı ve çağlalar hep aynı spor kaptanında ve sorumluluğundadır. Her spor kaptanı kendi grununu motive etmek ve haftanın galibi yapmak açısından sorumludur. Aynı zamanda takım arkadaşları brbirini motive etmekle yükümlüdür!
VEEEEEEEEEEEEEEEEE İŞTE SPOR GRUPLARIIIIIIIIIII
@begum75 kaptanlığındaaaaaaa
KARPUZLARRRRR
@Esra_4378
@hepfit
@hippotalamus
@tevafuk55
@Floweroflife
begum75
kelekler
@Pamukseker19
arden32
@Ytmz
@Konyakk
@malahit
@nehirnil111 kaptanlığındaaaaaaaaaaaaa
KAYISILARRRRR
@igdedali
@malipina
@Nevreste
@eflalim
@Lunya
nehirnil111
çağlalar
@Cutemom007
@Melegiimm22
@matematik61
@elfkkk
@Bonus
BOL SPORLAR
Ben de burdayimmmmkarpuzlarım,keleklerim hoşgeldinizhepimize hayırlı olsun
@MiuLego boyle ayni anda alinti yapanlar araya kaynayanlar olacak.istersen pazartesi tarti kontrollerini ben takip edip toplo liste yapabilirim beni etiketlerlerse
Iste son sandigi listeyi ayni anda iki kisi alintilayinca 2 farkli son liste oluyor :)olur kuzucum.
son halini yukarıya ekledim. herkes de öğrenecek zor değil.. son listeyi bulup kendini ekleyecek herkes
hadi bakalım sen çıldırmadan öğrenilecek miolur kuzucum.
son halini yukarıya ekledim. herkes de öğrenecek zor değil.. son listeyi bulup kendini ekleyecek herkes
sen kazana düştün olmaz,senin zaten baklavan varhocam ben de karpuz olabilir miyim
Tmm yavrum sana o üzüntüleri unutturacagizbeğenmemek ne demeksiz benim yeni çıtırlarımsınız
sadece diğerlerinden ayrılmak üzdü biraz o kadar
doğru kuzucum.. tamam sende o işIste son sandigi listeyi ayni anda iki kisi alintilayinca 2 farkli son liste oluyor :)
hadi bakalım sen çıldırmadan öğrenilecek mi
sen kazana düştün olmaz,senin zaten baklavan varyeni rakip istemiyoruz
yoo kıskanmadımki onu nerden çıkardın
Kız niye bize geçmek istiyor alsana hemensen kazana düştün olmaz,senin zaten baklavan varyeni rakip istemiyoruz
yoo kıskanmadımki onu nerden çıkardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?