pazartesi kafasıBen de dedim esra 1 kilo vermişti ona niye fazla verdi ki
haydi bugün başlangıcın mı olacak yani :) herşey güzel olur canım sütün de azalmaz merak etmeİyi akşamlar kızlarrr.. biz burada tatil bitdi nihayet...çarşanba kocaman 20 25kişilik misafirim var...hepsi kadın...bebeyimi görmeye geliyor kvnin akrabaları falan...
Ps.dün bu mesajı yazarken uykuya kalmışım
Günaydınlar herkese...inşallah bu cuma kilomu bildiricem ama kaptanım izin verirse menü bildirmeye pazartesiden başlıycam.emzirdiyimden dolayı çok tereddütlerim var.inşallah iyi olur her şey sütümde bi azalma olmaz...
@MiuLego
Hiç belli olmaz canım kim bilir ama o kadar iyi bir metam yok.. 1.5 kilo sonuçta
Hurmayı tüketmeden suya koyuyorsun 1 saat falan önce bu bunun içindeki bir maddeyi açığa çıkarıyormuş.. Bu da wc ye etki ediyormuş. Ben yoğurdun içine doğrayarak yedim. Sana tam ayrıntılarını veriyorum ki ufak bir farklılık bile bunu etkileyebilir
Yureeeeemeeee iniyordu cildirdi sanirim dedimben 1.3 dedim ama sen 2.3 yapabilirsin esraaaaa
kıyamam ya
dümdük karpuz ve kelekYureeeeemeeee iniyordu cildirdi sanirim dedim
Yanlız karpuz nedir ya kelek nedir yani cagla pekbi asartik bizede afriditler falan olaydi
begum75 bizi begenmiyormusun canim
Aynen öyle oldu yaakötüyü gösterince 1.3 e razı oldu heee
aferin kız miu
Ben kelek değilim kiii. Kelek komik olmuş amaYureeeeemeeee iniyordu cildirdi sanirim dedim
Yanlız karpuz nedir ya kelek nedir yani cagla pekbi asartik bizede afriditler falan olaydi
begum75 bizi begenmiyormusun canim
Aynen öyle oldu yaa
Wc bekliyorumBu arada bildirimler nerede
begum75
@nehirnil111
EVEEEETTTTTTTTTTTTTTTT
YENİ SPOR GRUPLARI İLE KARŞINIZDAYIZZZZZZZZZZZZ
KARPUZLAR & KAYISILAR
KAPIŞMASI OLARAK DEVAM EDİİYORUZ.
SKOR BAZINDA DEĞERLENDİRME YAPILIR. HER HAFTA 1. OLAN GRUP 1 PUAN OLUR.. 10 A GELEN KAZANIR!
- Karpuzların bir alt grubu KELEKLER! 2 haftada bir keleklerden karpuzlara toplamda en yüksek puanlı 3 kişi geçiş yapar. Karpuzladaki en düşük puanlı 3 kişi ise keleklere geçiş yapar!
- Kayısı ların bir alt grubu ÇAĞLALAR! 2 haftada bir çğlalardanlardan kayısılara toplamda en yüksek puanlı 3 kişi geçiş yapar. Kayısılardaki en düşük puanlı 3 kişi ise çağlalara geçiş yapar!
PUAN HESAPLAMASI: HER HAFTA AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE HESAPLANIR VE SONUÇLAR AÇIKLANIR:
KARPUZLAR TAM PUANI+KELEKLER PUANININ YARISI= BEGUŞUN GRUBUNUN PUANISpor gruplarına her isteyen giremez.
KAYISILAR TAM PUANI+ÇAĞLALAR PUANININ YARISI= NİLİŞKONUN GRUBUNUN PUANI
Öncelikle düzenli spor yaptığını en az 3 hafta boyunca gösterecek..
Sonrasında spor kaptanları uygun görürse alt gruptan yani: kelek/çağlalardan başlatabilir..
- Spor kaptanları grupları birbirleri arasında değişemez.. yani karpuz ve kelekler hep aynı spor kaptanında ve sorumluluğunda, kayısı ve çağlalar hep aynı spor kaptanında ve sorumluluğundadır. Her spor kaptanı kendi grununu motive etmek ve haftanın galibi yapmak açısından sorumludur. Aynı zamanda takım arkadaşları brbirini motive etmekle yükümlüdür!
VEEEEEEEEEEEEEEEEE İŞTE SPOR GRUPLARIIIIIIIIIII
@begum75 kaptanlığındaaaaaaa
KARPUZLARRRRR
@Esra_4378
@hepfit
@hippotalamus
@tevafuk55
Floweroflife
begum75
kelekler
@Pamukseker19
arden32
@Ytmz
@Konyakk
@malahit
@nehirnil111 kaptanlığındaaaaaaaaaaaaa
KAYISILARRRRR
@igdedali
@malipina
@Nevreste
@eflalim
@Lunya
@nehirnil111
çağlalar
@Cutemom007
@Melegiimm22
@matematik61
@elfkkk
@Bonus
BOL SPORLAR
Ben kelek değilim kiii. Kelek komik olmuş ama
had inşWc bekliyorum
bakcam geçmişe bakamadım@MiuLego ben sabah da yaptiydim bildirim bi de yazi dosemistim
Subliminal mesaj içerir spor gruplarıanammm karpuz oldum ya la, elin buz gibi ile başlayan bişey vardı hani bana da uyuyor, ne diyim arkamda beni bırakmayan bi karpuz var, hayır fılavırFloweroflife da karpuzda, miu sen bize gönderme mi yapıon
Gelir heralde kuzum sabah da yazmıştım icim rahat bu kesinlikle kilo degil :)bakcam geçmişe bakamadım
ama ARTI gördüm ARTI
CUMAYA EKSİ GELECEK BERNA HANIM!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?