Bugün okulda bir bayan biz senin gibi yemesek aşırı zayıf bir hoca var onu gösterdi.. ona benzeriz dedi
Şöyle bir kasılır kendimizi gösteririz cümle alemeO da olur. O zayıflayınca olur. Cümle alem fücudumuzu görsün diye
Dedim... biz yediğimiz halde gayet iyiyiz dedi gittiozaman yeme deseydin
Dedim... biz yediğimiz halde gayet iyiyiz dedi gitti
Seninim@Esra_4378 kız bırak benim mortimi artık git kendi mortinle uğraş. Siz ayrı dünyaların insanlarısınız artık. Tefooo benimmmmm
Sus kız zat3n moralim bozuldu gıcık hoca yüzündenTevo kavurmasi yap ıspanak yatağında bol acı soslu zu ha ha
Eksimin iki katı gelmişArtımın yarısı gitmiş
Biride demiyor ki yanlış yazmışsın buYazmıştım ama yine yazayım, simit olduğu için menüde olmamış. Nette yapanlara bakma,onun yerine simit poğaça yiyenler var ama amaç aynı mi? Aç kalmamak için simit tek çare mi? Şimdiye kadar hangi pogacali simitli menü bizden olur aldı?
Kıskanıyor ya boyum ondan uzun ve kilom.ondan az
hı hı evet kendi çapında tabiki iyisin diyecektin
Kıskanıyor ya boyum ondan uzun ve kilom.ondan az
Ama.yine de niye moral.bozarlar ki
Çeşitli rivayetler var ama ben içerim.. leptin tanımam :))kızlar sizce süt leptini bozar mı ?
Hayır aynı kişi bugün bana 2 yıl önceki fotomu gösteriyor..
hı hı evet kendi çapında tabiki iyisin diyecektin
Karatay yapmıyorsan bozmazkızlar sizce süt leptini bozar mı ?
O derece güveniyoruz sana :)
Çeşitli rivayetler var ama ben içerim.. leptin tanımam :))
Hayır aynı kişi bugün bana 2 yıl önceki fotomu gösteriyor..
Ne kadar iriymissin erkeklerden bile iri görünüyorsun diye.. Şimdi ki halinden ne kadar farklı diye.. iki saat sonra da böyle diyor..
Karatay yapmıyorsan bozmaz
Canım bu hafta cuma 1 saat dün 1 saat bugün de 1 saat yürüdüm ben hafta üçü her gün yürüyorum hafta sonu olmuyor maalesef yaCutemom007 Kuzu sen güzel sporlar yapardın bu hafta sadece 1 günün var bak kilonu etkiler gel bugün yarın sağlam sporlar yap çağladan kayısıya yüksel
Bazılarına beni tanimayanlara onu bile demiyorum ben böyle az yiyorum diyorum nasılsa tanımıyorlar.. :)
dengesiz işte bence , boşver
benim eski iş yerinde çok cnaım yandı valla burada kilomla ilgili birşey söylemiyorum
biraz fazlam var verecegim diyip geçiyorum
Hee o zaman bilmiyorum canim seni yaniltnayayim. Masum senin boyun kaç
if yapıyorum canım aralıklı oruç diyeti
mantıgı karatay gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?