- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Menüye ek dedim ama aradaki ceviz ve armutlu yemedim, yani ek birşey olmadı
Yol canım, çok da severim bir tek çağla detoksu yaparım olsaOrda çağla yokmu cnm . Ben hiç sevmem ne çağla ne erik çok canin istiyorsa gönderim sana çağla
merak etme şaka yapıyorum ben, daha önce yazıp can çektirdiğim cıslara sayıyorum ben bunuCanım ya hep benim yüzümden aklına girdi çağla,gerçek adresi ver gonderem yaa
Anladım canım üzüldüm yiyememene istemen yeterliYol canım, çok da severim bir tek çağla detoksu yaparım olsa
:)
Ay düşünmen yeter
Ayy çok merak ettim o ince beliSabah bakim.. göbek yok bende :)) kalmadı gitti..
Öğlen öğünü keşke hiç olmasa ama mecburum bitkin düşmemek için yiyorum yoksa hiç memnun drğilimOh, ohh ohh ohh, maşallah maşallah, sabah ollala, öğlen ollala, akşam ollala.. su miss, spor miiisss
Tüm alkışlar sana
Kahvaltı yokgerisi güzelde acaba telefondan mi anlayamadım tabaktaki salam mi?
Birde ek süt içilmişti kakaolu
Yumurta yerine fazladan 1 dlm peynir yenilebilir. Kahvaltı güzel, öğlen etli nohut karbon olmuşturşu yok akşam nirdee?? Tabi ki yok, neden hepsini öğlen yemişsin
Harika tahin pekmezbir lokma yedinde ne oldu makbuşş?? Mutluluğun formülünü buldu mu?? harika kekde var su da yazılmamış
Olmamış makbuş olmamış
Kara lahanayı nasıl yedin? Pek çiğ yenilecek gibi degilgüzelim mis gibi salı gelmiş ama karbon gitmemiş listeye kuru fasulye taht kurmuş öğlen fazla, yarısı akşama ayrılabilir di. Su spor var bu güzel.
Sabah yoklisten beni tatmin etmiyor. Eksik. Bir öğün var sadece
Olmamış olmamış
Kavurma ne kavurması?
Ekmek var+ pilav var
Su da az
Bu liste ile mi açsınn
Sabah geçonun dışında güzel canım. Şu güzel spor güzel
Detoks esraya saygılarsonucu bekliyoruuuu
Sabah guzel ama öğlen yok gibi. Menü güzel, su ve sporda var miss gibi
Ayy Allasen yolla.. portekizde oturuyo :))Canım ya hep benim yüzümden aklına girdi çağla,gerçek adresi ver gonderem yaa
Kahvaltı yok çünkü çok geç kalktımOh, ohh ohh ohh, maşallah maşallah, sabah ollala, öğlen ollala, akşam ollala.. su miss, spor miiisss
Tüm alkışlar sana
Kahvaltı yokgerisi güzelde acaba telefondan mi anlayamadım tabaktaki salam mi?
Birde ek süt içilmişti kakaolu
Yumurta yerine fazladan 1 dlm peynir yenilebilir. Kahvaltı güzel, öğlen etli nohut karbon olmuşturşu yok akşam nirdee?? Tabi ki yok, neden hepsini öğlen yemişsin
Harika tahin pekmezbir lokma yedinde ne oldu makbuşş?? Mutluluğun formülünü buldu mu?? harika kekde var su da yazılmamış
Olmamış makbuş olmamış
Kara lahanayı nasıl yedin? Pek çiğ yenilecek gibi degilgüzelim mis gibi salı gelmiş ama karbon gitmemiş listeye kuru fasulye taht kurmuş öğlen fazla, yarısı akşama ayrılabilir di. Su spor var bu güzel.
Sabah yoklisten beni tatmin etmiyor. Eksik. Bir öğün var sadece
Olmamış olmamış
Kavurma ne kavurması?
Ekmek var+ pilav var
Su da az
Bu liste ile mi açsınn
Sabah geçonun dışında güzel canım. Şu güzel spor güzel
Detoks esraya saygılarsonucu bekliyoruuuu
Sabah guzel ama öğlen yok gibi. Menü güzel, su ve sporda var miss gibi
Çok orijinalyim datlum bende sana bayiliyorumAy esra seni yerim tevo lu yazını okudum şimdi
Hahahahaha şu takımda okuduğum en orijinal yazılardan biri ya
Hahahahaha
La sana bayılıyorum yaaaaEsra_4378
Sen atarsan bende atarım kiiAyy çok merak ettim o ince beli
Adresi verse gondericemdeAyy Allasen yolla.. portekizde oturuyo :))
Kız hakikaten portekizde oturuyo .. nasıl yollıcan :))Adresi verse gondericemde
Bı yolunu buluruzKız hakikaten portekizde oturuyo .. nasıl yollıcan :))
Yollanmazmi ki yurtdışı kargo falanKız hakikaten portekizde oturuyo .. nasıl yollıcan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?