- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Diyon diyonda senin sporla benim göbüsteki yaglar erimiyor morticim.yinede saol.Pamik morticim önce sağlık olsun spor felan yapma senin yerinede yaparım ben,yeterli kendini zorlama
Senide severim canım benim,dur miu dan kaç tane opmusum bakayım hakgecmesinsen miu neden seviyorsun fururum seni beni sev benii
Mortin bunu beğenmedi, çok az yemişsin şaka yapmıyorumSelam
Menümü yazayım
Sabah10:00
Avuç içi kadar peynir
5 zeytin
Çeyrek dilim tahıllı ekmek
Akşam 18:00
1 kase taze fasulye
Yarım dilim tahıllı ekmek
Ayran
Su:2lt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
@MiuLego
Floweroflife
@nehirnil111
Masallah canım.bende adet dönemindeyim ondan sanırım.Benim adete yakın öyle oluyor.Yoksa pek aklıma gelmiyor.Aslında sürekli bir uğraş içindeyim ondan olabilir
Valla bende bilemedim benimki eriyormu azıcık faydası oluyor gibi,sezeryanla olunca malum göbek var bende deDiyon diyonda senin sporla benim göbüsteki yaglar erimiyor morticim.yinede saol.sende dikkat et olurmu.
Kuzum ne kusuru delirme onca telaşen var şuanda senin.. sen işlerini yoluna koy kafan rahatlasın yeterKızlar ne olur kusura bakmayın gelemiyorum ne zaman teli elime alsam direk ev bakıyorum bütün siteleri tek tek geziyorum bı evi bulup duzenimi kursam hayırlısıyla ya deli olmadan
Canım istemedi canımMortin bunu beğenmedi, çok az yemişsin şaka yapmıyorum
Umarım işe yarar
Gel senide ben seveyim tatlımsen miu neden seviyorsun fururum seni beni sev benii
O miu söyleyin en çok beni öpücekler herkes takım kuralını bu
Çok etkiliyor canımMasallah canım.bende adet dönemindeyim ondan sanırım.
Kız yeni oturdum leslie yeni bitti. Onu da zor yaptım bacağım yüzünden
Gel senide ben seveyim tatlım
Bende sezeryanim.anliyorum seni.Valla bende bilemedim benimki eriyormu azıcık faydası oluyor gibi,sezeryanla olunca malum göbek var bende de
Canım mortim yaBende sezeryanim.anliyorum seni.
Benim sevgim hepinize yeter bebisim zaten topugum cok agriyor yorma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?