- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Yürüyüş sıkıntı olmaz bence..Kızlar ya yemekten ne kadar süre sonra spor yapılmalı ,bebisi uyutmusken biraz yuruyeyim dedim
Hemen kalkayim o zaman kız uyanmadanYürüyüş sıkıntı olmaz bence..
Ay keşke benim olsa şu baştaki ve sondaki
Anaaaa gitmişÖpme zaten sonra özleyince anka gelse de öpsem dicen
Senin kaç ki??Ay keşke benim olsa şu baştaki ve sondaki
Belim 60 diyenlere inanma yalan onlar yalan
Tam bilmiyorum ama popomun en küçük hali 99. Belim ince. Yarın ben de ölçeyim. Bakalım kaç olmuşum.Senin kaç ki??
Gördün ama belim ince.. oyuntu da var.. bari 6lı bişi olaydı :))Belim 60 diyenlere inanma yalan onlar yalanolculerimiz yakin sayilir
Ben şimdi ölçtüm karnım şiş.. Yarın sabah aç karnına ölçim tekrar..Tam bilmiyorum ama popomun en küçük hali 99. Belim ince. Yarın ben de ölçeyim. Bakalım kaç olmuşum.
Moralini bozayim o zaman benim de 75Gördün ama belim ince.. oyuntu da var.. bari 6lı bişi olaydı :))
İşte bunu kabul etmiyorum yaaaMoralini bozayim o zaman benim de 75
Bence de canım. Belki ondan fazla çıkmıştır.Ben şimdi ölçtüm karnım şiş.. Yarın sabah aç karnına ölçim tekrar..
Sabah bakim.. göbek yok bende :)) kalmadı gitti..Bence de canım. Belki ondan fazla çıkmıştır.
Göbek kaç ? Ben oradan da şikayetçiyim
Oh ne güzel.Sabah bakim.. göbek yok bende :)) kalmadı gitti..
Kızlar... dün gece saat 1 sularında çok sevdiğimiz bi arkadaşımız kendine saklama kaplarında kahvaltı hazırladı.. o da yetmedi öğlen yemeğindeki pattiş salatası ve böreği yememek için öğlen yemeği için yumurtalı ıspanak hazırladı onu sa saklama kabına koydu .. pikniğe gider gibi okula gitti.. tüm bunları sırf tartıda eksi gelmek için yaptı .. bu fedakarlığı yapan kişi adının duyulmasını istemiyor.. dimi
tevafuk55
Öğretmenim evliyim iki çocuğum var.. 7 ve 3 yaş.. 32 yaşındayımaynen bende diyorum pilav makarna sevmiyorum dedim
çok ekmek yemem hayat tarzım dedimkendim bile inanmadım ahahahaha
seninde yemek mi çıkıyor öglen ? ögretmenmisin kafamda deli sorular
ay maşallahhhhhhhhhhh
Aminnn coookkkkk amiinnnnnnMasallah ya azminize.
Insaallah en kisa zamanda ulasirsiniz hedeflerinize .
Öptün mu
Dovdunmu ovdunmu diyeydin seni benden başka kimse gomemez
Kızlar... dün gece saat(evo) 1 sularında çok sevdiğimiz bi arkadaşımız kendine saklama kaplarında kahvalt(evo)ı hazırladı.. o da yet(evo)medi öğlen yemeğindeki pat(evo)t(evo)iş salat(evo)ası ve böreği yememek için öğlen yemeği için yumurt(evo)alı ıspanak hazırladı onu sa saklama kabına koydu .. pikniğe gider gibi okula git(evo)t(evo)i.. t(evo)üm bunları sırf t(evo)art(evo)ıda eksi gelmek için yapt(evo)ı .. bu fedakarlığı yapan kişi adının duyulmasını ist(evo)emiyor.. dimi
Ayy adıda duyulmasin diyormuş kiyamam benden sır çıkmaz ağzımdan laf alamazsiniz
Aferin sana etiketliyemiyorum adi ortaya cikmasin
Aynen ya şöyle duvara çarpıp geri gelmesini istiyorsun amaO an içim tam hııı evet tabi demek gerekir
Aman ben de birşey yaptı sandımişpikçi
Öğretmenim evliyim iki çocuğum var.. 7 ve 3 yaş.. 32 yaşındayımyemek getiriyoruz biz köydeyiz ilçeden bir bayana yaptırıyoruz.. bu arada sınıf ogretmeniyim.
Aminnn coookkkkk amiinnnnnn
Öptün muben şok
Canım aslında günlük sağlıklı yemekler geliyor ama bugunki menü böyle.olunca evden getirdimama kahvaltı her daim evden..
Delisin biliyorsun değil mi
Aynen ya şöyle duvara çarpıp geri gelmesini istiyorsun ama
Tirbiyisiz
Tepe tepe kullan. Geldiği gibi gitsin
Menü harika spor da güzel.. pulbiber de misssMenüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 12:30
+Beyaz çay
Öğle 14:30
1 hurma
2 yk tarçınlı yoğurt
Akşam 18:45
6 yk mantar sote
1 kase cacık
3 lt su
300 ip:60
3 mile leslie:135
40 dk yürüyüş:40
=235 puan
@MiuLego @Lunyanehirnil111 tevafuk55
Çok havalisin heee azıcık mütevazi olSabah bakim.. göbek yok bende :)) kalmadı gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?